ICON is een blockchain project met de ICX coin als valuta. Sinds de opkomst van de blockchain technologie zijn er veel projecten gestart en deze projecten hebben vaak allemaal hun eigen blockchain en doeleinden. Wat goed is aan deze ontwikkeling is dat er hierdoor veel informatie en waarde op de blockchain geplaatst kan worden.

Alleen is het door al die verschillende projecten lastig om onderling met elkaar te communiceren. Wanneer jij op de ene blockchain een smart contract hebt, is dit niet te gebruiken bij het andere project. ICON gaat er met haar ICON coin voor zorgen dat er online community’s ontstaan op de blockchain die allemaal met elkaar kunnen communiceren en samenwerken.

Het is de bedoeling dat hiermee de offline community’s bestaande uit de gemeenschap waarin we leven, samengebracht wordt met de digitale tools. Dit heeft invloed op het bankwezen, verzekering, ziekenhuizen, universiteiten en ga zo maar door. Moeiteloze transacties en communicatie over de financiële data, bestanden en dossiers wordt hiermee mogelijk.

ICON is een project dat ernaar streeft om het grootste decentrale netwerk op de blockchain te bouwen. Door verschillende community’s te creëren zorgen ze ervoor dat alle ICON blockchain projecten met elkaar kunnen communiceren en de waarde van de ene blockchain naar de andere kunnen overdragen.

In dit artikel bekijken we daarom ICON. We gaan in op de ICX coin, de coin data en het laatste nieuws om je te helpen bij het opstellen van een ICON verwachting. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over het project en de toekomst. Wat gaat de ICX koers doen?

Wat is ICON?

Er zijn veel Blockchain bedrijven die elk hun eigen functie hebben en hun eigen Blockchain. Nu is het zo dat de verschillende Blockchains niet met elkaar in verbinding staan. Handige informatie dat op Blockchain A staat kan niet worden gedeeld met Blockchain B.

ICON zorgt voor de oplossing. ICON is een soort ecosysteem dat alle Blockchains verbindt waardoor er gemakkelijk en efficiënt gecommuniceerd kan worden. De Blockchains worden met elkaar verbonden doordat de hoofdblockchain van ICON als tussenpersoon fungeert.

Meerdere sectoren kunnen hier hun slag uit slaan. Kijk bijvoorbeeld naar de gezondheidszorg. Ziekenhuizen hebben hun eigen programma’s om gegevens over patiënten op te slaan. Als jij van ziekenhuis veranderd komt er nogal wat papierwerk bij kijken om al jouw gegevens over te zetten.

Stel dat deze ziekenhuizen overstappen op een blockchain, dan zorgt ICX ervoor dat jouw gegevens met toestemming gedeeld kunnen worden onder ziekenhuizen. Ziekenhuis en trouwens ook huisartsen die met andere programma’s werken hebben hier dus geen hinder meer van.

De mogelijkheden die ICON biedt is niet alleen handig voor de gezondheidszorg. Ook overheidsinstanties en de bankenwereld kunnen hier goed gebruik van maken.

Voor de ICX koers is het belangrijk dat de Blockchaintechnologie breed geadopteerd wordt. Wanneer meer instanties en bedrijven overstappen op de Blockchain kan ICON een slag slaan door de verbindende factor te spelen. Als dit lukt, zal dit leiden tot een hoge ICX prijs voorspelling.

Hyperconnect the world is het credo waarmee het project aan de slag is. Het is de bedoeling dat door deze connectiviteit ons leven aanzienlijk makkelijker wordt. Geen gedoe meer met het overdragen van dossiers, direct alle data beschikbaar voor de verzekeringsmaatschappij en vertrouwen in iemands identiteit zonder deze persoon daadwerkelijk te ontmoeten.

Het klinkt wellicht als toekomstmuziek, maar het lijkt er in onze maatschappij steeds meer op dat we deze kant op gaan. Decentraliteit is een belangrijk goed met het oog op de onafhankelijkheid van mensen. ICON is met de ICX coin van plan de tools te bieden om hierin te ondersteunen.

Wat doet de ICON koers?

De token sale van ICON was zeer succesvol. In september 2017 werd er bijna $ 43 miljoen opgehaald. Beleggers konden 2500 ICX crypto kopen voor 1 Ethereum. Dit komt ongeveer neer op $ 0,118 per ICON coin. De actuele waarde van de token is $ 0.383643.

Van de totale hoeveelheid tokens is 50% verkocht via de ICO. 16% is voor het team en de vroege bijdragers. 10% is voor zowel de gemeenschap als de strategische partners. De resterende 14% is voor de foundation om de verdere ontwikkeling van het project te garanderen.

Als we de koers erbij pakken op coinmarketcap zien we dat direct na de lancering de koers een behoorlijke stijging doormaakte om vervolgens weer te dalen tot het startniveau. De eerste grote stijging zien we weer terug in de bull markt van 2021.

De All Time High van ICON staat op een waarde van $ 13.16 (January 9, 2018). Het is inmiddels  1588 dagen geleden dat deze koers bereikt werd. Sinds het begin heeft het project een totale waarde (marketcap) van $ 297,117,950 weten te verzamelen, waarmee het op plaats 151 staat van grootste crypto projecten.

