Leestijd: 2 minuten

Litecoin (LTC) heeft in de afgelopen 7 dagen 40 procent gewonnen en handelt nu boven de $280.  Hiermee leidt het de large-cap tokens in winsten in die tijd. Top analisten voorspellen dat LTC deze week de markt kan aanvoeren in winsten en mogelijk zijn all-time high kan testen als het zich consolideert boven belangrijke prijsdoelen.

Litecoin op weg naar nieuwe all-time high

Litecoin heeft de afgelopen week 40 procent gewonnen en staat nu op aanraakafstand van de grens van $300. Op het moment van schrijven handelt LTC op $284, een stijging van 9,5 procent in de afgelopen 24 uur. Het zette een intra-day high net onder de $300 op $ 294. Met een marktkapitalisatie van $ 19,5 miljard is het de 14e-grootste cryptocurrency. Het staat nu boven oracle titaan ChainLink, DeFi koning Uniswap en Ethereum Layer 2 schalingsoplossing Polygon.

De piek in de Litecoin prijs wordt ondersteund door een stevig handelsvolume. Dit toont aan dat de belangstelling van investeerders is toegenomen. De afgelopen dag hadden alleen Tether, Bitcoin, Ethereum en Loopring meer handelsvolume dan Litecoin’s $7.9 miljard.

Ook andere statistieken zijn vrij sterk voor LTC, zo blijkt uit gegevens van IntoTheBlock. Het registreerde positieve netto netwerkgroei en het aantal wallets steeg met 4,6 procent. Momenteel zit 93 procent van alle LTC portemonnee adressen in het geld, wat betekent dat de prijs van Litecoin hoger is dan de prijs waarvoor ze het kochten.

Top analisten voorspellen dat LTC deze week de markt kan aanvoeren in winsten en mogelijk zijn all-time high kan testen als het zich consolideert boven belangrijke prijsdoelen. Michaël van de Poppe, een bekende Nederlandse analist en handelaar, is ook bullish over Litecoin. In een recente strategiesessie beweerde hij dat hij LTC tot $600 ziet stijgen. Als het deze mijlpaal raakt, zal het volgende prijsdoel $1.000 zijn, vertelde van de Poppe aan zijn 142.000 YouTube abonnees.Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.