De KuCoin exchange verandert het KCS shares bonus programma


KuCoin shares bonus upgrade

De KuCoin exchange biedt haar gebruikers de mogelijkheid om te investeren in de exchange. Dit doen ze door KuCoin shares beschikbaar te stellen op de markt. Met deze shares kun je een aandeel kopen in de KuCoin exchange en met dit aandeel ook een gedeelte van de winst.

Wanneer je minimaal 6 KCS bezit, ontvang je iedere dag een gedeelte van alle verzamelde trading fee op de KuCoin exchange. Normaal gesproken ontving je dit altijd uitgekeerd in alle verschillende munten waarin fee verzamelt is. Met deze nieuwe KCS shares bonus upgrade zal dit veranderen. Vanaf 10 juli zul je alle fee waar jij recht op hebt ontvangen in KuCoin shares en niet meer in veel verschillende kleinere munten. Dit zal ervoor zorgen dat je meer KCS ontvangt en niet meer zit met enorm veel munten waar je maar een paar centen van hebt.

De KuCoin exchange zal om deze uitbetaling te kunnen doen KCS shares van de markt kopen. Vervolgens zullen deze shares uitgedeeld worden aan iedereen die hier recht op heeft. De gedachte hierachter is dat hierdoor de KuCoin shares meer waarde krijgt. Mensen ontvangen meer van deze munten en zullen dit willen behouden voor de beloning. Tegelijk koopt KuCoin aandelen op en deelt deze weer uit aan de gebruikers. Dit zorgt in theorie voor meer vraag naar KCS shares waardoor de prijs zal stijgen.

Persoonlijk vind ik dit een goede update. Nu ontvang ik iedere dag een grote hoeveelheid kleine munten met een kleine waarde. Wanneer al deze kleine munten gebundeld worden en uitbetaald worden in KuCoin shares, ontvang ik grotere hoeveelheden en zal op termijn mijn bonus (passief inkomen) groeien.

KuCoin shares kopen

Wil je ook aanspraak maken op een dagelijkse uitbetaling van KuCoin?
Maak dan hier je account aan en schaf direct minimaal 6 KCS shares aan. Je zult dan iedere dag je KuCoin bonus ontvangen.

Crypto masterclass:

Crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content

Maak nu een gratis account aan op Bitvavo en handel de eerste €1000 zonder transactiekosten!

Maak nu een gratis account aan