Het is naar mijn idee belangrijk dat je bij je onderzoek naar de ICON crypto verwachting goed let op de historische koers en de verdeling van de eerste tokens. Hieruit kun je vaak opmaken wat er de afgelopen tijd met het project is gebeurd en wat de intentie van het team is achter de munt. Hieronder vind je de ICX koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de ICON verwachting 2022 – 2027?

ICON heeft een sterk team weten te vergaren. Vijf adviseurs binnen het bedrijf die veel ervaring hebben op het gebied van Blockchain en Finance. In totaal werken er bij ICON ongeveer 45 mensen. De coin zelf is ontwikkeld door Dayli Financial Group. Dit Koreaanse bedrijf heeft een waarde van 4 miljard dollar.

Dayli heeft ongeveer 40 Blockchainnetwerken die ze door middel van ICON willen verbinden. Dit verhoogt de kans van slagen enorm.

ICX is een populair project. Dit heeft de laatste jaren veel partners aangetrokken waaronder Aion en Wanchain. Deze twee Blockchain bedrijven hebben hetzelfde doel als ICON. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze allemaal een andere focus hebben om het gezamenlijke doel te verwezenlijken.

ICON houdt zich zoals we nu weten bezig met het verbinden van Blockchains, Aion focused zich op bepaalde protocollen die gebruikt kunnen worden voor Blockchains en Wanchain zorgt voor de financiele kant doordat ze een platform bieden die smart contracts laat uitvoeren tussen verschillende Blockchains.

Als we kijken naar het team van ICON, de partners en de populariteit onder de Blockchain liefhebbers, dan ziet het er veelbelovend uit. Weten ze vanuit deze sterke positie te groeien en bedrijven en instanties naar zich toe te trekken dan kan dit goed uitpakken voor de ICX koers en zal dit leiden tot een hoge ICON koers verwachting.

ICON is een veelbelovend project dat een enorme potentie heeft om het grootste decentrale netwerk te worden dat er bestaat. Als de Blockchaintechnologie de wereld veroverd dan kan ICON het bedrijf worden dat hier een belangrijke rol ik kan gaan spelen.

Dit klinkt allemaal rozengeur en maneschijn, maar er zijn meer kapers op de kust. Het blijft hard werken en voor de ICX hebben ze het niet helemaal zelf in de hand. De algehele markt speelt een belangrijke rol in de ICX koers voorspelling.

Als we kijken naar de ICON verwachting voor 2022 dan is een dergelijke korte termijn te kort om er echt iets zinnigs over te zeggen. De algemene crypto markt is hiervoor belangrijk, maar zeker ook de manier waarop het team met het project bezig is. Stilte vanuit het team kan bijvoorbeeld zorgen voor wantrouwen en dit uit zich direct in de koers.

Als we verder vooruit kijken heeft de ICON verwachting voor 2027 meer kans om zich te ontwikkelen. De verwachting is namelijk dat de crypto-wereld blijft groeien. In een periode van vijf jaar heeft het team voor het grootste gedeelte in de hand hoe het hiermee omgaat. Weet het mee te groeien en waarde te bieden in onze community’s? Dan kan het wel eens hard gaan, al is dit natuurlijk geen garantie voor de toekomst.

* Currency in USD
Historical Price for ICON
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de ICX coin?

De ICON coin (ICX) wordt gebruikt om het netwerk om waarde te versturen. Bij het ophalen van data betaal je ICX om de transactie te doen en beleggers kopen het daarnaast als ze vertrouwen hebben in de toekomstige waarde.

Door de ICON crypto in de juiste wallet te bewaren kun je bijdragen aan het netwerk door te staken. Hierdoor help je niet alleen met de groei, maar ontvang je ook nieuwe tokens. Gemiddeld ligt de stake reward van de coin tussen de 2,17 – 10,83% per jaar.

Als belegging is het goed om de ICON coin te beoordelen a.h.v. de schaarste van de token. In de regel geldt dat hoe meer tokens er al zijn uitgegeven van het totaal, hoe beter dat is voor de toekomstige waarde. De huidige supply van de ICX crypto is 775,494,217 ICX en de maximale supply is 930,462,657 ICX.

Door de koers niet alleen op de lange termijn, maar ook op de korte termijn te bekijken kun je trends ontdekken als ze er zijn. Hiermee bedoel ik plotselinge stijgingen of dalingen. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil -1.17% en in de laatste zeven dagen was dit -41.98%.

Waar ICON kopen?

Heb je besloten dat ICON een goede investering is voor de toekomst of wil je een beloning ontvangen door het te staken? Beide kan op de Bitvavo exchange. Je handelt er bovendien goedkoop en krijgt na je inschrijving via onderstaande link een welkomstbonus van € 1000 aan handelskosten cadeau.

 1. Stort euro’s via Bitvavo
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste ICON nieuws

We hebben in dit artikel al een aantal belangrijke zaken behandelt die je in overweging kunt nemen bij je onderzoek naar de ICON verwachting. De ICX coin en koers zijn belangrijk, de historische data en het nut van het project in zijn algemeen hebben allemaal invloed op de mogelijke waarde. De laatste belangrijke factor is het ICON nieuws van vandaag.

Zoals ik eerder in dit artikel al aangaf kan er op de korte termijn van alles gebeuren. Je kunt nog zo achter het project staan, maar stopt het team plotseling dan heeft dat veel invloed op de prijs. Door het ICX nieuws op de voet te volgen blijf je dit soort verrassingen voor en kun je hierop inspelen. De ICON twitter is een goede startplaats voor je onderzoek.

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?