Er valt een hoop te zeggen over cryptocurrency en blockchain. Dat ze de wereld aan het veranderen zijn en steeds populairder worden is wel duidelijk. Er zijn echter ook nog een hoop problemen. Afhankelijk van wie je het vraagt zijn deze problemen de privacy, centraliteit of de snelheid. Horizen werkt eraan om al deze problemen in één keer te verhelpen.

In dit artikel gaan we het hebben over Horizen en bekijken we de ZEN koers. We gaan in op de Horizen koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst. Ook vertellen we je natuurlijk waar je de ZEN coin op de kop kunt tikken.

Wat is Horizen?

Horizen is een cryptocurrency project met als belangrijkste doel privacy. Naar eigen zeggen is Horizen het meest beveiligde blockchain ecosysteem. Dit komt onder andere door de grote hoeveelheid Nodes die op het netwerk aanwezig zijn. In totaal zijn er op het moment van schrijven zo’n 42.557 actieve Nodes. Voor vergelijking; Bitcoin heeft er ongeveer 11.798.

Door technieken zoals zero-knowledge proof waar transacties gesigneerd kunnen worden zonder persoonlijke data zijn anonieme transacties mogelijk. Met dit als basis maakt het platform de ontwikkeling van smart contracts en anonieme decentrale applicaties mogelijk.

Op het Horizen platform zijn er twee soorten Nodes. De ‘Secure Nodes’ en de ‘Super Nodes’. Beide Nodes dragen bij aan de veiligheid van het platform en delen daarom ook mee in de block reward. Met een van beide Nodes deel je mee in 10% van de block reward. 

Voor een secure node heb je 42 ZEN nodig die tenminste 92% van de tijd ‘up & running’ is. Voor een super node heb je ten minste 500 ZEN coins nodig, meer geheugen op je server en moet het ten minste 96% van de tijd online zijn. 

ZEN coin

De ZEN coin kan op verschillende manieren verkregen worden. Een belangrijke feature van Horizen zijn sidechains. Hierop kunnen projecten hun eigen chain bouwen op het Horizen netwerk. De transacties op de sidechains worden gedaan met behulp van Proof of Stake. De veiligheid van het netwerk zelf wordt gewaarborgd door Proof of Work. Via beide methodes zijn ZEN coins te verkrijgen voor je bijdrage. 

Van iedere block reward wordt 20% verdeeld tussen de Secure en Super nodes. 10% gaat naar het team voor het draaien van het project en 70% van de beloning is te verkrijgen voor de miners. Door deze distributie kun je altijd een beloning verdienen door bij te dragen aan het netwerk.

Horizen koers

Horizen is een fork van Zclassic. Hierdoor is er geen ICO of iets dergelijks gehouden. ZCL bezitters kregen Horizen tokens naar een ratio van 1:1. Sinds de fork in mei 2017 heeft de Horizen koers zoals zoveel andere projecten veel schommelingen meegemaakt. Hieronder kun je de live Horizen koers volgen in euro.

Horizen koers verwachting

De Horizen verwachting is rooskleurig als we de berichten mogen geloven. Het is namelijk niet enkel een privacy coin, maar is erop gericht om een platform te bieden waarop mensen met privacy als basis verder kunnen ontwikkelen. Smart contracts, dApps en ga zo maar door. Interessant, want als meer ontwikkelaars hierdoor gaan bouwen op het Horizen netwerk kan het hard gaan met de koers.

Dit naast de samenwerkingen met bijvoorbeeld Celsius en de beschikbaarheid op enkele van de grootste crypto exchanges ter wereld maakt de Horizen koers verwachting positief voor de toekomst.

Horizen prijs voorspelling 2021 – 2028

Laten we voordat we ingaan op de Horizen verwachting eerst duidelijk maken dat niemand dit met 100% zekerheid kan zeggen. Afgaande op de voorspellingen die we gevonden hebben op het internet en de richting die het project ingeslagen is kan het echter positief uitpakken in de toekomst. 

Het is namelijk aannemelijk dat anonimiteit op het internet steeds belangrijker gaat worden en hiermee ook op Decentrale Applicaties. Een platform met privacy als basis kan daarom goed aanslaan bij investeerders en ontwikkelaars. Enkele Horizen prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 24,17
2022: $ 26,84
2023: $ 33,48
2024: $ 37,41
2025: $ 47,68
2026: $ 55,43
2027: $ 60,96
2028: $ 68,95

ZEN coin kopen

Je kunt de Horizen crypto ZEN op verschillende manieren verkrijgen. Bijvoorbeeld door te minen of door een Node te draaien. Veruit de eenvoudigste manier om aan de ZEN token te komen is door het te kopen op bijvoorbeeld Binance. Je kunt hier gemakkelijk je euro’s of cryptocurrency omwisselen voor ZEN om het vervolgens beschikbaar te stellen aan het netwerk voor meer ZEN coins.

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.