Op de markt voor cryptocurrencies zijn verschillende gedecentraliseerde autonome organisaties actief. Deze organisaties worden ook wel DAO’s genoemd en hebben geen centraal persoon of centrale partij die de organisatie bestuurd. Lido DAO crypto is een bekende DAO die een staking service biedt voor het bekende Ethereum 2.0.

Als je Ethereum 2.0 wilt gaan staken maar je wilt niet bezig zijn met het onderhouden van de infrastructuur die nodig is om deze crypto te kunnen staken dan ben je bij Lido DAO aan het juiste adres. Via Lido DAO kun je namelijk Ethereum 2.0 staken en daarmee beloningen verdienen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de infrastructuur die nodig is voor het staken.

In dit artikel gaan we het hebben over Lido DAO. We gaan in op de use-case en de manier waarop deze DAO werkt zonder gecentraliseerde autoriteit. We bekijken in dit artikel ook de Lido DAO crypto verwachting, de LDO koers en we gaan in op het laatste Lido DAO nieuws. Wat gaat de koers van Lido DAO doen?

Wat is Lido DAO?

Lido DAO crypto is dus een gedecentraliseerde autonome organisatie die jou kan helpen om via liquid staking solution de Ethereum 2.0 munt te staken. Daarnaast biedt Lido DAO handelaren en investeerders ook de mogelijkheid om de ETH die zij hebben gekregen met het staken te verdelen over verschillende gedecentraliseerde applicaties.

Als je Ethereum 2.0 wilt gaan staken dan betekent dit eigenlijk dat je op de lange termijn in de munt gaat beleggen. Je koopt namelijk een bepaalde hoeveelheid ETH in en laat deze voor lange tijd beveiligd in je wallet staan. In ruil voor dit staking proces wordt je beloond in de vorm van cryptocurrencies.

Lido DAO is opgericht in december 2020 naar aanleiding van de lancering van het Ethereum 2.0 dat gestaakt kan worden aan de hand van Lido DAO. Om de gedecentraliseerde autonome organisatie te updaten en verder te ontwikkelen is er een kleine groep leden actief. Deze groep mensen bestaat uit bekende gezichten zoals P2P Capital, KR1, KR1 en Semantic Ventures.

Wat doet de Lido DAO koers?

Over een initial coin offering rondom Lido DAO zijn geen gegevens bekend. Daarom kan de actuele prijs van LDO ook niet vergeleken worden met de prijs die vroege investeerders eventueel voor de munten hadden betaald als deze beschikbaar kwamen. De actuele koers van Lido DAO is $ 1.64.

Als we kijken naar historische koersgegevens van Lido DAO dan zien we dat de eerste koersgegevens stammen van 5 januari 2021. De koers van LDO laat over tijd sterke periodes van volatiliteit zien. Het is mogelijk dat deze periodes zijn ontstaan door de volatiliteit van de ETH koers over tijd. Immers, de populariteit van LDO is sterk verbonden met het succes van Ethereum 2.0.

De all time high van Lido DAO staat op dit moment op een LDO waarde van maar liefst $ 7.30. Deze waarde wist de koers van LDO te bereiken op August 20, 2021. Hieruit volgt dat het 405 dagen geleden is dat de LDO prijs het hoogste punt heeft bereikt. Met een market cap van $ 1,064,179,459 staat Lido DAO nu op plek 52 in de lijst van grootste cryptoprojecten.

Als handelaar of investeerder is het altijd belangrijk om de ontwikkeling van de LDO prijs in de gaten te houden. De ontwikkeling van deze prijs geeft namelijk informatie over de prestaties van het project. Ook kun je optimaal profiteren van veranderingen in de LDO waarde wanneer je deze tijdig registreert. Je kunt de LDO waarde in de gaten houden met onderstaande Lido DAO koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Lido DAO verwachting 2022 – 2027?

