Het sentiment op de cryptocurrency markt lijkt op dit moment richting altcoins te verschuiven, maar dat betekent niet dat het afgelopen is voor bitcoin. Mark Yusko, de CEO van Morgan Creek Capital Management, is nog steeds zeer positief en verwacht een koers van $ 250.000 over vijf jaar.

Digitaal geld is de toekomst

Yusko laat weten dat het in de wereld van de cryptocurrency allemaal gaat om het netwerk effect en het gebruik. Dit is in de afgelopen jaren exponentieel gegroeid en deze trend lijkt nog lang niet afgelopen.

Bitcoin is een van de snelst groeiende netwerken ter wereld. Als we kijken naar de waarde bijvoorbeeld is het netwerk van Bitcoin by far het netwerk dat het snelst de waarde van 1 biljoen bereikt heeft. 

De schattingen lopen uiteen, maar volgens sommigen bezit ongeveer 1,3% van de wereld bitcoin. Dit in tegenstelling tot de ongeveer 60% van de wereldpopulatie dat het internet gebruikt. Met dit in het achterhoofd is het niet zo vreemd dat er een nog veel hogere waarde verwacht wordt voor bitcoin.

Yusko laat nogmaals weten een verwachting van $ 250.000 te hebben voor bitcoin over 5 jaar. Dit of volgend jaar zou de koers al op $ 100.000 moeten staan. Ook zijn cofounder Anthony Pompliano heeft vergelijkbare verwachtingen.

Deze groei zal voornamelijk ingezet worden door de store of value. Bedrijven en particulieren grijpen steeds vaker naar alternatieven voor fiat geld om hun vermogen te stallen. Aandelen, goud, maar ook in toenemende mate bitcoin. Bitcoin wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. 

Niet alleen voor vermogende mensen is het beleggen in alternatieven handig. Door de inflatie gaat namelijk iedereen erop achteruit. Al stal je maar een beetje in een asset waarvan je verwacht dat het in waarde zal toenemen de komende jaren. Dit kan je later een hoop geld opleveren. Niets is echter zeker. Beleg daarom alleen maar geld dat je kunt missen en in assets die je begrijpt.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.