Komodo vindt het belangrijk dat veiligheid en anonimiteit voorop staat. Met een multifunctioneel platform hebben ze aardig wat troeven in handen en kunnen ze een grote speler worden in de wereld van Dapps, smart contracts en als dICO platform.

Komodo doet al wat langer mee in de crypto wereld en dat wekt onze interesse. In dit artikel bekijken we daarom wat Komodo allemaal doet, hoe het werkt en welke factoren een rol spelen bij de Komodo verwachting. Bijvoorbeeld de Komodo coin, de historische koers en dat soort zaken. Wat gaat de Komodo crypto doen?

Wat is Komodo?

Het platform van Komodo streeft ernaar om de B2B connecties in kaart te brengen. Het is een onafhankelijk blockchainbedrijf dat decentralisatie hoog in het vaandel heeft. Het doel is om gedecentraliseerde ICO’s en gedecentraliseerde exchanges te verwelkomen op het netwerk.

Komodo is oorspronkelijk een fork van Zcash. Deze munt is in oktober 2016 ontstaan door een fork met Bitcoin. Ze wouden de anonimiteitsproblemen oplossen waar Bitcoin toen mee te maken had. Je kunt dus stellen dat zoals vele andere coins Komodo zijn oorsprong vindt in de Bitcoin blockchain.

Doordat Komodo is afgesplitst van Zcash heeft het dezelfde privacyfuncties. Privacy in de wereld van blockchain is een belangrijk punt. Gelukkig werkt Komodo hier dus aan en hebben ze al het een en ander geregeld.

Naast privacy is schaalbaarheid ook erg belangrijk. Komodo heeft de eis om schaalbaarheid zonder grenzen te bieden. Hiervoor hebben ze de Multi-Chain-Syncing-Technology ontwikkeld. Dit is al een bestaand idee, maar Komodo implementeert dit als een van de beste.

Deze technologie zorgt ervoor dat bedrijven met een Dapp op het Komodo platform geen schaalbaarheidsproblemen ondervinden. Het is namelijk zo dat de Dapp draait op een side chain. Dit is een soort blockchain dat naast de blockchain van Komodo loopt. Hierdoor maakt het bedrijf wel gebruik van het Komodo netwerk, maar komen er geen onnodige transacties op hun side chain.

Het is erg gunstig voor de KMD koers dat ze deze technologie goed beheersen. Schaalbaarheid is een enorm probleem binnen de blockchainwereld. Mocht Komodo ervoor zorgen dat zij dit probleem oplossen en komen er hierdoor meer bedrijven naar hun netwerk, dan zal dit erg gunstig zijn voor de KMD koers verwachting.

Wat doet de Komodo koers?

Komodo is tot stand gekomen vanuit een token sale in 2016. We noemden dit destijds nog geen ICO, maar in principe was dit het natuurlijk wel. Beleggers konden de KMD coin toen kopen voor $ 0,376 p/s en in totaal is er bijna 2 miljoen opgehaald. Dit lijkt weinig, maar een token sale was toen nog niet zo gewoon. De actuele Komodo koers is $ 0.260285.

Als we de eerste notering opzoeken vinden we deze terug op 8 februari 2017. Beleggers konden de token toen op de open markt aanschaffen voor $ 0,16. Praktisch direct daarna steeg de koers enorm tijdens de bull markt om vervolgens weer zijwaarts te bewegen tot de volgende bull markten.

De Komodo All Time High staat op een waarde van $ 11.54 (December 22, 2017). Het is 1742 dagen geleden dat de waarde op dit niveau stond. Bij de start van het project was de marketcap bijna 2 miljoen dollar. Inmiddels staat dat bedrag op $ 34,828,116 en daarmee neemt Komodo plek 487 in van de grootste crypto projecten.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Komodo verwachting 2022 – 2027?

Komodo zijn gedecentraliseerde exchange genaamd AtomicDEX maakt het mogelijk voor mensen om crypto te verhandelen zonder de risico’s van een tegenpartij. Jij kan hierdoor jouw crypto verhandelen met je buurman zonder dat ze op dezelfde blockchain staan.

Het voordeel van Atomic swaps is dat het erg veilig is en dat je niet per se degene hoeft te vertrouwen waarmee je crypto verhandeld. Vanuit jouw persoonlijke wallet kun je altcoins ruilen met iemand anders zonder dat je gebruik hoeft te maken van Bitcoin of Ethereum.

Nog een voordeel hiervan is dat deze vorm lagere kosten met zich mee brengt. Transactiekosten zijn er niet of deze zijn heel laag omdat je dus geen fee hoeft te betalen aan een centrale exchange.

Komodo heeft veel potentie. Er zijn niet veel coins die vol inzetten op privacy en daarnaast een platform biedt voor smart contracts en Dapps. Als we bijvoorbeeld kijken naar Verge dan zien we dat deze coin zich alleen richt op privacy en transacties. Ook erg belangrijk natuurlijk, maar komodo heeft een bredere visie.

Iedereen kan op het netwerk van KMD zijn eigen dICO beginnen. Het voordeel van een decentralised ICO is dat je geen middelman nodig hebt of een exchange. Iedereen kan vanuit zijn private wallet aan een dICO meedoen. Hier komt ook weer de atomic swap om de hoek kijken.

Wanneer een blockchainproject wordt opgestart vanuit een dICO dan kan je ervan uitgaan dat ze niet willen dat rijke crypto investeerders alles opkopen. Het is ook een stuk veiliger aangezien jij niet weet of de middelman te vertrouwen is en of de exchange waarop jij meedoet aan een ICO wel of niet gehackt gaat worden.

Weet KMD erin te slagen om bedrijven en mensen naar het platform te trekken om zo meer dICO’s te starten en meerdere blockchains op het netwerk te laten draaien, dan kan dit erg goed uitpakken voor de KMD koers en leidt dit tot een hoge Komodo verwachting.

Wat is het nut van de KMD coin?

De Komodo coin is de draaiende kracht op het netwerk. Wil je gebruikmaken van de blockchain en technieken? Dan zul je dit met de Komodo coin moeten doen. Daarnaast is het een incentive voor gebruikers om bij te dragen aan het netwerk.

Het project streeft naar het verbeteren van de schaalbaarheid en zoals je wellicht weet is dit al jaren hét hotte topic in de crypto wereld. Denk je dat Komodo het voor elkaar krijgt? Dan kun je overwegen om te beleggen in het project. Als Komodo aanslaat dan is geen enkele voorspelling te gek en het kopen van de Komodo crypto kan een zeer lucratieve zet zijn. Let bij je keuze in ieder geval op onderstaande data:

Huidige supply133,958,112 KMDMaximale supply200,000,000 KMD
% verschil 24u2.09%% verschil 7D3.42%

Waar Komodo kopen?

Komodo kopen doe je gemakkelijk bij deze exchange. Stort je euro’s met iDeal en betaal ook eventuele winst weer direct uit op je bankrekening. Je kunt je hier direct aanmelden voor Bitvavo.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Komodo nieuws

Hopelijk heb ik je op deze pagina iets meer kunnen vertellen over de factoren die invloed hebben op de Komodo verwachting. De KMD coin is natuurlijk belangrijk samen met de use-case en de historische koers. De laatste ontbrekende factor is het Komodo nieuws. Door dit goed te volgen weet je altijd de laatst nieuwtjes en zie je ook direct hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?