Er zijn veel manieren om af en toe wat gratis Bitcoin te verdienen. Zo kun je online forums in de gaten houden voor Airdrops of kun je mee doen aan like-en-win acties of iets dergelijks. Maar een van de makkelijkste manieren om gratis Bitcoin en Cryptocurrency te verdienen is door mee te doen met de KuCon promotie acties.

KuCon promotions

KuCoin exchange promoties: wat is het precies?

De KuCoin exchange is actief bezig met de groei van het platform. Bij de introductie van een nieuwe munt op het platform wordt er vaak een win-actie gehouden via twitter. Dit is een actie (zoals op onderstaande afbeelding) die ervoor bedoelt is om de betreffende munt en de exchange onder de aandacht te brengen. Om aanspraak te maken op de beloning kan iedereen op Twitter het bericht delen en een formulier invullen.

KuCoin promotions DDC

Nadat je het bericht van Kucoin geretweet hebt moet je een formulier invullen. Dit is enorm eenvoudig en kost nog geen minuut van je tijd. Even snel een print-screen maken van je retweet, je (twitter)naam en exchange email adres invullen en verzenden.

Bovenstaande win-acties worden regelmatig gehouden en hierbij ontvang je altijd wel iets. De beloning is niet groot, maar omdat het maar 1 minuut werk kost is het altijd mooi meegenomen. Met de opbrengst kun je bijvoorbeeld nieuwe KuCoin shares aanschaffen, die ook weer zorgen voor passief inkomen. Enkele voorbeelden van de beloningen die je kunt krijgen:

Reward KuCoin promotion

KuCoin promotions MOBI

KuCoin promotie: trading

Naast de win-acties op Twitter, waarbij je altijd iets ontvangt, zijn er ook handel-acties. Met deze acties worden mensen beloond om te handelen in een bepaalde Cryptocurrency. Deze handel-acties kunnen lucratief zijn voor de vermogende handelaar, maar ook zeker voor de minder vermogende handelaar als je scherp bent. Deze acties worden zowel via Twitter als via de KuCoin exchange gedeeld.

KuCoin promotions trading

Bij deze actie gaat het om het handelen. Vaak wordt de beloning verdeeld onder bijvoorbeeld de top 100 handelaren met het meeste trade volume. Om hierbij mee te doen met de prijzen moet je veel handelen met vaak hoge bedragen. Maar af en toe zijn er ook acties waarbij bijvoorbeeld de eerste 300 mensen die handelen met een bepaalde coin een beloning krijgen.

Het maakt hierbij dan niet uit of je nu met €1 of €10.000 handelt, zolang je maar bij de eerste 300 hoort. Dit soort acties zijn dan ook zeer geschikt voor mensen met een kleiner vermogen. Alleen dien je hiervoor scherp te zijn, omdat de acties ieder moment van de dag geplaatst kunnen worden. Een voorbeeld van zo’n beloning is de onderstaande, met een waarde van op dit moment ongeveer €60.

KuCoin promotions DENT

Maak hier je account aan op de KuCoin exchange als je dit nog niet hebt. Je kunt dan direct beginnen met alle KuCoin promotie acties die KuCoin in de aanbieding heeft. Lees hier meer over de Bitcoin koers verwachting.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.