Schaalbaarheid, veiligheid en simpliciteit. Drie pijlers die blockchain bedrijven graag aanhalen. Het probleem is vaak dat niet alle drie behaald worden. Blockchain is over het algemeen nog niet goed schaalbaar. Kadena wil hier verandering in brengen en grote bedrijven en instanties werken er al mee. 

In dit artikel leggen we Kadena crypto uit, kijken we naar de Kadena verwachting en bespreken we de Kadena koers. Een coin die een bestaand probleem oplost op zijn eigen manier. Interessant genoeg om in te duiken en te checken wat de KDA coin inhoudt. 

Wat is Kadena?

Kadena is een layer 1 blockchain that gebruik maakt van Proof of Work. Het is gebouwd om bedrijven een veilige, energie efficiënte en schaalbare blockchain te bieden van waaruit ze kunnen opereren. Met een eigen smart contract taal genaamd Pact willen ze de adoptie van dApps op het netwerk aanmoedigen.

Pact is de eerste leesbare smart contract taal die er voor zorgt dat iedereen zonder kennis van programmeren het kan lezen en schrijven. 

Het gebruikte Proof of Work wordt niet altijd geassocieerd met snelle transacties. Kadena heeft een manier gevonden waardoor ze PoW kunnen gebruiken zonder dat de transacties vertragen. Door Shard Proof of Work omzeilen ze als het ware het probleem. 

Vaak zijn het loze, maar mooie woorden als het hierover gaat. Kadena heeft echter het enige protocol dat door de markt zelf is gevalideerd. Misschien dit keer toch geen loze woorden, maar daadwerkelijk een oplossing. 

Zo maakt de gezondheidszorg gebruik van Kadena als het gaat om Covid testen. Met hun nieuwe app kunnen ze de legitimiteit van Covid tests verifiëren door gebruikers de testkits te laten volgen. De applicatie zorgt er voor dat de professionals veilig kunnen communiceren met de patiënten en de resultaten veilig op kunnen slaan.

Door middel van QR-codes kan de authenticiteit van de tests gewaarborgd worden. Om dit allemaal betrouwbaar en snel te laten verlopen wordt dus de blockchain van Kadena gebruikt. Wanneer applicaties goed blijken te werken op hun blockchain kan dit nieuwe ontwikkelaars aantrekken. Het is dus positief dat er al goed werkende applicaties zijn. Dit kan de Kadena verwachting en KDA crypto verwachting verbeteren.

Kadena Koers

De Kadena koers Heeft in een korte tijd enorme stijgingen gezien. De Kadena coin heeft in het verleden een lange tijd weinig koersverschil gezien, maar dit bleek stilte voor de storm. Voordat Kadena 1 juni 2020 op Coinmarketcap verscheen waren er twee private token sales in begin 2018. Dit werd toen een Simple Agreement for Future Tokens (SAFT) genoemd.

In de eerste ronde werd er 2,25 miljoen opgehaald en de tweede ronde was goed voor 12 miljoen dollar. De hoeveelheid coins en de prijs van de coins was niet openbaar gemaakt. Later waren ze wel wat transparanter. Met een extra investeringsronde hadden ze een prijs opgemaakt van 0,50 dollar per KDA coin.

Op dit moment staat de Kadena koers op een waarde van $ 1.39. De prijs is veel gestegen in het verleden. In de afgelopen 24 uur was het verschil in Kadena prijs -0.27%. Hierdoor staan ze op plek 133 op Coinmarketcap. De All Time High van Kadena is $ 27.64. Dit is behaald op November 11, 2021, dat is 321 dagen geleden. 

Voor je eigen onderzoek kan aanvullende Kadena data handig zijn. Hieronder zie je een Kadena koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Kadena verwachting 2022 – 2027

De Kadena verwachting valt en staat met een goed werkende blockchain. De Kadena prognoses zullen zich dan ook vooral richten op de snelheid van hun blockchain en de toename in gebruikers. De blockchain wereld is hard op zoek naar de oplossing voor het schaalbaarheidsprobleem. De potentie is daarom ook groot, echter is de oplossing niet zomaar gevonden.

