Al sinds februari 2021 lijkt de Holo coin niet omlaag te kunnen gaan. De rally in februari was al indrukwekkend, maar deze lijn is in maart en nu begin april flink doorgezet. 

Waar ligt dit aan?

Dat het al tijden goed gaat met Holo en de HOT coin is duidelijk. De koers stond in op 3 februari 2021 op een waarde van $ 0,00078. Precies twee maanden later staat de waarde op $ 0,027. Dit is een stijging van 3461% binnen twee maanden.

Voor een groot gedeelte heeft deze opmars te maken met de bull markt waarin we ons nu bevinden. Veel andere cryptocurrency zijn aanzienlijk gestegen in waarde. Er wordt in het algemeen meer geld geïnvesteerd in cryptocurrency en dat betekent dat koersen zullen stijgen.

Nu is de opmars van de Holo koers op z’n minst opmerkelijk te noemen. Er zijn maar weinig currencies die de koers zo hard zien stijgen. Het lijkt er dus op dat beleggers vertrouwen hebben in het alternatief voor de ‘normale’ blockchain dat Holo aan het maken is.

Op dit netwerk moeten ontwikkelaars applicaties kunnen maken op de blockchain die wat betreft de schaalbaarheid geen beperkingen kennen. De transactiekosten moeten laag blijven en ook de workload wordt verdeeld over alle Nodes op het netwerk.

Op het moment van schrijven is het handelsvolume in de HOT coin hoog, namelijk zo’n $ 2,5 miljard in de afgelopen 24 uur. Hiermee staat het op plek 15 van alle cryptocurrency. 

Hoe de koers zich verder zal ontwikkelen blijft afwachten. Duidelijk is in ieder geval dat ook in de afgelopen dagen de koers niet stil heeft gezeten. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil 11.41%. In de afgelopen zeven dagen was dit 15.59%.

Voor meer informatie over de holo coin kun je verder lezen in dit artikel. Wil je de HOT coin kopen? Dan kun je dit doen op de Nederlandse exchange Bitvavo. Maak hier via deze link een account aan en handel de eerste € 1000 gratis. 

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.