De KuCoin exchange is jarig en geeft Bitcoin weg: 19 BTC te verdelen


KuCoin competitie

De KuCoin exchange staat erom bekend vaak win-acties te houden. Of dit nu een deelactie is via twitter of een trading competitie op de exchange, je kunt er vaak veel mee verdienen/winnen. In een eerder artikel schreef ik al dat je eenvoudig via twitter berichten van KuCoin kunt delen. Je krijgt hiervoor achteraf vaak een kleine hoeveelheid Bitcoin of een andere Cryptocurrency. Ook kun je meedoen aan trading competities, waar ik zelf ook al wel eens wat mee gewonnen heb. Dit was toen ter waarde van ongeveer €160 en koste me nog geen 2 minuten.

KuCoin competitie

Over drie dagen is KuCoin jarig en daarom is er weer een nieuwe actie in het leven geroepen. Vanaf 15 september kun je namelijk een week lang iedere dag een prijsvraag invullen. De eerste prijs van deze prijsvraag is 1 BTC! De tweede prijs wordt uitgedeeld aan de eerste 1000 deelnemers die het dichts bij het goede antwoord zitten en die prijs is ook 1 BTC. De instap drempel is laag en daarom zeer gemakkelijk om mee te doen. Je moet raden hoeveel de eerste prijs van de volgende dag waard is in BTC/USDT. De nummer 1 ontvang dus 1 BTC en de andere BTC wordt verdeelt onder de overige deelnemers (top 1000).

Je ontvangt iedere dag van 15 september tot 23 september 1 kans om mee te doen aan de prijsvraag wanneer je minimaal 6 KuCoin shares (KCS) op de exchange hebt staan. Dat is op dit moment nog geen €6 waard, waardoor iedereen mee kan doen. Daarnaast kun je extra kansen verdienen door mensen uit te nodigen en je gegevens te registreren bij de exchange. Om aanspraak te doen op een van de prijzen die je gewonnen hebt moet je dit sowieso doen. In totaal zijn er 9 rondes en iedere ronden heeft weer dezelfde prijzen, dus genoeg kans om wat BTC te winnen. Lees ook de Bitcoin koers verwachting nog eens door.

Wil je meedoen aan deze actie?
Meld je dan aan op KuCoin
Zorg dat je minimaal 6 KCS op je account hebt staan, nodig je vrienden uit voor de exchange en raden maar.

Crypto masterclass:

Crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content

Maak nu een gratis account aan op Bitvavo en handel de eerste €1000 zonder transactiekosten!

Maak nu een gratis account aan