HyperCash of HCash zoals het project ook wel genoemd wordt is een project dat zich richt op de connectie tussen verschillende blockchains, interoperabiliteit. In dit artikel kijken we naar HyperCash, de use case en de HyperCash koers verwachting voor de toekomst.

Wat is HyperCash?

HyperCash is een blockchain dat gemaakt is om eenvoudig te kunnen ‘communiceren’ met andere blockchains. Deze interoperabiliteit maakt het mogelijk dat er informatie en coins verruilt kunnen worden tussen verschillende blockchains. 

Een transactie tussen bijvoorbeeld Ethereum en Bitcoin dient op dit moment altijd te verlopen via een derde partij waar de coins omgewisseld kunnen worden. Het doel van HyperCash is om een blockchain te creëren dat direct in contact staat met andere projecten. 

Je hoeft in dit geval niet meer eerst via een exchange je coins om te ruilen maar dit gebeurt automatisch op de achtergrond. Je kunt dan in theorie direct Bitcoins naar iemand overmaken en deze persoon ontvangt zonder gedoe Ethereum in zijn wallet. Dit zou de mate van adoptie van cryptocurrency flink kunnen verhogen aangezien transacties hierdoor een stuk makkelijker werken.

HyperCash is niet alleen in deze markt. Ook projecten als ARK, Lisk en ICON werken aan vergelijkbare producten. HyperCash (HC) heeft verschillende namen gehad, waaronder Hshare (HSR).

Door het gebruik van het zogeheten DAG netwerk, een soort hybride alternatief voor blockchain, maakt HyperCash het mogelijk om compatibel te zijn met ieder cryptocurrency format. 

HyperCash koers verwachting

De meningen wat betreft de HyperCash koers verwachting liggen ver uiteen. Veel investeerders vinden het project namelijk tegenvallen. Dit blijkt ook als we zoeken naar de activiteit van de ontwikkelaars. Dit is naar ons idee in ieder geval opvallend voor een coin die tegen de top 100 in Coinmarketcap aan zit.

Aan de andere kant is de use case van HyperCash zeer interessant. Een van de grote problemen op dit moment is de gebruiksvriendelijkheid wanneer je meerdere crypto’s bezit. Je moet dit altijd wisselen via een derde partij. Weet HyperCash dit goed op te lossen en vinden investeerders HC weer? Dan kan dit goed zijn voor de HC koers verwachting.

Historische HyperCash koers

HC is tot stand gekomen uit een ICO gehouden in juni en juli van 2017. Hieronder zie je de live HyperCash koers verwachting.

HyperCash prijs voorspelling 2020 – 2028

Zoals eerder al aangegeven zijn de meningen sterk verdeeld wat betreft de HC prijs voorspelling. Als je het ene bericht leest heeft HC weinig kans van slagen. De ander verwacht echter dat de koers op de lange termijn zal bijtrekken en noemt hoge voorspellingen.

Slaagt HyperCash erin zich te positioneren als het go-to project voor interoperabiliteit dan kan de HC prijs voorspelling goed uitpakken voor investeerders. Tegen het einde van 2020 is de meest optimistische HC voorspelling een waarde van $2.58 ($ 2,45). 

Zet deze lijn zich door? Dan is de HC verwachting voor 2022 tegen het einde van het jaar $3.37. Er wordt een voorspelling gegeven van $4.06 voor het einde van 2025 als het project zich door blijft ontwikkelen. Niemand kan in een glazen bol kijken, dus een zekerheid is het helaas niet.

Enkele andere HyperCash prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 1,06
2022: $ 1,21
2023: $ 1,41
2024: $ 1,79
2025: $ 2,29
2026: $ 2,38
2027: $ 2,87
2028: $ 3,12

HyperCash kopen

Heb je besloten dat HC een goede aanvulling is voor je portfolio? Dan kun je dit het beste doen via Binance. Je kunt hier een account aanmaken. Bitcoin storten op je Binance account doe je gemakkelijk via Bitvavo.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.