De KuCoin exchange biedt haar gebruikers de mogelijkheid om te investeren in de exchange. Dit doen ze door KuCoin shares beschikbaar te stellen op de markt. Met deze shares kun je een aandeel kopen in de KuCoin exchange en met dit aandeel ook een gedeelte van de winst.

KuCoin shares bonus

Wanneer je minimaal 6 KCS bezit, ontvang je iedere dag een gedeelte van alle verzamelde trading fee op de KuCoin exchange. Normaal gesproken ontving je dit altijd uitgekeerd in alle verschillende munten waarin fee verzamelt is. Met deze nieuwe KCS shares bonus upgrade zal dit veranderen. Vanaf 10 juli zul je alle fee waar jij recht op hebt ontvangen in KuCoin shares en niet meer in veel verschillende kleinere munten. Dit zal ervoor zorgen dat je meer KCS ontvangt en niet meer zit met enorm veel munten waar je maar een paar centen van hebt.

De KuCoin exchange zal om deze uitbetaling te kunnen doen KCS shares van de markt kopen. Vervolgens zullen deze shares uitgedeeld worden aan iedereen die hier recht op heeft. De gedachte hierachter is dat hierdoor de KuCoin shares meer waarde krijgt. Mensen ontvangen meer van deze munten en zullen dit willen behouden voor de beloning. Tegelijk koopt KuCoin aandelen op en deelt deze weer uit aan de gebruikers. Dit zorgt in theorie voor meer vraag naar KCS shares waardoor de prijs zal stijgen.

Persoonlijk vind ik dit een goede update. Nu ontvang ik iedere dag een grote hoeveelheid kleine munten met een kleine waarde. Wanneer al deze kleine munten gebundeld worden en uitbetaald worden in KuCoin shares, ontvang ik grotere hoeveelheden en zal op termijn mijn bonus (passief inkomen) groeien.

KuCoin shares kopen

Wil je ook aanspraak maken op een dagelijkse uitbetaling van KuCoin?
Maak dan hier je account aan en schaf direct minimaal 6 KCS shares aan. Je zult dan iedere dag je KuCoin bonus ontvangen.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.