Kaj

In 2017 ben ik begonnen met CurrentCrypto.nl. De reden hiervoor was duidelijk, de Bitcoin en cryptocurrency wereld is het delen waard.

Door de jaren heen heb ik honderden en nog eens honderden uren gestoken in het doen van onderzoek naar de verschillende coins en begrippen.

Daarnaast heb ik praktisch ieder boek gelezen dat maar te verkrijgen is en een hoop cursussen gedaan zoals de Crypto Masterclass.

Al dit onderzoek heeft geleid tot meer dan 500 artikelen op de website. Allemaal bedoelt om je wegwijs te maken in de wereld van Bitcoin. Ik bied overigens geen beleggingsadvies en de informatie is enkel bedoelt als startpunt.

Economie en investeren zijn altijd onderwerpen geweest waarin ik me graag verdiep, van jongs af aan al. Bitcoin en cryptocurrency passen dan ook goed in dit straatje.

Ik heb CurrentCrypto opgericht om de kennis die ik met alle plezier vergaar te delen met geïnteresseerden. Ook schrijf ik op andere websites zoals Bitcoinspot en heb ik veel contact met andere Bitcoin liefhebbers.

Achtergrondinformatie

Afgestudeerde marketeer (Bachelor)
Fanatieke belegger (zowel crypto als niet-crypto)
Volgt altijd de laatste nieuwtjes