Sinds de start van de KuCoin exchange is het ledenaantal van de exchange hard gegroeid. Dit kwam mede door het KuCoin referral systeem. Hiermee konden gebruikers hun vrienden uitnodigen voor de exchange en zodra deze begonnen met handelen kregen ze een gedeelte van de trading fee van hun referrals. Eind januari, toen de prijs van Bitcoin hoog stond, heeft KuCoin dit programma ineens zonder aankondigingen gestopt. Dit had vooral te maken met de snelle groei van het aantal leden. De prestaties van de exchange ging achteruit, doordat ze de grote mensenmassa niet aankonden. Maar nu is het KuCoin referral programma weer actief!

Maak hier je account aan op KuCoin

KuCoin referral 1 year

Hoe werkt het KuCoin referral programma?

Het referral programma van KuCoin werkt heel eenvoudig. Wanneer je inlogt op de exchange vind je bij de pagina ‘referral bonus’ onder het tabblad ‘Discover’ jouw persoonlijke referral pagina. Op deze pagina vind je ook een unieke code. Wanneer je deze code aan vrienden stuurt en zei maken via de link een account aan zijn ze officieel jouw referral. Dit betekent dat jij recht hebt op een gedeelte van de trading fee die ze moeten betalen aan de exchange. Dit kan snel oplopen, want er wordt gewerkt met eerste, tweede en derdegraads referrals. Van jouw directe referrals ontvang je 20% van de trading fee. Zodra jouw 1e referral iemand uitnodigt, wordt dit jouw 2e graads referral. Hierover ontvang je 12% van het trading volume. En zodra jouw 2e referral iemand uitnodigt wordt dit jouw 3e graads referral, waar je 8% commissie over ontvangt.

Hoe ontvang ik mijn KuCoin referral bonus?

Zodra een van je referrals gaat handelen, wordt jouw bonus uitbetaald in de betreffende munt waarin gehandeld is. Wordt er gehandeld in KuCoin shares? Dan ontvang je je bonus in KCS. Dus wanneer je meerdere referrals hebt, ontvang je veel verschillende munten. Iedere twee uur wordt de bonus uitbetaald, dus iedere twee uur kun je in theorie Cryptocurrency ontvangen van je vrienden.

Wat zijn de regels/voorwaarden wat betreft het KuCoin referral programma?

De vrienden die je verwijst naar KuCoin zullen 1 jaar geldig zijn. Je kunt dus maximaal 1 jaar commissies ontvangen over de trades die je vrienden maken. Deze termijn gaat in zodra een vriend zijn eerste transactie gedaan heeft.

Maak hier je account aan op KuCoin en begin ook met het uitnodigen van jouw vrienden. Lees hier meer over de Bitcoin koers verwachting.

Webinar beleggen & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In dit Gratis Webinar leer je de beginselen van het beleggen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.