Huobi is een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, op het moment van schrijven zelfs de nummer 2 met ruim 2 miljard handelsvolume in de afgelopen 24 uur. Hieruit kunnen we wel opmaken dat het veel gebruikers heeft en daarom heeft de exchange in 2018 de Huobi Token en chain in het leven geroepen. 

In dit artikel gaan we in op Huobi, de HT koers de Huobi token koers verwachting voor de toekomt. Hiermee hopen we je te helpen om een antwoord te formuleren op de vraag: “Is huobi token een goede investering?”.

Wat is Huobi?

Huobi is een grote cryptocurrency exchange gevestigd in Singapore. Sinds de bitcoin trading ban van China heeft het zijn deuren ook geopend in Zuid Korea en Japan. Op dit moment heeft de exchange zo’n 590 handelsparen en gaat er voor ruim 2 miljard cryptocurrency over de toonbank iedere dag. 

Om de vele gebruikers iets extra’s te bieden is in 2018 de Huobi Token in het leven geroepen. Dit was een reactie op de bitcoin trading ban van China en de tokens werden onder andere uitgedeeld aan de VIP members van het platform.

Huobi Token

De Huobi Token is een exchange coin zoals ook Binance coin van Binance en Kucoin Shares van de Kucoin exchange. Op het moment dat gebruikers de HT coin gebruiken profiteren ze van voordelen, zoals bijvoorbeeld korting op de handelskosten.

Een groot verschil met de Binance Coin is dat je voor de Huobi voordelen veel HT tokens moet vasthouden. Het ‘goedkoopste’ niveau is 0 HT in je balans voor 0% korting op je handelskosten. Op het hoogste niveau betaal je moet je 5.000 HT tokens vasthouden en hiervoor ontvang je ruim 30% korting op al de kosten die je maakt.

Naast de korting heb je met de Huobi Token ook het recht om te stemmen op de nieuwe cryptocurrency die worden toegevoegd aan het platform. In theorie zouden nieuwe projecten zichzelf daarom op de exchange kunnen stemmen, al moeten ze dan wel met veel geld over de brug komen. 

Huobi token tiers
Huobi token tiers

Huobi Exchange

De coins kunnen dus veel voordelen hebben voor gebruikers, al gaat dit vooral op voor de grootgebruikers. Hoe meer je trade, hoe voordeliger het wordt. 

Ook concurreert de Huobi Exchange met exchanges als Binance om de tegoeden van mensen. Beide exchanges betalen namelijk dividend uit (verkregen door Proof of Stake) aan hun gebruikers, je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het Gas van NEO

Dit is interessant als je toch al met de coins aan het handelen bent, maar veilig is een ander verhaal. Wat betreft de veiligheid van je coins kun je het toch beter op een hardware wallet bewaren.

Huobi Token koers verwachting

De Huobi Token koers is sterk afhankelijk van de Huobi Exchange. Op het moment dat de exchange meer gebruikers naar zich toe trekt (en dat doet het), dan zal de Huobi Token koers verwachting ook omhoog gaan. Het voordeel van een exchange currency is dat het direct onder de aandacht staat van alle gebruikers van de exchange. 

Zeker bij de omvang van de Huobi exchange kan dit zeer positief zijn voor de Huobi waarde. Echter is het omgekeerde ook waar natuurlijk. Komt de exchange in opspraak dan is het ook snel gebeurt met de HT coin. Al met al kunnen we wel zeggen dat de Huobi Token koers verwachting positief is.

Huobi Token prijs voorspelling 2020 – 2026

We kunnen als we onderzoek doen naar de Huobi Token verwachting veel voorspellingen vinden. De een positiever dan de ander natuurlijk, maar het lijkt erop dat ze over het algemeen positief zijn. Zoals al aangegeven gaat de Huobi Token koers hand in hand met de groei van de exchange en op dit moment is het de op een na grootste exchange ter wereld. 

Hieronder vind je dan ook een overzicht met de Huobi Token prijs voorspellingen voor de toekomst:

2020: $ 8,46

2020: $ 10,27

2020: $ 11,02

2020: $ 8,45

2020: $ 7,35

2020: $ 10,64

2020: $ 9,09

Huobi Token kopen

Je zult het ongetwijfeld wel geraden hebben, maar je kunt de Huobi Token op de Huobi exchange. Heb je nog geen account? Dan kun je je hier aanmelden.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.