Als crypto handelaar of investeerder in digitale cryptocurrencies heb je wellicht wel eens gehoord van Immutable X crypto. Immutable X is een crypto project welke actief is in de gaming sectie van de cryptowereld. Immutable X is vanwege verschillende factoren voordelig voor handelaren, waaronder de hogere beloningen bij verrichten van goed werk door spelers of ontwikkelaars op het netwerk.

Immutable X crypto heeft naast goede beloningen voor gamers op de cryptomarkt ook oplossingen voor bepaalde problemen die zowel spelen binnen de gaming industrie als in de overige sectoren op de cryptomarkt. Zo biedt het project oplossingen voor de huidige schaalbaarheidsproblemen en hoge gaskosten.

Dit artikel bespreekt een aantal factoren van Immutable X. We gaan bijvoorbeeld in op de use-case van Immutable X, de rol van Immutable X op de cryptomarkt. Daarnaast kijken we in dit artikel ook naar de Immutable X crypto verwachting, de IMX koers en het laatste Immutable X nieuws. Wat gaat de Immutable X koers doen?

Wat is Immutable X?

Immutable X is een crypto project dat functioneert als een laag-2-blockchain project op de markt van digitale cryptocurrencies. Het project heeft veel voordelen ten opzichte van andere projecten. Zo biedt het Immutable X project een oplossing voor de schaalbaarheidsproblemen voor NFT’s op de blockchain van Ethereum.

Naast een oplossing voor het schaalbaarheidsprobleem heeft Immutable X nog een ander groot voordeel. De laag-2-oplossing heeft namelijk ook geen gaskosten waardoor transacties op deze laag gratis zijn. En al deze voordelen biedt de laag-2-oplossing zonder ook maar iets te compenseren op het gebied van veiligheid!

Immutable X is een crypto project dat met al deze voordelen goed kan voldoen aan de vraag en eisen van ontwikkelaars, investeerders, handelaren en gamers op de cryptomarkt. De laag-2-oplossing biedt namelijk snelle transacties, geen transactiekosten en een goede schaalbaarheid voor allerlei games en applicaties.

Wat doet de Immutable X koers?

Om geld op te halen voor het ontwikkelen van het Immutable X project is er een initial coin offering gehouden. Tijdens deze initial coin offering konden investeerders de IMX coin vroegtijdig kopen en op deze manier investeren in de ontwikkeling van het project. 

De initial coin offering van Immutable X eindigde op 15 september 2021 en heeft maar liefst 13 miljoen dollar opgebracht. Tijdens deze initial coin offering werden de IMX munten verkocht voor een prijs van 0.15 dollar. De actuele IMX koers is $ 0.744919.

De eerste gegevens van de koers van Immutable X stammen van 5 november 2021. Na notering van de munt op de beurs heeft de prijs met periodes van volatiliteit initieel een mooie stijging laten zien. Echter, een verdere stabilisatie van de prijs is in 2022 ook weer gepaard gegaan met een daling van de prijs.

De Immutable X all time high staat top een waarde van $ 9.52. Deze Immutable X prijs is behaald op November 26, 2021. Als gevolg hiervan is het 307 dagen geleden dat de IMX waarde zijn hoogtepunt heeft bereikt. Met een market cap van $ 175,000,125 staat Immutable X nu op plek 177 in de ranking van crypto projecten op basis van market cap.

Als handelaar of investeerder is het erg belangrijk om de koers en de ontwikkeling van de IMX prijs in de gaten te houden. Op basis van deze informatie kun je namelijk een betere Immutable X prognose maken en je handelsacties meer gericht afstemmen op de beweging van de markt. Als gevolg hiervan zul je optimaal profiteren van de volatiliteit. Hieronder de Immutable X koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Immutable X verwachting 2022 – 2027?

Omdat Immutable X oplossingen biedt voor allerlei problemen die op de huidige cryptomarkt spelen, kan het een interessant project zijn om in te investeren. 

Als we kijken naar de Immutable X verwachting voor 2022 dan is het lastig om hier een uitspraak over te doen. Dit komt omdat er veel factoren zijn die de koers op de korte termijn flink kunnen beïnvloeden. Daarnaast kent de IMX prijs de volatiliteit die gebruikelijk is op de cryptomarkt, waardoor het onmogelijk is om een exacte IMX prijs voorspelling te doen voor de korte termijn.

Kijken we echter naar de Immutable X koers verwachting voor 2027 dan kunnen we al wat meer zeggen. Als Immutable X zich blijft ontwikkelen en blijft voldoen aan de vraag van de investeerders en handelaren op de markt, dan kan de waarde van de IMX munt in de toekomst flink stijgen. Hierdoor kan het interessant zijn om te gaan beleggen in de IMX munt voor een periode van vijf jaar.

Het is onmogelijk om te voorspellen wat de koers van de Immutable X cryptomunt exact gaat doen. Echter, we kunnen wel terugkijken naar de eerdere ontwikkeling van de koers. We zien dan dat de koers al eerder een flinke prijsstijging heeft laten zien. Zo steeg de koers in november 2021 met 176,36%!

Niemand kan met zekerheid voorspellen hoe de koers van Immutable X zich in de toekomst ontwikkelt. Daarom is het belangrijk om een Immutable X voorspelling op sociale media niet zomaar te geloven. Het is verstandiger om zelf onderzoek te doen naar de ontwikkeling van de koers en om op basis van deze informatie je handelsstrategie te kiezen.

Wat is het nut van de IMX coin?

Het Immutable X project heeft zijn eigen native token die op de markt voor digitale cryptocurrencies wordt verhandeld onder het IMX symbool. De IMX coin heeft verschillende toepassen op het cryptoproject.

Als je wilt investeren of handelen in IMX dan is het belangrijk om de schaarste van de munt in de gaten te houden. De schaarste van de munt is het verschil tussen de maximale supply aan IMX munten (namelijk 2,000,000,000 IMX)  en de huidige IMX supply (namelijk 235,284,001 IMX).

Daarnaast is het als handelaar of investeerder ook belangrijk om de ontwikkeling van de prijs van IMX in de gaten te houden. Zo kun je als handelaar of investeerder kijken naar het prijsverschil van de IMX munt in de afgelopen 7 dagen of in de afgelopen 24 uur. Het prijsverschil in de afgelopen 7 dagen was -1.90% en het prijsverschil in de afgelopen 24 uur was 1.21%.

Huidige supply235,284,001 IMXMaximale supply2,000,000,000 IMX
% verschil 24u1.21%% verschil 7D-1.90%

Waar Immutable X kopen?

Als je gebruik wilt maken van het Immutable X cryptoproject, de laag-2-oplossing die het project biedt of als je wilt gaan handelen in de cryptocurrency dan moet je de IMX munt in je bezit krijgen. Deze munt kan je op verschillende online uitwisselingen kopen.

Een bekende en betrouwbare online exchange waar je de Immutable X cryptomunt kunt kopen is Bitvavo. Bitvavo is een online exchange die gemakkelijk te gebruiken is en daarnaast een breed assortiment aan online munten heeft. Mede door deze voordelen zijn al vele ervaren en beginnende handelaren jou voorgegaan met het handelen via Bitvavo. Dus wil jij ook beginnen met handelen in de IMX cryptocurrency? Maak hieronder dan een gratis account aan op Bitvavo en begin!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Immutable X nieuws?

In dit artikel hebben we al verschillende aspecten en factoren besproken die van invloed kunnen zijn op de ontwikkeling van de koers zoals bijvoorbeeld de Immutable X verwachting, de use-case van het crypto project, de voordelen die het crypto project heeft ten opzichte van andere projecten en specifieke eigenschappen van Immutable X. Tot slot is ook het laatste Immutable X nieuws belangrijk.

Door als handelaar of investeerder het Immutable X nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je altijd als eerste op de hoogste van de laatste ontwikkelingen en nieuwe samenwerkingen rondom het Immutable X project. Het officiële Twitteraccount is een goede bron van informatie. 

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?