De KuCoin exchange staat erom bekend vaak win-acties te houden. Of dit nu een deelactie is via twitter of een trading competitie op de exchange, je kunt er vaak veel mee verdienen/winnen. In een eerder artikel schreef ik al dat je eenvoudig via twitter berichten van KuCoin kunt delen. Je krijgt hiervoor achteraf vaak een kleine hoeveelheid Bitcoin of een andere Cryptocurrency. Ook kun je meedoen aan trading competities, waar ik zelf ook al wel eens wat mee gewonnen heb. Dit was toen ter waarde van ongeveer €160 en koste me nog geen 2 minuten.

KuCoin competitie

Over drie dagen is KuCoin jarig en daarom is er weer een nieuwe actie in het leven geroepen. Vanaf 15 september kun je namelijk een week lang iedere dag een prijsvraag invullen. De eerste prijs van deze prijsvraag is 1 BTC! De tweede prijs wordt uitgedeeld aan de eerste 1000 deelnemers die het dichts bij het goede antwoord zitten en die prijs is ook 1 BTC. De instap drempel is laag en daarom zeer gemakkelijk om mee te doen. Je moet raden hoeveel de eerste prijs van de volgende dag waard is in BTC/USDT. De nummer 1 ontvang dus 1 BTC en de andere BTC wordt verdeelt onder de overige deelnemers (top 1000).

Je ontvangt iedere dag van 15 september tot 23 september 1 kans om mee te doen aan de prijsvraag wanneer je minimaal 6 KuCoin shares (KCS) op de exchange hebt staan. Dat is op dit moment nog geen €6 waard, waardoor iedereen mee kan doen. Daarnaast kun je extra kansen verdienen door mensen uit te nodigen en je gegevens te registreren bij de exchange. Om aanspraak te doen op een van de prijzen die je gewonnen hebt moet je dit sowieso doen. In totaal zijn er 9 rondes en iedere ronden heeft weer dezelfde prijzen, dus genoeg kans om wat BTC te winnen. Lees ook de Bitcoin koers verwachting nog eens door.

Wil je meedoen aan deze actie?
Meld je dan aan op KuCoin
Zorg dat je minimaal 6 KCS op je account hebt staan, nodig je vrienden uit voor de exchange en raden maar.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.