Het beleggen in crypto is de laatste jaren sterk toegenomen. Door de grote stijgingen in 2017 kregen mensen over de hele wereld Bitcoin tekens in hun ogen. Injective Protocol kan hiervan profiteren aangezien zij een Decentralized Exchange platform (DEX) zijn. Deze toenemende interesse betekent veel goeds voor de Injective Protocol koers verwachting.

Als nieuwkomer op Coinmarketcap doen ze het aardig goed met een top-500 notering. In dit artikel gaan we kijken waarom INJ een interessant project is, hoe het gaat met de Injective Protocol koers en kijken we naar de INJ koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Injective Protocol

De gedecentraliseerde exchange van INJ is de veiligste exchange die er is. Het netwerk van INJ draait op het Ethereum netwerk. Het is de bedoeling dat ze verscheidene financieringssystemen gaan ondersteunen. Denk hierbij aan margehandel, derivaten en het ‘gewone’ beleggen.

Het netwerk wil ervoor zorgen dat de handelaren volledig gedecentraliseerd kunnen handelen. Dit zorgt ervoor dat de handelaren geweerd worden tegen exit-scams, handelsmanipulatie en hacks. Dit is een sterk punt aangezien er veel exchanges zijn die gecentraliseerd zijn.

Op een gecentraliseerd handelsplatform worden de middelen van handelaren beheerd door een centrale autoriteit. Bij Injective Protocol is er geen centrale autoriteit. De handelaren beheren hun eigen middelen. Bij gedecentraliseerde exchanges zoals INJ worden de transacties gecontroleerd door automatische processen die door slimme contracten worden uitgevoerd.

De INJ coin kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Je kan de coin bijvoorbeeld gebruiken voor Proof of Stake (PoS). Als je hier gebruik van maakt kan je, wanneer je INJ mined, meer INJ coins verdienen naarmate je meer INJ inzet om te staken. Dit kan een mooie manier zijn om passief inkomen te verdienen.

Met de INJ coin kan je ook korting krijgen op transacties. Dit kan handig zijn voor handelaren aangezien de transactiekosten soms erg hoog kunnen zijn.

Injective Protocol wordt ondersteund door Binance Lab (een dochteronderneming van Binance) wat ervoor zorgt dat het vertrouwen in INJ groter wordt. Dit is goed voor de INJ waarde aangezien Binance een autoriteit is in de blockchainwereld.

Het handelsplatform van INJ is veilig en biedt meer opties aan dan de andere exchanges ( denk aan margehandel en derivaten). Als Injective Protocol meer handelaren naar het platform kan trekken door deze sterke punten dan zal dit gunstig zijn voor de INJ koers verwachting.

Injective Protocol koers

Injective Protocol heeft een Initial Exchange Offering (IEO) gehouden op de Binance Launchpad. Hierdoor hebben ze 3,6 miljoen dollar opgehaald. Een INJ coin was tijdens de IEO 0,40 dollar. De IEO begon op 19 oktober 2020 en eindigde op 20 oktober 2020.

Op Coinmarketcap begint de INJ koers op de dag dat de IEO is geëindigd. Hieronder kan je de Injective Protocol koers volgen in euro’s.

INJ koers verwachting

Injective Protocol bestaat meerdere onderdelen die ervoor zorgen dat de handelaar zonder zorgen kan handelen op het netwerk.

De Injective Chain is een layer-2 sidechain. Een sidechain loopt parallel aan een blockchain om overbelasting te voorkomen. Hierdoor blijft de blockchain schoon en snel. De chain is verbonden met Ethereum en werkt als een Decentralized Trade Execution Coordinator (TEC). Hierdoor kunnen Ethereum gebaseerde activa verhandeld worden.

Injective Protocol heeft ook een Futures Platform. Hierdoor kunnen handelaren op de derivatenmarkt handelen zoals zij dat willen en alleen met een prijsfeed. Deze protocollen ondersteunen gedecentraliseerde duurzame swaps, contract for difference (CFD) en andere derivaten.

Injective Protocol is een sterke speler op de DEX markt en dat is niet onopgemerkt gebleven. Er zijn veel blockchainbedrijven die willen samenwerken met INJ. Injective Protocol werkt cross-chain. Dit betekent dat een transactie gemaakt kan worden over twee verschillende blockchains. Hierdoor heeft de handelaar meer opties om in te investeren.

Elrond, Kava en Polkadot werken samen met Injective Protocol aan hun cross chain activiteiten. Deze partijen hebben elk hun specialisme waar het team van INJ graag gebruik van maakt. Over het team gesproken, CEO Eric Chen heeft in korte tijd een kundig team samengesteld.

De acht werknemers zijn experts op het gebied van blockchain. Het is een vrij jong en divers team. Het is nog niet een groot team, maar met geld van de IEO en de visie om de beste DEX te worden is het alleen maar een kwestie van tijd voordat ze uitbreiden.

Weet INJ erin te slagen de veiligste en snelste DEX te blijven dan zullen de groeiende aantal handelaren naar het platform komen. Hiervoor is natuurlijk ook naamsbekendheid nodig, maar maken ze de verwachtingen waar dan zal dit goed uitpakken voor de Injective Protol koers en resulteert dit in een hoge INJ koers verwachting.

Injective Protocol prijs voorspelling 2020 – 2026

Er zijn veel gedecentraliseerde exchanges waar handelaren gebruik van kunnen maken. De concurrentie is hoog, maar INJ biedt wel mogelijkheden die andere exchanges niet bieden. Dit is zeker een groot pluspunt, maar ze moeten uiteraard wel blijven presteren.

Wat voor elke exchange in hun voordeel is is dat er meer mensen gaan handelen in crypto valuta. Dit kan zeker een effect hebben op de INJ waarde en de waarde van cryptovaluta’s in het algemeen.

Hieronder zie je de INJ koers voorspelling.

2020: $ 1,25 ($ 4,92)
2021: $ 1,40
2022: $ 1,73
2023: $ 2,02
2024: $ 2,42
2025: $ 2,85
2026: $ 3,09
2027: $ 3,53

INJ kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van INJ is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in Injective Protocol? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Binance. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken

  1. Ga naar de Binance exchange
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.