ICON koers verwachting: Wat gaat de ICX koers doen?

ICON draait al een paar jaar mee en niet zonder succes. Een top-50 notering op Coinmarketcap zorgt voor interesse. Een project dat de verbinding zoekt tussen Blockchains.

In dit artikel gaan we kijken waarom ICON in de top staat, hoe het gaat met de ICON koers en kijken we naar de ICON koers verwachting plus voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van ICON

Er zijn veel Blockchain bedrijven die elk hun eigen functie hebben en hun eigen Blockchain. Nu is het zo dat de verschillende Blockchains niet met elkaar in verbinding staan. Handige informatie dat op Blockchain A staat kan niet worden gedeeld met Blockchain B.

ICON zorgt voor de oplossing. ICON is een soort ecosysteem dat alle Blockchains verbindt waardoor er gemakkelijk en efficiënt gecommuniceerd kan worden. De Blockchains worden met elkaar verbonden doordat de hoofdblockchain van ICON als tussenpersoon fungeert.

Meerdere sectoren kunnen hier hun slag uit slaan. Kijk bijvoorbeeld naar de gezondheidszorg. Ziekenhuizen hebben hun eigen programma’s om gegevens over patiënten op te slaan. Als jij van ziekenhuis veranderd komt er nogal wat papierwerk bij kijken om al jouw gegevens over te zetten.

Stel dat deze ziekenhuizen overstappen op een blockchain, dan zorgt ICX ervoor dat jouw gegevens met toestemming gedeeld kunnen worden onder ziekenhuizen. Ziekenhuis en trouwens ook huisartsen die met andere programma’s werken hebben hier dus geen hinder meer van.

De mogelijkheden die ICON biedt is niet alleen handig voor de gezondheidszorg. Ook overheidsinstanties en de bankenwereld kunnen hier goed gebruik van maken.

Voor de ICX koers is het belangrijk dat de Blockchaintechnologie breed geadopteerd wordt. Wanneer meer instanties en bedrijven overstappen op de Blockchain kan ICON een slag slaan door de verbindende factor te spelen. Als dit lukt zal dit resulteren in een hoge ICX prijs voorspelling.

ICON is ook bezig met het worden van een ICO platform. Dit is te vergelijken met NEO.

 Als het ICO platform van ICON goed wordt neergezet dan zorgt dit voor veel verkeer en uiteindelijk ook voor een gunstige ICON koers verwachting.

Over de ICX koers en de ICON koers verwachting

ICON heeft een sterk team weten te vergaren. Vijf adviseurs binnen het bedrijf die veel ervaring hebben op het gebied van Blockchain en Finance. In totaal werken er bij ICON ongeveer 45 mensen.

ICON zelf is ontwikkeld door Dayli Financial Group. Dit Koreaanse bedrijf heeft een waarde van 4 miljard dollar.

Dayli heeft ongeveer 40 Blockchainnetwerken die ze door middel van ICON willen verbinden. Dit verhoogt de kans van slagen enorm.

ICX is een populair project. Dit heeft de laatste jaren veel partners aangetrokken waaronder Aion en Wanchain. Deze twee Blockchainbedrijven hebben hetzelfde doel als ICON. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze allemaal een andere focus hebben om het gezamenlijke doel te verwezenlijken.

ICON houdt zich zoals we nu weten bezig met het verbinden van Blockchains, Aion focused zich op bepaalde protocollen die gebruikt kunnen worden voor Blockchains en Wanchain zorgt voor de financiele kant doordat ze een platform bieden die smart contracts laat uitvoeren tussen verschillende Blockchains.

Als we kijken naar het team van ICON, de partners en de populariteit onder de Blockchainliefhebbers, dan ziet het er veelbelovend uit. Weten ze vanuit deze sterke positie te groeien en bedrijven en instanties naar zich toe te trekken dan kan dit goed uitpakken voor de ICX koers en zal dit resulteren in een hoge ICX koers verwachting.

Historische ICX koers

Dayli Financial Group lanceerde ICON in 2016. Veel werknemers van Dayli zijn toen voor ICON gaan werken. Sindsdien is het snel gegaan en zijn ze populair geworden. Dit resulteerde in een geslaagde ICO.

Op 19 september 2017 was het bedrag van 42,750,000 dollar behaald. Een enorm bedrag waar ze mee aan de slag konden. De ICX koers is na de ICO hard van stapel gelopen. Als we kijken naar de grafiek zien we dezelfde pieken zoals bij andere coins rond januari 2018.

We weten ook dat deze enorme stijgingen in cryptoland ook diepe dalen kennen. Zo ook bij ICX. Al snel daalde het bedrag en is het wachten op de volgende stijging die menig persoon doet verbazen.

De All Time High werd op 9 januari 2018 behaald. De waarde van een ICX coin stond toen op 12,64 dollar.

ICX prijs voorspelling 2022, 2025

ICON is een veelbelovend project dat een enorme potentie heeft om het grootste decentrale netwerk te worden dat er bestaat. Als de Blockchaintechnologie de wereld veroverd dan kan ICON het bedrijf worden dat hier een belangrijke rol ik kan gaan spelen.

Dit klinkt allemaal rozengeur en maneschijn, maar er zijn meer kapers op de kust. Het blijft hard werken en voor de ICX hebben ze het niet helemaal zelf in de hand. De algehele markt speelt een belangrijke rol in de ICX koers voorspelling.

Als we de voorspellingen erbij pakken dan zien we dat ICX 4,24 dollar waard zal zijn. Drie jaar later, in 2025, zal de prijs volgens voorspellingen stijgen naar 10,06 dollar.

ICX coin kopen?

De ICX coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de ICX koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van ICX.

Schrijf je nu in via deze link en betaal over de eerste €1000 cryptocurrency geen transactiekosten!

.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass