Leestijd: 2 minuten

Een nieuwe studie heeft uitgewezen dat de meerderheid van de Amerikanen liever crypto cadeau willen krijgen als kerstgeschenk. Cryptobedrijven als Coinbase, Binance en CashApp spelen goed in op deze kerstwens. Ze bieden gemakkelijke manieren om crypto cadeau te doen voor Kerstmis, zelfs als de ontvanger geen crypto wallet heeft.

Crypto cadeau voor Kerstmis

Kerstmis is (bijna) aangebroken en mensen denken veel na over wat ze hun familie en geliefden zullen geven. Traditionele cadeaus zoals elektronische gadgets zijn nog steeds populair, maar veel mensen willen dit jaar crypto cadeau krijgen voor Kerstmis.

Uit een onderzoek van MagnifyMoney bleek dat 65 procent van de Amerikanen de voorkeur geeft aan aandelen en cryptocurrencies als kerstgeschenk. In een peiling onder meer dan 2.000 mensen ontdekte de studie dat een kwart crypto of aandelen zou verkiezen boven een cadeaubon.

In een commentaar op de resultaten merkte Ismat Mangla, op dat mensen tegenwoordig op langere termijn denken en iets willen dat in waarde kan groeien. Mangla is een leidinggevende bij LendingTree, het moederbedrijf van MagnifyMoney, Hij denkt dat mensen steeds meer over geld nadenken en gelooft dat er niets beters is dan een kerstgeschenk te geven dat in waarde blijft groeien.

Voor wie crypto cadeau wil geven aan zijn geliefden, is dat nu gemakkelijker dan ooit. Veel vooraanstaande cryptobedrijven bieden gemakkelijke geschenkmogelijkheden. Coinbase, Square’s CashApp, Binance en Robinhood stellen hun gebruikers in staat om hun dierbaren crypto cadeau te schenken.

Ongeacht of ze een cryptocurrency wallet hebben of niet. Sommigen bieden een e-mail cadeaukaart aan voor wie geen wallet heeft, en zodra ze de wallet hebben ingesteld, kunnen ze de cryptocurrency overmaken.

Er is ook de mogelijkheid om een hardware wallet cadeau te doen die vooraf geladen is met cryptocurrencies. Bedrijven als Trezor en Ledger verkopen hun hardware wallets voor minder dan $50. Als de ontvanger niet goed thuis is in cryptocurrencies, biedt een hardware wallet hem of haar een extra beveiligingslaag die een hot wallet niet zou bieden.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.