Het staken van cryptomunten is iets wat veel investeerders op de markt wel willen proberen. Echter, vaak lukt het hun niet om de juiste infrastructuur te vinden of te ontwikkelen om het staken mogelijk te maken. Omdat Lido DAO deze infrastructuur aanbiedt aan handelaren en investeerders die Ethereum 2.0 willen staken kan dit project een oplossing bieden voor het infrastructuur probleem op de cryptomarkt.

Als we kijken naar de Lido DAO koers verwachting voor 2022 dan is het lastig om hier een uitspraak over te doen omdat er veel verschillende factoren zijn die de koers op de korte termijn beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe samenwerkingen of de ontwikkeling van de algemene crypto markt.

Kijken we echter naar de Lido DAO voorspelling voor 2027 dan kan er al iets meer gezegd worden. Als Ethereum 2.0 goed blijft presteren op de markt dan kan de populariteit van Lido DAO flink stijgen. Dit gaat uiteraard gepaard met een positieve Lido DAO prijs voorspelling.

Het is onmogelijk om te voorspellen hoe de koers van Lido DAO zich exact gaat ontwikkelen in de komende jaren. Wat we wel met zekerheid kunnen stellen is dat een flinke stijging in de prijs van LDO niet ongewoon is voor deze crypto. In de zomer van 2021 steeg de koers namelijk met maar liefst 344.5%!

Niemand kan exact voorspellen hoe de koers van Lido DAO zich gaat ontwikkelen. Daarom is het altijd verstandig om zelf onderzoek te doen naar de ontwikkeling van de koers en het project in plaats van een Lido DAO prognose op het internet zomaar te geloven. Je kunt onderzoek doen naar Lido DAO aan de hand van bijvoorbeeld de onderstaande historische koersdata.

* Currency in USD
Historical Price for Lido DAO
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de LDO coin?

De LDO coin is de munt die behoort tot het ecosysteem van Lido DAO. De munt kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Uiteraard kun je met behulp van de Lido DAO munt investeren in Lido DAO. Ook kun je de munt verhandelen op de cryptomarkt. Daarnaast kun je munt ook gebruiken om op het netwerk van Lido DAO mee te stemmen over verschillende ontwikkelingsplannen die betrekking hebben op de ontwikkeling van het Lido DAO netwerk.

Als je wilt gaan handelen of investeren in Lido DAO dan is het belangrijk om de schaarste van de munt in de gaten te houden. Dit kun je doen door de huidige LDO supply (650,325,770 LDO) te vergelijken met de maximaal beschikbare LDO supply (1,000,000,000 LDO).

Daarnaast is het als handelaar of investeerder in Lido DAO ook interessant om te kijken naar het prijsverschil van de LDO munt over tijd. Zo was het prijsverschil van LDO in de afgelopen 24 uur gelijk aan 3.02%. Gekeken naar de afgelopen 7 dagen is het prijsverschil gelijk aan -8.59%.

Huidige supply650,325,770 LDOMaximale supply1,000,000,000 LDO
% verschil 24u3.02%% verschil 7D-8.59%

Waar Lido DAO kopen?

Als je wilt gaan handelen of investeren in LDO of als je wilt gaan meestemmen over de ontwikkelingsplannen van het LDO netwerk dan zul je de LDO munt in je bezit willen hebben. De LDO munt kun je eenvoudig en snel kopen bij Bitvavo.

Bitvavo is wereldwijd zo ontzettend populair onder handelaren in investeerders omdat het platform erg veilig en betrouwbaar is en omdat het daarnaast ook nog eens eenvoudig te gebruiken is. Dus wil jij starten met het handelen in LDO? Maak hieronder dan een gratis account aan op Bitvavo en begin!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Lido DAO nieuws

In dit artikel zijn al verschillende factoren besproken die van invloed kunnen zijn op de Lido DAO koers zoals de Lido DAO verwachting, de use-case en specifieke eigenschappen van de crypto. Tot slot is ook het laatste Lido DAO nieuws belangrijk.

Door het Lido DAO nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het Twitteraccount van Lido DAO is een goede informatiebron.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
0 CommentsClose Comments

Leave a comment

Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?