Er zijn veel cryptocurrency projecten die zich richten op de massa adoptie. Dit is alleen een term die volgens Klaytn te vaak gebruikt wordt zonder er echter over na te denken. Volgens Klaytn is massa adoptie en fase waar iedere nieuwe beweging doorheen moet, niet een doel op zich. Door de tools te bieden voor ontwikkelaars wil Klaytn helpen de crypto wereld door deze fase te helpen.

In dit artikel kijken we daarom naar Klaytn. We gaan in op de Klaytn verwachting en KLAY voorspellingen voor de toekomst. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over het project en de potentie.

Wat is Klaytn?

Klaytn is een platform gericht op service dat de blockchain bij de menigte moet introduceren door de gebruiksvriendelijkheid. Door gebruik te maken van verschillende technieken van zowel private als public blockchains ontstaat er een hybride blockchain voor bedrijven en ondernemers. Hiermee kunnen ze op een goede manier werken aan nieuwe producten op de blockchain en hiermee de adoptie bevorderen.

Er zijn in de afgelopen jaren al veel projecten geweest die zijn begonnen met het idee om de adoptie te versnellen. Het grote probleem bij veel van deze projecten is alleen dat het vooral uit naam van hype is begonnen en hierdoor de groei hebben gezien. Niet zozeer omdat het nu echt de tools in handen heeft en weet te bieden voor adoptie. 

Volgens Klaytn is adoptie een stadium waar iedere nieuwe techniek doorheen moet. Het is niet iets wat actief versneld kan worden. De enige manier is om de ondernemers en ontwikkelaars die de innovatie met zich mee brengen de juiste tools te bieden. 

Bedrijven kunnen baat hebben bij blockchain en de bijbehorende technieken. De truc is om dit overgangsproces zo makkelijk mogelijk te maken. Met de overgang van onze samenleving naar de digitale omgeving en het afnemende gebruik van cash is het een logische stap. 

Door de tools te bieden als ‘Service Chain’ wil Klaytn het gebruiksgemak zo hoog mogelijk maken. Hierdoor kunnen bedrijven en projecten hun eigen producten maken en dit volledig customizen voor hun eigen organisatie. 

Klaytn koers

Het is je misschien opgevallen dat Klaytn plotseling hoog in de lijst van coinmarketcap stond en dit klopt. Het lijkt bijna uit het niets dat KLAY zijn plek heeft gevonden op de lijst. Al vanaf 2018 doet het project mee en het is begonnen met een private token sale. Hierbij werd naar schattingen ongeveer $ 90 miljoen opgehaald. Deze investering is afkomstig van de Klaytn governance council welke bestaat uit een groep bedrijven. Tijdens de private token sale ging 1 KLAY token over de toonbank voor $ 0,08.

Sinds maart 2020 is de KLAY coin voor het eerst te zien op coinmarketcap en het heeft gedurende de bull run al een indrukwekkende stijging gezien. Het is echter nog te vroeg om te spreken van een groot succes, hiervoor bestaat het simpelweg nog te kort. Daarom des te interessanter om in de gaten te houden.

Klaytn koers verwachting

Het is lastig om een Klaytn verwachting te geven die 100% zeker uit zal komen. Het enige dat we kunnen doen is hierover onze eigen mening vormen. Hiervoor kun je kijken naar data die je kunt vergelijken met andere projecten en de use-case en ontwikkelingen.

Voor wat betreft de use-case is hierover lastig een oordeel te geven over de Klaytn koers verwachting. Het is namelijk een van de belangrijkste use-cases, maar daarmee ook een waar veel andere projecten zich mee bezig houden. Het maken van een blockchain project voor bedrijven wordt wel gezien als de stop om de adoptie te verbeteren en je ziet dan ook veel projecten dit probleem aanpakken.

Weet Klaytn erin te slagen daadwerkelijk te groeien in deze markt? Dan is geen enkele Klaytn verwachting hoog genoeg. Hierbij kun je echter ook vraagtekens zetten, want het is moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Het maakt het in ieder geval een interessant project om in de gaten te houden.

Klaytn prijs voorspelling 2021 – 2028

De prijsvoorspellingen voor Klaytn op het internet lopen zoals de meeste andere projecten ver uit elkaar. Wat betreft de use-case zijn er de meeste twijfels. De kans van slagen valt te betwisten aangezien er zoveel concurrentie is op de markt. Aan de andere kant heeft Klaytn laten zien dat het snel kan stijgingen op de lijst van coinmarketcap.

Weet Klaytn de verwachtingen waar te maken? Dan is de Klaytn prognose goed voor de toekomst. Het moet hiervoor meer bedrijven en ontwikkelaars naar het platform trekken. In dit geval hebben we enkele voorspellingen voor je gevonden:

2021$6,09
2022$7,51
2023$8,69
2024$10,62
2025$12,64
2026$15,52
2027$16,73
2028$18,83

Klaytn coin kopen

Het is belangrijk om altijd je eigen onderzoek te doen voordat je cryptocurrency koopt. Met dit artikel hebben we je hopelijk een beter beeld gegeven over Klaytn en de richting die ze op gaan.

Wil je Klaytn toevoegen aan je portfolio? Dan kun je Klaytn kopen op veel bekende exchanges zoals Bittrex

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.