JUNO crypto is een blockchain die werkt aan de hand van smart contracten. Een smart contract is een code die een programmeur gebruikt om een systeem te automatiseren. Als er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan dan wordt er een bepaalde actie uitgevoerd.

Het protocol waarop de smart contracten werken is het IBC protocol. Met behulp van dit protocol kunnen smart contracten niet alleen werkzaam zijn binnen één blockchain maar is communicatie tussen verschillende ketens mogelijk. Dit breidt de mogelijkheden van de cryptowereld enorm uit en kan de schaalbaarheid vergroten.

Dit artikel bespreekt verschillende aspecten van JUNO. We gaan kijken naar de JUNO use-cases en de manier waarop JUNO de communicatie tussen blockchains wil verbeteren. We bekijken de JUNO crypto verwachting, de koers van JUNO en we gaan in op het laatste JUNO nieuws. Wat gaat de JUNO koers doen?

Wat is JUNO?

JUNO kan gebruikt worden om meerdere blockchains met elkaar te verbinden. Veel blockchains hebben nu elk last van schaalbaarheidsproblemen. Door de blockchains te verbinden wordt de schaalbaarheid vergroot en hoeven blockchains onderling niet meer met elkaar te concurreren.

De eerste blockchain die ooit in combinatie met het IBC-protocol werd gebruikt is de blockchain van Cosmos Hub zelf. Op Cosmos Hub kun je dApps bouwen en koppelen met behulp van slimme contracten. Echter, dat beviel veel ontwikkelaars niet goed. Daarom is JUNO ontworpen.

JUNO beviel de ontwikkelaars en crypto gebruikers goed. Dit komt omdat JUNO gebruik maakt van ATOM-stakers en een goede beloning uitdeelt uit de voorraad JUNO munten. Waar andere blockchains last hebben van hoge kosten en lage schaalbaarheid heeft JUNO deze problemen niet.

Wat doet de JUNO koers?

De eerste koersgegevens van de JUNO koers zijn afkomstig van 23 november 2021. Dit is de datum waarop de JUNO munt genoteerd werd op de beurs. Hoewel de munt tot eind 2021 wat minder presteerde op de markt, is de koers in het begin van 2022 flink gestegen.

De hoogste JUNO waarde aller tijden, ook wel de all time high genoemd, staat op $ 0.543732 en is bereikt op March 3, 2022. Dit betekent dat het 74 dagen geleden dat de koers van JUNO zijn hoogste piek heeft bereikt. Op dit moment heeft het project een market cap van $ 387,017,176 en staat de munt hiermee op plek 125 in de ranking van cryptomunten op basis van market cap.

De koers in de gaten houden is ontzettend belangrijk. Op sociale media platformen en het internet zijn allerlei influencers die zichzelf experts noemen op het gebied van crypto. Zij doen allerlei JUNO prijs voorspellingen. Echter, het is belangrijk om de koers zelf in de gaten te houden en je eigen voorspellingen te doen. Dan kun je ook als eerste adequaat handelen en je strategie optimaliseren. Hieronder staat de JUNO koersgrafiek.

Koersgrafiek:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de JUNO verwachting 2022 – 2027

In dit artikel hebben we de use-case van JUNO al besproken. We hebben gesteld dat JUNO zich bezighoud met het verbinden van verschillende blockchains om zo één groot netwerk van hoge kwaliteit te creëren binnen de cryptowereld.

De waarde van de munt die tot het JUNO netwerk behoort, de JUNO munt, is afhankelijk van de populariteit van het Cosmos netwerk. Als het netwerk veel wordt gebruikt, en veel blockchains worden onderling met elkaar verbonden, dan zal de JUNO waarde stijgen.

Het is lastig om voor 2022 een JUNO voorspelling te doen rondom de koers omdat er op korte termijn veel kan veranderen. Het project kan nieuwe samenwerkingen aangaan, nieuwe technieken implementeren of op andere manieren de populariteit van het Cosmos netwerk beïnvloeden.