Concurrenten zoals Ethereum werken hier ook hard aan en ETH is een grote speler. Wie de grootste wordt weet ik niet, maar ze zullen elkaar het veld uit proberen te slaan. 

Kadena heeft dan wel een werkende use-case en met de alsmaar groeiende interesse in blockchain is dit positief voor de Kadena prijs voorspelling. 

Mijn advies is dan ook om zelf onderzoek te doen naar de verschillende partijen. Het veld kan er over een half jaar weer anders uitzien. Voor je onderzoek kan historische Kadena data handig zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kijken naar het handelsvolume. Dit is een indicator van hoe het gaat met de KDA coin. 

Stijgt het handelsvolume, dan kan het vertrouwen in de Kadena crypto zijn toegenomen. Het handelsvolume van Kadena was in de afgelopen 24 uur $ 5,754,160.

De Kadena verwachting is nooit met zekerheid vast te stellen. Kijk je naar het verleden dan kan de Kadena verwachting voor 2022 relatief rustig blijven, maar kan de Kadena verwachting voor 2027 hoog zijn. Of de Kadena token dit echt doet kan je afvragen. Het komt er op neer dat eigen onderzoek dus belangrijk is. 

Onderstaand zie je historische Kadena koers data. 

* Currency in USD
Historical Price for Kadena
DateOpenCloseHighLowVolume

Kadena coin

De Kadena coin kan je verhandelen op exchanges, maar het heeft ook waarde voor de Kadena blockchain. De Kadena crypto wordt gebruikt om transacties mee te betalen op het netwerk. Dit is hetzelfde als dat je GAS betaald op het Ethereum netwerk.

Daarnaast wordt de coin gebruikt om miners te belonen voor hun werk. Op deze manier houdt Kadena hun blockchain beveiligd. Zonder incentive zouden er geen miners zijn. Wanneer er een smart contract op het netwerk wordt gebouwd zal dit ook KDA coins kosten.

Kadena tokenhouders hebben ook recht om te stemmen. Zo kunnen ze de toekomst van Kadena meebepalen. 

Om Kadena coins te kopen kan je kijken naar de hoeveelheid uitgegeven coins. Schaarste is een factor die je kan meewegen in het aanschaffen van munten. Voor Kadena zijn er op dit moment 198,047,245 KDA coins beschikbaar met een totale supply van 1,000,000,000 KDA. De totale market cap is $ 276,259,046

Ga je voor de korte termijn, dan kan het Kadena prijs verschil in de afgelopen 7 dagen interessant zijn. Dit was -2.10%. Wees echter gewaarschuwd. Het is jouw geld, dus lees jezelf goed in en investeer tijd in het onderzoeken van de coin.

Kadena coin kopen

Kadena kopen is niet lastig, maar er zijn veel factoren die de prijs beïnvloeden. Voordat je de coin koopt, is het dus goed om hier naar te kijken. Het is jouw keuze om dit wel of niet te doen. Denk bijvoorbeeld aan het sentiment in de markt, of regulering rondom cryptocurrencies. 

Kadena prijs voorspellingen op het internet zijn niet altijd betrouwbaar. De ene voorspelling baseert zijn Kadena waarde op andere factoren dan de ander. Dit kan dus onzeker zijn.

De Kadena crypto kan je kopen op meerdere exchanges waaronder die van KuCoin. Om in te stappen in crypto kan je Bitvavo gebruiken. Binnen een paar stappen heb je een portfolio waarmee je bijvoorbeeld Kadena kan kopen. Wanneer je nog geen account hebt kan je die hieronder gemakkelijk aanmaken.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Kadena nieuws

Om de markt waarin Kadena zich bevindt te blijven volgen is Kadena nieuws belangrijk. Het laatste Kadena nieuws vind je op hun eigen website, of hun social media. Ook zullen andere nieuwssites de coin af en toe noemen wanneer er iets groots aan de hand is. 

Het Kadena nieuws van vandaag valt te zien op hun Twitter. De Kadena waarde wordt getoond en de laatste updates worden gepost. Twitter is vaak een platform die gebruikt wordt door cryptocurrencies. hieronder de Twitterfeed van kadena.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?