Er is al veel geschreven over de groei van bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum in de laatste dagen, maar ook Litecoin ging hard. Sterker nog, in de afgelopen 7 dagen is van de grootste cryptocurrency Litecoin de hardste stijger. 

Litecoin is een van de oudste cryptocurrency en doet daarom al lang mee. Het heeft in zijn lange loopbaan dan ook al veel koerswijzigingen gezien. De grootste stijging was in december van 2017. Toen ging de Litecoin koers binnen een maand tijd van € 47 naar € 296 op zijn op top 19 december.

In de loop van 2018 kelderde de koers tot ongeveer € 21 in december een jaar later. In de loop van 2019 zag het nog een stijging tot € 123.75 maar verder bleef het rustig. 

In de afgelopen 7 dagen ging de Litecoin koers plotseling hard omhoog samen met andere cryptocurrency. Litecoin spande echter de kroon met maar liefst een groei van 50% in zeven dagen, het hoogste niveau sinds oktober 2019.

Zeven dagen geleden stond de koers van Litecoin op een waarde van ongeveer € 58. Inmiddels is dit ruim € 87 een week later. Een stijging van 50,62% (€ 29). Deze stijging is in lijn met de huidige cryptocurrency markt, deze is bullish

Andere cryptocurrency gingen ook hard omhoog deze week, zoals NEM (34%), Decred (27%), Zilliqa (24%) en Uniswap (23%). Hoe lang deze stijging nog door gaat is niet met 100% zekerheid te zeggen. Wel is het sentiment op dit moment erg goed en dat betekent dat de groei nog wel even door zou kunnen gaan.

Let er wel op dat alle prijzen die omhoog gaan ook weer eens naar beneden komen. Vergeet daarom vooral niet af en toe wat winst te nemen en snij jezelf niet in de vingers.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.