De blockchaintechnologie wordt steeds belangrijker in de toekomst. Dat de technologie blijft bestaan en meer en meer gebruikt gaat worden is bijna 100% zeker. Jammer genoeg zijn er nog steeds problemen.

Een van deze problemen is de schaalbaarheid. Ethereum en Bitcoin zijn twee grootmachten die hier onder te lijden hebben en zo zijn er nog meer blockchainbedrijven. IOST wil dit probleem oplossen en als dit ze lukt kan dit een erg populair project worden.

In dit artikel kijken we hoe het gaat met de IOST koers en kijken we naar de IOST koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst. Met een top-100 notering op Coinmarketcap en wellicht een baanbrekend idee zijn wij erg benieuwd wat ze de toekomst te bieden hebben.

De kracht van IOST

Waar de meeste blockchain Dapp platforms er niet in slagen de transactiekosten laag te houden en de snelheid hoog te houden weet IOST hier wel in te slagen. Schaalbaarheid is uiterst belangrijk om grote bedrijven naar je netwerk toe te trekken.

Wanneer Amazon van een netwerk gebruik zou maken die de hoeveelheid transacties per minuut niet aankan dan verliest het bedrijf klanten. Dit is natuurlijk logisch omdat wij in een wereld leven waarin alles snel gekocht moet worden.

Op het IOST netwerk zou dit wel mogelijk zijn. Grote bedrijven die het IOST netwerk adopteren is wellicht nog toekomstmuziek, maar als dit lukt dan zal dit enorm zijn voor IOST en de IOST prijs verwachting.

IOST wil het schaalbaarheidsprobleem aanpakken door middel van Efficient Distributes Sharding (EDS). Met Sharding zorgt IOST ervoor dat de Nodes die transacties goedkeuren worden opgedeeld in groepen. Hoe meer Nodes op het netwerk hoe langer het namelijk duurt voordat ze allemaal een transactie hebben goedgekeurd.

Door de Nodes in groepen (Shards) te verdelen en elke groep een deel van de transacties te geven gaat het goedkeuren van transacties veel sneller. Hierdoor wordt het netwerk minder belast en kunnen er meer transacties per seconde gedaan worden.

Blijkt deze innovatie te werken en trekt dit de aandacht van bedrijven dan kan dit erg goed uitpakken voor de IOST koers verwachting.

IOST koers verwachting

Zoals hierboven al gemeld is kan de techniek die IOST gebruikt baanbrekend zijn en een hoge IOST prijs verwachting opleveren. Er zit alleen wel een nadeel aan Sharding. Door Sharding zijn er minder Nodes die een transactie goedkeuren waardoor de veiligheid van het netwerk minder goed is.

Volgens IOST hebben ze hiervoor een oplossing bedacht. De Nodes op het netwerk hebben ze opgedeeld in twee groepen. De ‘normale’ groep en de ‘geloofwaardige’ groep. De geloofwaardige groep Nodes is de eerste groep die de transacties goedkeurt. Hierna zijn de normale Nodes aan de beurt om zo ook de geloofwaardige groep Nodes te controleren.

Mocht het zo zijn dat de normale Nodes erachter komen dat een geloofwaardige Node een fout heeft gemaakt dan verliest deze Node zijn geloofwaardigheid. Door deze controle bewaken ze alsnog de veiligheid van het netwerk. Deze methode heet Proof of Believability (PoB).

Deze innovatieve ideeën zijn bedacht door het 30 leden tellende team van IOST. Dit team zit verspreid over Azië en Noord Amerika achter hun computer. IOST heeft ook een adviesraad waar Ryan Bubinsky in zit. Hij is medeoprichter van Codecademy, een erg handige website voor als je wilt leren coderen.

IOST kan vooral succes boeken door de techniek die ze gebruiken om het schaalbaarheidsprobleem op te lossen. Als dit lukt en ze weten grote bedrijven naar zich toe te trekken dan zal dit goed uitpakken voor de IOST koers en resulteert dit in een hoge IOST koers verwachting.

Historische IOST koers

Voor IOST begon het allemaal met de ICO. Deze eindigde op 2 januari en het astronomische bedrag van 31 miljoen dollar werd opgehaald. Sindsdien schommelt de prijs van IOST. De hoge pieken en dalen zijn in lijn met de algehele markt.

IOST prijs voorspelling 2020 – 2028

De IOST prijs voorspelling is en blijft lastig. Omdat het bedrijf focust op de zogenoemde Sharding techniek blijven ze wel afhankelijk van dit succes. Dit betekent wel dat als het een succes blijft de IOST waarde omhoog kan schieten.

Met dit in het achterhoofd zijn ook de voorspellingen gemaakt. Voor eind 2020 wordt voorspelt dat de prijs van een IOST coin op 0,10 dollar uit kan komen ($ 0,008). Als we vijf jaar verder kijken kan dit volgens de voorspellingen omhoog schieten naar 0,25 dollar. Wellicht een mooie coin voor de lange termijn.

Enkele andere IOST prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,027
2022: $ 0,033
2023: $ 0,038
2024: $ 0,046
2025: $ 0,054
2026: $ 0,065
2027: $ 0,063
2028: $ 0,085

IOST coin kopen?

De IOST coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de IOST koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van IOST.

  1. Geld storten met iDEAL
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Webinar beleggen & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In dit Gratis Webinar leer je de beginselen van het beleggen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.