Kin is een ecosysteem voor digitale applicaties en services. Iedere applicatie die aan het netwerk verbonden is staat met elkaar in verbinding en hierbij is de KIN cryptocurrency de verbindende schakel. In dit artikel gaan we dieper in op Kin en de mensen achter het project.

Over de oprichting

Kin is opgericht vanuit het bedrijf Kik, welke bekend is van zijn gelijknamige messaging app. Dit platform heeft meer dan 300 miljoen gebruikers en wordt gebruikt om anoniem te chatten zonder dat je hiervoor bijvoorbeeld je telefoonnummer moet afgeven. 

Met de oprichting van Kin willen de mensen achter het messaging platform een volledig ecosysteem bouwen waarbij de KIN crypto centraal staat. Developers kunnen op het netwerk applicaties ontwikkelen en worden beloond in de vorm van Kin aan de hand van de geleverde waarde.

Hoe meer mensen gebruik maken van de applicatie, hoe hoger de beloning. Dit concept maakt het voor ontwikkelaars erg aantrekkelijk om gebruik te maken van het netwerk omdat ze beloond worden naar gebruik. Het platform heeft dan ook de potentie om veel interessante applicaties te kunnen verbinden. 

Het idee achter het ecosysteem van Kin is dat wanneer veel ontwikkelaars de handen ineen slaan om toffe applicaties te ontwikkelen op hetzelfde netwerk, de waarde van dit netwerk zal groeien. Zodra meer mensen gebruik maken van applicaties op het netwerk zal de waarde van de KIN coin toenemen en op zijn beurt weer meer ontwikkelaars en gebruikers naar het netwerk trekken. 

Naast de potentie die Kin op zichzelf heeft, kan het ook gebruik maken van de grootte van de Kik messenger app. Dit platform heeft al meer dan 300 miljoen gebruikers en zal dus zeker bijdragen aan de bekendheid van KIN.

Historisch verloop KIN koers

De potentie van het platform is wel duidelijk. Al kent het project ook grote tegenslagen. Zo hebben ze in 2017 een succesvolle ICO gehouden waarbij maar liefst $100 miljoen is opgehaald. Op zichzelf een goede prestatie, maar sinds kort zitten de regelgevers in Amerika achter het project aan. Het zou namelijk een ‘illegale’ fondsenwerving zijn geweest.

Dit is een vaak genoemd probleem met ICO’s, maar het lijkt erop dat de regelgevers vol achter Kin aan zitten.  De ICO prijs van Kin bedroeg $0,0002 per KIN. Op het hoogtepunt van de koers op 1 januari 2018 bedroeg deze waarde $0,001105. Echter is de prijs sindsdien flink naar beneden gegaan, mede gezien de juridische problemen. De actuele KIN koers vind je hieronder:

De KIN koers verwachting

De potentie voor KIN is groot en daarom ook de koers verwachting. Het is echter volledig afhankelijk van de juridische strijd die nu gevoerd wordt. Mochten er hoge boetes of zelfs straffen achterweg komen, dan is de kans groot dat er weinig overblijft van KIN. Aan de andere kant, mocht KIN de strijd overleven dan zal de KIN koers waarschijnlijk hard stijgen.

Niet alleen omdat het project van het juridische gedoe af is, maar ook omdat het zich dan eindelijk weer kan richten op het uitbouwen van het platform. Niemand kan in de toekomst kijken, dus ook de KIN koers verwachting blijft volledig afhankelijk van het proces. 

Kin voorspelling 2020 – 2028

Zoals gezegd blijft de Kin koers volledig afhankelijk van het proces dat nu gevoerd wordt met de regelgevers. Mocht Kin dit verliezen, dan bestaat de kans dat de KIN cryptocurrentcy op een laag pitje komt te staan of zelfs zal verdwijnen. 

Als we dit echter even vergeten en kijken naar de potentie van het platform zelf is de Kin koers voorspelling een stuk positiever. Het heeft namelijk al flink wat gebruikers en ook het beloningssysteem zorgt ervoor dat er meer goede applicaties op het platform en met de munt ontwikkeld zullen worden.

De Kin verwachting voor 2020 als alles goed gaat kan dan ook zomaar eens rond de $0,00017 liggen ($ 0,000068). Wanneer ze over een aantal jaar dit hele juridische verhaal achter zich gelaten hebben kan deze Kin waarde zelfs nog hoger oplopen, tot zelfs $0,10. Dit is echter volledig afhankelijk van de hoeveelheid nieuwe applicaties en gebruikers van deze apps. 

Enkele andere Kin voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,000061
2022: $ 0,000070
2023: $ 0,000087
2024: $ 0,000111
2025: $ 0,000120
2026: $ 0,000147
2027: $ 0,000165
2028: $ 0,000184

Kopen met iDeal?

Het is (op het moment) niet mogelijk om direct Kin te kopen met iDeal. Er is simpelweg geen Nederlandse exchange die dit op het moment aanbiedt. Wel kun je het op tal van andere exchanges aanschaffen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is wat Bitcoin of Ethereum kopen en dit naar de betreffende exchange sturen en omwisselen voor Kin. Het aanschaffen van BTC of ETH doe je gemakkelijk via deze exchange met iDeal

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.