Holochain zegt dat het een alternatief is voor de blockchain. Of dit klopt en of Holochain zijn beloftes nakomt zullen we gaandeweg achter komen, maar het is in ieder geval interessant genoeg om er dieper in te duiken.

Met een top 75 notering op coinmarketcap is Holochain een bekend project. In dit artikel gaan we kijken waarom HOT in de top staat, hoe het gaat met de Holo koers en wordt er gekeken naar de HOT koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Holo

Holochain is het fundament waar gebruikers Dapps (Decentralized applications) op kunnen bouwen. Elke gebruiker moet een eigen chain kunnen maken op de blockchain van Holochain. Wanneer jij een Dapp wil bouwen op de Holochain krijg jij je ‘eigen’ stukje chain.

De oprichters van Holochain zeggen dat ze bitcoin en blockchain zullen vervangen. Door de schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin gaat het netwerk steeds trager werken naarmate meer mensen er gebruik van maken.

Holochain werkt op een andere manier waardoor er geen schaalbaarheidsprobleem is. In plaats van het decentrale model dat veel andere coins gebruiken maakt Holochain gebruik van een gedistribueerde blockchain.

Dit houdt in dat de Dapps die op de holochain gebouwd worden niet centraal op een server zijn opgeslagen. De Dapps worden verdeeld over meerdere deelnemers aan het netwerk. Dit worden Nodes genoemd.

Het komt erop neer dat hierdoor schaalbaarheid in theorie op oneindig staat. Dit is een groot pluspunt omdat schaalbaarheid vaak een groot probleem is voor blockchains.

Stappen er in de toekomst meer bedrijven met hun applicaties over op de Holochain en gaan er meer mensen gebruik maken van deze applicaties dan kan dit gunstig zijn voor de HOT koers verwachting.

Holo koers verwachting

Holochain biedt naast een schaalbaarheidsoplossing ook een groen alternatief voor Proof of Work blockchains zoals Bitcoin. Het kost enorm veel elektriciteit om bijvoorbeeld Bitcoins te minen. Holochain heeft geen miners nodig wat ervoor zorgt dat er dat het elektriciteitsgebruik minimaal blijft, ook wanneer Holochain meer gebruikers krijgt.

Er kunnen veel Dapps gemaakt worden op de Holochain. Denk aan social media platformen of een volledige supply chain manangement. Oneindige schaalbaarheid betekent geen wachttijden en een zeer efficiente manier van werken.

Holochain is geschreven in Go. Deze progammeertaal lijkt veel op C en is relatief makkelijke te gebruiken. Wanneer jij een Dapp wilt bouwen op de Holochain dan kan jij dit ook schrijven in Lisp en Javascript. Veel programmeurs kennen deze taal.

Het team van Holochain heeft veel ervaring op het gebied van programmeren. In totaal werken er twaalf mensen die talloze jaren ervaring hebben en experts zijn op het gebied van UX/UI en software engineering.

Mocht HOT erin slagen meer ontwikkelaars en gebruikers naar het platform te trekken dan zal dit veel goeds betekenen voor de HOT koers en resulteert dit in een hoge HOT koers verwachting.

Historische HOT koers

De ICO van Holo is alweer een lange tijd geleden. Toen op 28 april 2018 de ICO stopte was er een dikke 20 miljoen dollar opgehaald. De token distributie is verdeeld over twee groepen, de markt (75%) en het team/organisatie (25%).

Holo zelf noemt hun ICO niet een initial coin offering, maar een initial community offering. Of dit een marketing truc is weten we niet, maar ze proberen in ieder geval te laten zien met deze naamsverandering dat hun ICO een ethische ICO is.

Zo zorgen ze ervoor dat toekomstige Holo hosts en gebruikers gemakkelijk Holo credits kunnen kopen in plaats van dat de credits voor hun neus worden weggekaapt en hebben ze een nette cap op de hoeveelheid holo credits die gekocht kunnen worden.

In een interview met Holochain zei CEO Jean Russel dat het voornaamste doel van de ICO is, “een langdurige community van ontwikkelaars en hosts creëren”. Deze ICO is dus voornamelijk onstaan om het eco-systeem van Holo een boost te geven.

De HOT coin is vaak in waarde gestegen en gedaald. Eigenlijk vanaf hun ICO tot augustus 2019 hebben is de coin veel in waarde veranderd. Daarna is het gelukkig wat rustiger geworden.

Holochain prijs voorspellingen 2020 – 2026

De prijs van HOT hangt af van het aantal gebruikers dat ze krijgen en hoeveel programmeurs de Holochain gebruiken voor hun Dapps. Als dit toeneemt in de komende jaren kan dit goed uitpakken voor de HOT koers waarde.

Voor eind 2020 wordt voorspeld dat de HOT coin 0,00152 dollar ($ 0,00089) waard zal zijn. Dit zeker mogelijk wanneer er meer Dapps gemaakt worden en ze ook populair worden.

Kijken we naar het jaar 2025 dan kan het nogal gaan stijgen. 0.00684 dollar om precies te zijn. Het is lastig om de waarde van cryptovaluta over vijf jaar te voorspellen, maar het zou zomaar kunnen in cryptoland. Enkele andere gevonden Holo voorspellingen zijn:

2021: $ 0,0020
2022: $ 0,0026
2023: $ 0,0029
2024: $ 0,0034
2025: $ 0,0037
2026: $ 0,0020

HOT coin kopen?

De HOT coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de HOT koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van HOT.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.