De laatste maanden horen we steeds vaker verhalen van nieuwe investeerders die druk aan het zoeken zijn naar de beste projecten. Het gaat deze mensen voornamelijk om het verdienen van geld en an sich is daar niets mis mee. Het is alleen wel verstandig om iets meer onderzoek te doen naar de achterliggende technologieën.

In dit artikel vertellen we je enkele van de bronnen die je kunt raadplegen om te leren over Bitcoin, crypto en de achterliggende technieken. 

Bitcoin whitepaper

De hele cryptocurrency wereld is begonnen met de bitcoin whitepaper. Het is dan ook het beste startpunt voor iedere investeerder. Het is een document van acht pagina’s en zeker de moeite waard om door te nemen. 

Communicatie van satoshi

Satoshi Nakamoto is het pseudoniem voor de anonieme bedenker van Bitcoin. In de begindagen was Satoshi nog betrokken bij bitcoin, maar inmiddels al lang niet meer. Het is interessant om het mailcontact van satoshi door te nemen. Hierdoor krijg je een duidelijker beeld over de beweegredenen achter Bitcoin. De volledige communicatie kun je hier vinden op volgorde

Boeken

Het lezen van boeken over economie, bitcoin en cryptocurrency in zijn algemeen kan een zeer goede manier zijn om jezelf wijzer te maken. Je moet investeren in dingen die je begrijpt en gelukkig kun je je verdiepen in ieder onderwerp. Enkele van de belangrijkste boeken die je ten minste moet lezen zijn ‘The Bitcoin Standard’, ‘Mastering Bitcoin’, ‘Digital Gold’ en ‘Bitcoin en andere Cryptovaluta’. 

Je weet niet wat je niet weet en boeken kunnen je helpen om nieuwe en interessante onderwerpen te vinden om je in te verdiepen. Het ene boek is een goed startpunt en het andere boek is voor de meer gevorderde investeerder. Lezen en jezelf onderwijzen is een van de beste investeringen die je kunt doen. 

Cursus

Om de beginselen te leren over het investeren, bitcoin en het omgaan met geld zijn er talloze cursussen die je kunt volgen. De Crypto Masterclass kan je hiervoor gratis volgen met de optie om verder te leren. Ook kun je de cursus van Miss Bitcoin volgen over het handelen. Hiermee kom je eenvoudig in aanraking met een hoop interessante onderwerpen die je weer kunt gebruiken om verder op onderzoek te gaan. Een cursus over het leren over investering in het algemeen vind je hier.

Conclusie

Investeren doe je het beste wanneer je een expert ben. Nu willen we niet beweren dat je een expert hoeft te zijn om veel geld te verdienen met crypto al helpt het wel. Je krijgt een duidelijkere visie voor de toekomst en kunt hierdoor beter overwogen keuzes maken. Ook zul je door het bezitten van meer kennis minder emotioneel handelen en dit kan funest zijn voor je portfolio.

Wat we vaak merken tijdens een bull markt is dat nieuwe investeerders de dollar tekens in de ogen krijgen op het moment dat de koersen omhoog gaan. Er wordt met veel geld ‘gespeeld’ zonder dat ze echt weten wat bitcoin, crypto, blockchain of wat dan ook echt inhoudt. Hiermee kun je natuurlijk geluk hebben, maar vaker gaat het mis op het moment dat de koersen weer dalen. Door te leren over waar je in belegt kun je veel geld verdienen en vooral besparen.

  1. Inloggen op Bitvavo
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.