Leestijd: 4 minuten

We vertellen je op deze pagina meer over Kava Lend (voorheen HARD Protocol). De ontwikkelingen in de DeFi wereld blijven maar komen. Niet alleen het handelen in cryptocurrency wordt populairder, maar ook het (uit)lenen van je crypto kan lucratief zijn. Technisch kan dit soms lastig zijn omdat veel projecten van een andere blockchain gebruikmaken, maar met de cross chain markt van Kava Lend moet dit een fluitje van een cent worden.

We vertellen je in dit artikel dan ook meer over Kava Lend. We gaan in op de HARD koers en Kava Lend verwachting voor de toekomst. Dit doen we aan de hand van de use-case en gevonden voorspellingen. Het is de bedoeling dat je na het lezen van dit artikel wat wijzer bent geworden over het project. Wat gaat de Kava Lend crypto doen?

Wat is Kava Lend?

Kava Lend is naar eigen zeggen โ€˜s werelds eerste cross-chain money market die gebruikt kan worden om digitale assets uit te lezen. Op het platform gemaakt op Kava is het mogelijk om verschillende digitale valuta (uit) te lenen, zoals BTC, XRP, BNB, BUSD, KAVA en USDX.

Gebruikers van het netwerk kunnen rente (yield) verdienen door hun crypto tegoeden op het netwerk beschikbaar te stellen als liquiditeit. De verlener van liquiditeit krijgt hiervoor de rente beloning. De lener kan door een onderpand te bieden meer cryptocurrency lenen en betaalt hiervoor de rente.

Kava Lend is gemaakt op het Kava netwerk en maakt daarom gebruikt van de unieke features van dat netwerk. Hieronder vallen o.a. de beveiliging, prijs modules via Chainlink oracles en bruggen tussen verschillende cryptocurrency & blockchains.ย 

Centraal op het Kava Lend staat de Kava Lend coin (HARD). Dit is de governance token die aangekocht kan worden als een stukje van het netwerk. Hiermee heeft de bezitter het recht om mee te beslissen over de voortgang en ontwikkeling van het project. Het wordt gebruik om daadwerkelijk decentraal te zijn, geen enkele entiteit heeft hierdoor het alleenrecht om te bepalen wat er met Kava Lend gaat gebeuren.

Bezitters van de HARD token kunnen bijvoorbeeld bepalen welke nieuwe bruggen er worden geslagen dus welke nieuwe tokens beschikbaar moeten worden op het netwerk. Ook de distributie van de beloningen en de handelskosten op het platform zijn hier niet van uitgesloten. 

Er is gekozen voor een nieuwe token (Kava Lend coin) in plaats van het gebruiken van Kava. Dit vooral uit praktische en veiligheidsoverwegingen. Er zouden in theorie meer Kava tokens gemaakt moeten worden om te kunnen draaien op beide netwerken. Bovendien is het voor de decentraliteit goed. Veel zeggenschap met รฉรฉn token op meerdere netwerken was niet gewenst.


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Wat doet de Kava Lend koers?

Kava Lend is zoals veel cryptocurrency waar we de laatste tijd over schrijven o.a. aangeboden via de Binance Launchpool. Hier kunnen gebruikers van de exchange hun BNB tokens staken om Kava Lend te verdienen. In totaal is er ongeveer 3% van de totale hoeveelheid HARD tokens op deze manier op de markt gebracht.

Verder is 1,6% direct in het ecosysteem terecht gekomen. 10% van de tokens zijn in het beheer van het team en 25,4% zit in de treasure voor verdere ontwikkeling. Door te staken op Kava kan in totaal 20% van alle tokens verdiend worden. Veruit de grootste post om Kava Lend coins te verdienen is door het bieden van liquiditeit op het platform. Hierdoor wordt 40% van de supply op de markt gebracht.

De eerste notering van Kava Lend coin op coinmarketcap was op 6 november 2020. Destijds was de koers $ 0,84. De actuele Kava Lend koers is $ 0.183114. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil zoโ€™n 4.83%.

De Kava Lend koersgrafiek vind je hieronder:ย 

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Kava Lend verwachting 2023 – 2028?

Om een goede Kava Lend crypto verwachting te kunnen geven moeten we kijken naar de use-case en de samenwerkingen die het project heeft. Dit laatste is heel duidelijk. Het werkt namelijk nauw samen met Kava en is hierop gemaakt.ย 

De technieken hebben veel met elkaar te maken en versterken elkaar zelfs. Kava is iets bekender en heeft al talloze samenwerkingen met o.a. Binance, Chainlink, Ripple en andere cryptocurrency. Een samenwerking tussen Kava Lend en Kava is dus zeer positief voor de Kava Lend verwachting.

Daarnaast is het goed om te kijken naar de use-case en de โ€˜nicheโ€™ waarin Kava Lend te werk gaat. Dit is de DeFi wereld en deze zal naar alle waarschijnlijkheid alleen maar belangrijker worden in ons dagelijkse leven nu dit meer verschuift naar online en decentraliteit. Het niet meer afhankelijk zijn van banken voor bijvoorbeeld een lening is zeer interessant.ย 

Daarnaast kun je geld verdienen door het uitlenen van cryptocurrency (yield farming) en ook dit is lucratief. Deze factoren maken de Kava Lend verwachting voor de toekomst positief. Wel moet het project zich natuurlijk nog bewijzen, het bestaat nog geen jaren en moet dus zeker nog aan de bak.

Een goede indicator van de populariteit van de Kava Lend coin is het handelsvolume. Hoe hoger dit is, hoe meer het gebruikt wordt. Dit volume was in de afgelopen 24 uur: $ 1,593,460.

Meer historische data over de HARD coin vind je hieronder:

* Currency in USD
Historical Price for Kava Lend
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de HARD coin?

Het is moeilijk om een Kava Lend verwachting te voorspellen. Zoals we al aangaven zijn hier veel factoren voor belangrijk. De use-case lijkt goed te zijn, maar is ook zeker erg competitief. De concurrentie is dus groot. De samenwerkingen die Kava Lend heeft spreken in het voordeel. De tijd zal dus moeten uitwijzen hoe goed het team weet aan te sluiten op de behoeftes vanuit de markt.

In de afgelopen 7 dagen was het koersverschil 13.72%. Wil je echter beleggen voor de lange termijn? Dan is het verstandig om verder vooruit te kijken. Niemand kan met zekerheid de HARD koers voorspellen, maar we hebben toch wat voorspellingen voor je gevonden. Deze dienen als startpunt voor je eigen onderzoek. 

Huidige supply134,791,668 HARDMaximale supply200,000,000 HARD
% verschil 24u4.83%% verschil 7D13.72%

Waar HARD coin kopen?

Wil je Kava Lend kopen? Dan kun je dit doen op de grootste exchange ter wereld, Binance. Door de lancering van de HARD coin op de Launchpool is de token ook direct op de exchange terecht gekomen. Heb je hier nog geen account? Maak die dan vooral gratis aan via onderstaande link en ontvang voor altijd 10% korting op je handelskosten.

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • ๐Ÿ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
 • ๐Ÿ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • ๐Ÿ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • ๐Ÿ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • ๐Ÿ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.