Wanneer we kijken naar de JUNO koers verwachting voor 2022 dan is deze positief wanneer de ontwikkelingen van het Cosmos netwerk goed verlopen. Toch blijft het lastig om een JUNO prognose te doen. Dit komt omdat het netwerk van JUNO relatief nieuw is en er daarom nog geen schatting gemaakt kan worden voor de JUNO prijs voorspelling over 5 jaar.

Echter, gezien de huidige schaalbaarheidsproblemen en de oplossing van JUNO kan het wel interessant zijn om te beleggen in deze cryptomunt. Met positieve ontwikkelingen rondom JUNO kan de waarde van je investering in 5 jaar enorm groeien. In het verleden is de koers ook al eens flink gestegen. Zo steeg de koers in februari 2022 met maar liefst 92,7 procent.

Het maken van een JUNO prijs voorspelling is ontzettend lastig omdat er enorm veel factoren zijn die de koers van de crypto kunnen beïnvloeden. Daarom is het verstandig om niet zomaar het advies op te volgen van influencers of andere crypto experts. Het is belangrijk om zelf onderzoek te blijven doen naar de koers.

Historische koersdata:

* Currency in USD
Historical Price for JUNO
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de JUNO coin?

JUNO is de oorspronkelijke cryptomunt die behoort tot het JUNO en Cosmos netwerk. Deze cryptomunt vervult verschillende rollen binnen de cryptowereld. Als eerste kun je de munt gebruiken als investering, belegging of vorm van waarde opslag.

Daarnaast kun je de JUNO munt ook gebruiken op de JUNO blockchain. Op deze blockchain kun je de cryptomunt gebruiken om netwerk kosten te betalen, om mee te stemmen over de ontwikkelingen van het netwerk en om te staken. Voor het staken verdien je een beloning.

Wanneer je gaat beleggen in een cryptomunt zoals JUNO dan is het belangrijk om te kijken naar de schaarste van de munt. Immers, meer schaarste betekent een hogere waarde van de munt. De schaarste kun je ontdekken door te kijken naar de verhouding tussen de huidige supply (49,849,253 JUNO) en de maximale supply (79,239,700 JUNO) aan JUNO munten.

De koers van de JUNO cryptomunt kan volatiliteit vertonen. De mate waarin de koers volatiel is kun je afleiden uit de koersschommelingen. In de laatste 24 uur was er een prijsverschil van 19.35%. In de afgelopen 7 dagen is er een prijsverschil van -20.83% te zien.

Waar JUNO kopen?

Wanneer je gaat werken met het Cosmos netwerk of de JUNO blockchain dan is het handig om de JUNO cryptomunt te bezitten. Deze munt kun je kopen via Binance. Binance is een betrouwbare cryptocurrency exchange.

Een cryptocurrency exchange zoals Binance is een online platform die het handelen in crypto of andere valuta faciliteert. Je kunt fiatvaluta of cryptocurrencies gebruiken om deze vervolgens om te wisselen in JUNO munten die je op de JUNO blockchain kunt gebruiken. Hieronder kun je een gratis account aanmaken op Binance.

 1. Stort euro’s via Bitvavo
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste JUNO nieuws

In dit artikel zijn al verschillende aspecten besproken die de JUNO koers verwachting kunnen beïnvloeden zoals bijvoorbeeld de JUNO crypto verwachting, de manier waarop de JUNO coin een rol kan spelen binnen de cryptowereld en het doel dat JUNO voor ogen heeft. Als laatste is het JUNO nieuws ook een belangrijke factor die de koers en populariteit van JUNO crypto kan beïnvloeden.

Door het JUNO nieuws van vandaag in de gaten te houden zie je altijd als eerste de ontwikkeling van het netwerk en zul je snel kunnen reageren op prijsveranderingen. Immers, positief nieuws zoals succesvolle samenwerkingen zal de koers positief beïnvloeden. Negatief nieuws daarentegen zal de koers mogelijk laten dalen.

Door het nieuws in de gaten te houden kun je jouw handelsstrategie aanpassen en zo je investering optimaal benutten. Een betrouwbare nieuwsbron is het JUNO Twitteraccount. Het is dan belangrijk om het officiële account van JUNO te bekijken om nepnieuws te omzeilen. Op het officiële account zal JUNO namelijk als eerste al het belangrijke nieuws rondom het netwerk laten horen.

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?