Net zoals de Binance coin bij de Binance exchange hoort zijn de KuCoin shares de currency voor op de Kucoin exchange. De KCS coin is tegelijk met de exchange gelanceerd in 2017 en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt op de exchange. In dit artikel kijken we naar de KCS koers, de Kucoin shares koers verwachting en het nut van de currency.

Wat is de kracht van Kucoin Shares?

Kucoin is een populaire exchange waarop dagelijks voor zo’n 100 miljoen euro verhandeld wordt in verschillende cryptocurrency. De gedachte achter de KuCoin exchange is dat de eigenaren hier niet te veel van moeten profiteren, maar de winst zouden moeten delen met de handelaren.

Dit is een mooie gedachte natuurlijk, en ze houden ook nog eens hun woord. Iedereen die namelijk KuCoin shares bezit ontvangt hiervoor een gedeelte van het handelsvolume naar ratio. 

Vanaf zes KuCoin Shares ontvang je dagelijks dus een klein beetje van alle handels fee’s die zijn betaald de dag ervoor. Hiermee zijn KuCoin shares naast wellicht een goede investering ook nog eens een manier om passief een beetje bij te verdienen aan je portfolio. 

De uitbetaling krijg je ook weer in KCS coins uitbetaald, dus naar verloop van tijd zal je portfolio zichzelf aanvullen door deze winstdeling.

Daarnaast kunnen de KuCoin shares meeliften op het succes van de exchange. Op de exchange worden namelijk vaak acties gehouden en worden er regelmatig nieuwe projecten toegevoegd.

Op de exchange krijg je korting wanneer je de fee betaald met de KCS coin, dus dit kan ervoor zorgen dat de waarde van de KuCoin shares alleen maar toeneemt naarmate de exchange en dus de coin vaker wordt gebruikt.

Over de KCS koers en de KuCoin shares koers verwachting

Het is duidelijk dat de KuCoin shares hand in hand gaan met de KuCoin exchange. Dit is tegelijk zowel de kracht als de zwakte. Het succes van de exchange stuwt automatisch de waarde van de KuCoin Shares omhoog. Echter is het omgekeerde ook waar.

Wordt de exchange slachtoffer van bijvoorbeeld een hack of een ander soort schandaal, dan zal de KCS koers hier ook negatief door beïnvloed worden. Dit is alleen niet aan de orde en dus profiteert de coin op dit moment van de bekendheid die het krijgt door de bekende exchange. 

Bij een nieuwe opmars van cryptocurrencies in het algemeen zal dit dus ook zorgen voor meer handelsvolume op de exchange en daarmee een hogere waarde van de KuCoin shares. De KuCoin shares koers verwachting lijkt dan ook positief.

Historische KuCoin Shares koers

De KCS koers heeft zoals ieder andere cryptocurrency hoge pieken en dalen gezien. In het geval van de KuCoin Shares is deze koersschommeling voor een groot gedeelte afhankelijk van de KuCoin exchange zoals genoemd. Neemt de populariteit en het handelsvolume toe? Dan profiteert de KCS coin hier ook direct van. Hieronder zie je de live KuCoin Shares koers in euro.

KuCoin shares prijs voorspelling 2020 – 2028

De KuCoin shares prijs verwachting voor de toekomst is voor een gedeelte afhankelijk van het algemene sentiment in de crypto markt. Echter is het presteren van de KuCoin exchange nog veel directer verbonden aan de mogelijke koersstijging van de KCS in de toekomst.

Blijft de exchange veel nieuwe en populaire projecten toevoegen, dan komt automatisch de KCS coin onder de aandacht van al deze investeerders. Door de winstdeling die mogelijk is en de korting die men kan krijgen via KCS op de handelskosten kan dit een postieve uitwerking hebben op de KCS koers.

De KuCoin shares koers verwachting voor het einde van 2020 is dan ook $ 1,6 ($ 1,42). Trekt de markt aan dan kan dit in 2022 oplopen tot $3,58. Dit is afhankelijk van het toevoegen van nieuwe cryptocurrency projecten en wellicht nieuwe trading features.

Enkele andere Kucoin Shares prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:


2021: $ 1,78
2022: $ 2,04
2023: $ 2,49
2024: $ 2,80
2025: $ 3,35
2026: $ 4,18
2027: $ 4,85
2028: $ 5,20

KuCoin shares kopen

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden is de KCS coin te koop op de KuCoin exchange. Iedere voorspelling op het internet moet je met een korrel zout nemen, maar de features zoals de winstdeling maakt de KuCoin shares een stuk interessanter van veel andere cryptocurrency. 

Zelfs als je van plan bent jaren niets meer met je investering te doen kun je nog steeds genieten van dagelijkse betalingen van de winstdeling en dus passief inkomen. Denk je dat KuCoin shares een goede aanvulling is op je portfolio? Dan kun je via onderstaande link een account aanmaken op KuCoin en direct beginnen met handelen.

Aanmelden en KuCoin shares kopen

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.