Misschien herken je het probleem wel. Jij wilt graag uitbetaald worden in Bitcoin, maar degene van wie je de coins moet krijgen heeft alleen maar Litecoins. Dit betekent extra kosten en langer wachten op je geld. Kyber Network heeft hiervoor de oplossing en daar zijn wij erg blij mee!

KNC heeft al veel successen geboekt en op Coinmarketcap hebben ze een mooie top-75 notering weten te bemachtigen. In dit artikel gaan we kijken waarom KNC in de top staat, hoe het gaat met de Kyber Network koers en kijken we naar de KNC koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

Uiteraard gaan we ook uitleggen hoe Kyber Network werkt en wat er zo speciaal is aan deze coin.

De kracht van Kyber Network

De gecentraliseerde exchanges zoals Bittrex en Bitfinex hebben vaak te kampen met beveiligingsproblemen en een trage transactiesnelheid. Het kan soms dagen duren om je coins op te nemen.

De gedecentraliseerde exchanges (DEX) hebben ook de nodige problemen. Het komt vaak voor dat deze exchanges niet genoeg liquiditeit hebben om de transacties te ondersteunen. Als dit wel kan dat kunnen er ook hoge kosten aan verbonden zijn.

Het Kyber Network zorgt ervoor dat jij te allen tijde jouw coins kan versturen tegen lage kosten. Het is geen exchange maar een medium dat peer to peer transacties faciliteert. Het grote voordeel van KNC is dat de coins die jij verzend niet overeen hoeven te komen met de coins die de ontvanger wil. Kyber Network zorgt voor de uitwisseling van coins tijdens de transactie.

Stel je voor, jij moet een vriend 0,1 Bitcoin betalen voor een vliegticket. Wanneer jij de betaling wilt doen kom je erachter dat je geen Bitcoins hebt, maar wel Doge coins. Jammer genoeg wil je vriend uitsluitend Bitcoins ontvangen. Hier komt het Kyber Network om de hoek kijken.

Om hoge fees van een exchange te voorkomen gebruik je het Kyber Network protocol. Je ziet dat KNC een conversieratio heeft berekend voor de overdracht en daarmee ga je akkoord. Jij verzoekt het netwerk nu om de x aantal Doge coins om te zetten naar Bitcoin en te versturen naar je vriend.

Jouw vriend krijgt de 0,1 Bitcoin en jij moet een kleine vergoeding betalen aan de reservepool waaruit de Bitcoin is onstaan.

Uiteindelijk zorgt het netwerk er dus voor dat er minder kosten zijn gemoeid met het ontvangen en versturen van coins. Iedereen kan dit gebruiken. Zelfs Dapps kunnen het Kyber Network integreren in hun systeem. Hoe meer dit toeneemt hoe gunstiger dit is voor de Kyber Network koers verwachting.

Over de Kyber Network koers en de Kyber Network koers verwachting

We hadden het al even kort over de reservepool. Bij elke transactie gaat er een kleine fee naartoe. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat KNC genoeg coins in reserve heeft om de transacties snel uit te voeren.

De coins in de reservepool moeten natuurlijk ergens vandaan komen. Kyber Network heeft hiervoor een netwerk bedacht met verschillende entiteiten en aannemers die hun coins in de pool plaatsen. Door dit decentrale systeem zorgt KNC ervoor dat het liquiditeit behoudt.

Nog een voordeel van een pool met meerdere entiteiten is concurrentie. Doordat er geen monopoly is blijft de wisselkoers laag. Als er namelijk een transactie bij KNC binnenkomt zoekt hij de beste wisselkoers uit voor de gebruiker. De entiteiten die coins beschikbaar stellen verdienen geld door de winst met spreads.

KNC kan ook worden gebruikt door Dapps en wallets. Iemand die een Dapp maakt op het Ethereum netwerk en artikelen verkoopt kan erg veel baat hebben bij de mogelijkheden die KNC biedt. Het gemak waarmee consumenten artikelen kunnen kopen doordat de Dapp gebruikt maakt van het Kyber Network kan voor meer sales zorgen. Voor KNC zelf geldt, hoe meer Dapps het netwerk integreren hoe hoger de Kyber Network waarde.

Het kost Dapps geld om transacties gebruik te maken van het netwerk. Dapps moeten namelijk ook fees betalen bij de transacties. Om ze niet te ontmoedigen kunnen ook zij geld verdienen door de winst met spreads. Hierdoor dekken ze de fee.

Uiteindelijk moet KNC ervoor zorgen dat Dapps het netwerk gaan gebruiken voor transacties en dat de massa geen tikkies meer naar elkaar sturen maar het Kyber Network gaan gebruiken. Mocht dit lukken en wordt de blockchain steeds meer gebruikt dan zal dit goed uitpakken voor de Kyber Network koers en resulteert dit in een hoge Kyber Network koers verwachting.

Historische KNC koers

De oprichters, Loi Luu, Yaron Velner en Victor Tran hebben Kyber Network in augustus 2017 gelanceerd. Al drie jaar zijn ze gevestigd in het blockchain-vriendelijke Singapore en het team blijft groeien.

Ook de KNC waarde blijft groeien. Uiteraard kent het bedrijf grote schommelingen in de prijs, maar gezien de algehele markt is er niet iets geks aan de hand.

Zoals veel andere blockchainbedrijven heeft ook KNC een ICO gehad. De ICO van KNC werd op 15 september 2017 gehouden, vlak nadat de oprichters het netwerk hadden gelanceerd. Een dikke 52 miljoen dollar werd opgehaald.

Kyber Network prijs voorspelling 2021 – 2026

Het Kyber Network biedt een oplossing waar meerdere partijen baat bij hebben. Zoals hierboven genoemd kunnen bedrijven het netwerk gebruiken maar ook je buurman kan het netwerk gebruiken voor een snelle betaling. Er moeten alleen wel meer gebruikers komen om de prijs te doen stijgen. Hier hebben wij wel vertrouwen in aangezien het netwerk een groot probleem oplost en vrij eenvoudig is te gebruiken.

De Bitcoin koers kan ook invloed hebben op de KNC koers. Vaak is het zo dat wanneer de Bitcoin prijs stijgt de ALT-coins zakken en vice versa.

2021: $ 2,16
2022: $ 2,25
2023: $ 3,16
2024: $ 3,65
2025: $ 3,90
2026: $ 4,21

KNC kopen

Heb je besloten dat KNC een goede aanvulling is op je portfolio en wil je Kyber Network kopen? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Heb je hier nog geen account? Maak die dan aan via deze link en betaal in je eerste week geen handelskosten.

  1. Inloggen op Bitvavo
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Jelmer

Sinds 2017 houd ik mij bezig met Bitcoin en de blockchain. Sindsdien is de interesse alleen maar gegroeid en dit zal hoogstwaarschijnlijk niet stoppen. Het begon met investeren in Bitcoin en altcoins, maar sinds 2020 schrijf ik ook met veel plezier voor Currentcrypto!