Komodo vindt het belangrijk dat veiligheid en anonimiteit voorop staat. Met een multifunctioneel platform hebben ze aardig wat troeven in handen en kunnen ze een grote speler worden in de wereld van Dapps, smart contracts en als dICO platform.

Komodo staat op Coinmarketcap al een tijdje rond de top-100. Dit wekt onze interesse, omdat het nog niet lang bestaat maar al wel hoge ogen gooit. In dit artikel kijken we waarom KMD in de top staat, hoe het gaat met de KMD koers en kijken we naar de Komodo koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Komodo

Het platform van Komodo streeft ernaar om de B2B connecties in kaart te brengen. Het is een onafhankelijk blockchainbedrijf dat decentralisatie hoog in het vaandel heeft. Het doel is om gedecentraliseerde ICO’s en gedecentraliseerde exchanges te verwelkomen op het netwerk.

Komodo is oorspronkelijk een fork van Zcash. Deze munt is in oktober 2016 ontstaan door een fork met Bitcoin. Ze wouden de anonimiteitsproblemen oplossen waar Bitcoin toen mee te maken had. Je kunt dus stellen dat zoals vele andere coins Komodo zijn oorsprong vindt in de Bitcoin blockchain.

Doordat Komodo is afgesplitst van Zcash heeft het dezelfde privacyfuncties. Privacy in de wereld van blockchain is een belangrijk punt. Gelukkig werkt Komodo hier dus aan en hebben ze al het een en ander geregeld.

Naast privacy is schaalbaarheid ook erg belangrijk. Komodo heeft de eis om schaalbaarheid zonder grenzen te bieden. Hiervoor hebben ze de Multi-Chain-Syncing-Technology ontwikkeld. Dit is al een bestaand idee, maar Komodo implementeert dit als een van de beste.

Deze technologie zorgt ervoor dat bedrijven met een Dapp op het Komodo platform geen schaalbaarheidsproblemen ondervinden. Het is namelijk zo dat de Dapp draait op een side chain. Dit is een soort blockchain dat naast de blockchain van Komodo loopt. Hierdoor maakt het bedrijf wel gebruik van het Komodo netwerk, maar komen er geen onnodige transacties op hun side chain.

Het is erg gunstig voor de KMD koers dat ze deze technologie goed beheersen. Schaalbaarheid is een enorm probleem binnen de blockchainwereld. Mocht Komodo ervoor zorgen dat zij dit probleem oplossen en komen er hierdoor meer bedrijven naar hun netwerk, dan zal dit erg gunstig zijn voor de KMD koers verwachting.

Komodo koers verwachting

Komodo zijn gedecentraliseerde exchange genaamd AtomicDEX maakt het mogelijk voor mensen om crypto te verhandelen zonder de risico’s van een tegenpartij. Jij kan hierdoor jouw crypto verhandelen met je buurman zonder dat ze op dezelfde blockchain staan.

Het voordeel van Atomic swaps is dat het erg veilig is en dat je niet perse degene hoeft te vertrouwen waarmee je crypto verhandeld. Vanuit jouw persoonlijke wallet kun je altcoins ruilen met iemand anders zonder dat je gebruik hoeft te maken van Bitcoin of Ethereum.

Nog een voordeel hiervan is dat deze vorm lagere kosten met zich mee brengt. Transactiekosten zijn er niet of deze zijn heel laag omdat je dus geen fee hoeft te betalen aan een centrale exchange.

Komodo heeft veel potentie. Er zijn niet veel coins die vol inzetten op privacy en daarnaast een platform biedt voor smart contracts en Dapps. Als we bijvoorbeeld kijken naar Verge dan zien we dat deze coin zich alleen richt op privacy en transacties. Ook erg belangrijk natuurlijk, maar komodo heeft een bredere visie.

Iedereen kan op het netwerk van KMD zijn eigen dICO beginnen. Het voordeel van een decentralised ICO is dat je geen middelman nodig hebt of een exchange. Iedereen kan vanuit zijn private wallet aan een dICO meedoen. Hier komt ook weer de atomic swap om de hoek kijken.

Wanneer een blockchainproject wordt opgestart vanuit een dICO dan kan je ervan uitgaan dat ze niet willen dat rijke crypto investeerders alles opkopen. Het is ook een stuk veiliger aangezien jij niet weet of de middelman te vertrouwen is en of de exchange waarop jij meedoet aan een ICO wel of niet gehackt gaat worden.

Weet KMD erin te slagen om bedrijven en mensen naar het platform te trekken om zo meer dICO’s te starten en meerdere blockchains op het netwerk te laten draaien, dan kan dit erg goed uitpakken voor de KMD koers en resulteert dit in een hoge Komodo koers verwachting.

Historische Komodo koers

Voor KMD begon het allemaal bij de ICO. Binnen een maand werd er bijna 2 miljoen dollar opgehaald waardoor ze zonder geldzorgen aan het werk konden. Deze ICO werd gehouden tussen 15 oktober 2016 en 16 november 2016.

Op dit moment slaapt de Komodo koers, maar zoals we de cryptowereld kennen kan het zeker weer dezelfde hoogte bereiken.

Komodo prijs voorspelling 2020 – 2028

De Komodo prijs verwachting is afhankelijk van de algehele cryptomarkt, maar zelf hebben ze natuurlijk ook een vinger in de pap. Als de schaalbaarheidstechnologie die ze gebruiken succesvol is, dan kan dit baanbrekend zijn. Hou KMD goed in de gaten zou ik zeggen!

De voorspellingen zijn in ieder geval goed. Voor eind 2020 wordt voorspeld dat de KMD waarde op 1 dollar uitkomt. In 2023 zien we wel een stijging, maar niet al te gek. Er wordt voor 2023 voorspeld dat een KMD coin 1.15 waard zal zijn.

In 2025 kan de waarde naar 1.55 dollar stijgen. Een prima stijging door de jaren heen al zeg ik het zelf.

2021: $ 1
2022: $ 1,14
2023: $ 1,39
2024: $ 1,62
2025: $ 1,99
2026: $ 2,42
2027: $ 2,61
2028: $ 3,05

Komodo kopen

Komodo kopen doe je gemakkelijk bij deze exchange. Stort je euro’s met iDeal en betaal ook eventuele winst weer direct uit op je bankrekening. Je kunt je hier direct aanmelden voor Bitvavo.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.