Onlangs liet KPMG weten te komen met een nieuwe blockchain oplossing voor het meten en rapporteren van de uitstoot van broeikasgassen (emissie). De Climate Accounting Infrastructure (CAI) wordt gebruikt om de uitstoot van bedrijven in de gaten te houden. De data kan onder andere gebruikt worden in een risk assessment. 

KPMG is een Internationale accountants- en adviesorganisatie met ruim 200.000 medewerkers. Het behoort tot de bekende ‘Big Four’ en heeft wereldwijd een omzet van bijna $30 miljard gehaald in 2019.  

De verwachting is dat bedrijven over de hele wereld meer zullen doen aan het rapporteren van hun duurzame en milieuvriendelijke beleid om tegemoet te komen aan de verwachtingen van investeerders. 

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Door het gebruik van CAI kunnen bedrijven niet alleen een beter beeld krijgen over hun uitstoot, maar dit ook beter rapporteren aan de stakeholders. Het voldoen aan de regelgeving wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Bovendien wordt de CAI geïntegreerd met de bestaande systemen van organisaties om een zo’n transparant en betrouwbaar rapport te kunnen garanderen.

Om de Climate Accounting Infrastructure op de markt te brengen werkt KPMG samen met enkele grote spelers uit technologie en klimaatwereld. Met de aanvraag van dit nieuwe patent probeert KPMG in de opkomende emissie- en duurzaamheidsmarkt voet aan de grond te krijgen. Het doel is om voorop te lopen in oplossingen voor complexe bedrijfsuitdagingen.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.