In dit artikel behandelen we Litentry. Onze identiteit is enorm belangrijk. Het is wie we zijn en we kunnen ons hiermee identificeren. Met de opkomst van het internet hebben we onze identiteit echter steeds vaker online moeten gebruiken waardoor bedrijven data over ons kunnen verzamelen. 

Op iedere website moeten we ons identificeren voordat we in kunnen loggen, iedere aankoop wordt opgeslagen en we worden gevolgd bij iedere klik op het internet. Dit is niet praktische en de data wordt ook nog eens tegen ons gebruikt door bijvoorbeeld advertenties. Litentry vindt dat dit anders moet en werkt aan een oplossing.

We hebben het in dit artikel dan ook over Litentry. We gaan in op de Litentry verwachting en prijs voorspelling voor de toekomst. Met dit artikel hopen we je een beter beeld te geven over het project, de use-case en de potentie. Wat gaat de Litentry crypto doen?

Wat is Litentry?

Litentry is een project dat een Decentralised Identity (DID) maakt voor haar gebruikers. Op het platform kunnen gebruikers in verbinding gebracht worden met decentrale protocollen die ervoor zorgen dat hun identiteit samengevoegd wordt.

Op het internet ben je als gebruiker op dit moment nog onderhevig aan de privacy policy’s van de website die je bezoekt. Het is algemeen bekend dat niemand dit leest, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Zo ben je je er vaak niet van bewust dat websites meer over je weten dan je lief is. 

Met deze data kunnen ze je vervolgens volgen op het internet, advertenties tonen of je zelfs beïnvloeden als er kwaad in de zin is. Dit hebben we gezien met de Amerikaanse verkiezingen.

Het idee achter Litentry is dat jij als gebruiker op z’n minst mee zou moeten profiteren van het gebruik van je data. Hiermee wordt in feite een combinatie gemaakt tussen het internet en de opslag van je data op de blockchain.

Dit wil Litentry voor elkaar krijgen met verschillende technieken zoals Identity Management waarmee een anonieme identiteit op het internet mogelijk moet zijn voor de gebruikers. Distributed storage dat ervoor zorgt dat de verzamelde data op een decentrale manier wordt opgeslagen over alle deelnemers over de hele wereld.

Identity staking is de feature waarmee gebruikers met hun data beloningen kunnen verzamelen door in feite je identiteit te staken. Voor de ‘gewone’ internetgebruikers is de Decentralised contributor functie erg interessant naar mijn idee. 

Hiermee kun je namelijk als gebruiker overal inloggen met eenzelfde identiteit. Geen grote hoeveelheid verschillende accounts die allemaal onderhevig kunnen zijn aan hacks en geen talloze wachtwoorden onthouden.

Wat doet de Litentry koers?

De native coin op het Litentry netwerk is de LIT coin. Hiermee kun je onder andere een passief inkomen verdienen door te staken. Deze token is door twee tokensales op de markt gekomen. Tijdens deze vroege verkopen ging één LIT over de digitale toonbank voor $ 0,25 en $ 0,18. In totaal werd er ruim $ 4,4 miljoen opgehaald. De actuele Litentry koers is $ 0.59449.

De eerste notering van Litentry op coinmarketcap was in februari 2021. Opvallend aan de LIT koers is dat deze relatief zijwaarts heeft bewogen ondanks een start midden in de bull markt van deze periode. 

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van Litentry 1.89%. Het is goed om het koersverloop te onderzoeken om zo trends te ontdekken voor een mogelijke koersstijging of daling. Daarom hebben we hieronder de Litentry koersgrafiek voor je geplaatst.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Litentry verwachting 2022 – 2027?

Het is heel erg lastig om een exacte Litentry koers verwachting te schetsen, dat geldt voor ieder project in de crypto wereld. Ten eerste is de algehele markt hiervoor belangrijk, maar ook de use-case en de ontwikkeling van Litentry zelf is doorslaggevend.

Als we kijken naar de use-case van Litentry kunnen we concluderen dat deze op z’n minst interessant is. Onze online identiteit wordt in de komende jaren steeds belangrijker, maar helaas zijn er ook nog steeds genoeg mensen die niet door hebben hoe belangrijk. Er worden slechte wachtwoorden gemaakt en dit wordt voor peanuts verkocht op de zwarte markt. 

Vervolgens worden gebruikers met hun eigen data misbruikt en ontvangen ze spam, phishing mails en ga zo maar door. Een decentrale tool die deze opslag voor je over kan nemen is daarom een goede ontwikkeling. Vooral voor de mensen die minder verstand hebben van de digitale wereld. Dit zijn de gebruikers die je als crypto project aan je zou moeten binden om groei in de toekomst te stimuleren voor een hogere Litentry crypto verwachting.

Ook voor bedrijven kan deze digitale identiteit een uitkomst zijn. Je hebt het vast zelf ook wel eens gedaan. Een extra e-mailadres aangemaakt om die extra free-trial te krijgen voor een spel of bijvoorbeeld een kranten abonnement online. Dit is niet meer mogelijk als iedereen een eigen online-identiteit heeft die toch anoniem is. Met de digitale identiteit wordt er een win-win geboden voor zowel bedrijven als de internetgebruikers.

Het is nu alleen zaak aan de ontwikkelaars achter Litentry om het product dusdanig goed te maken dat het een groot gedeelte van de internetgebruikers aan zich weet te binden. Hierdoor kan er een sneeuwbaleffect ontstaan en dit resulteren in nog meer gebruikers. Dit is positief voor de Litentry verwachting en LIT koers in de toekomst. 

Als we de Litentry verwachting voor 2022 bekijken moet ik helaas concluderen dat deze termijn nog te kort dag is om echt zoden aan de dijk te zetten. Met name de algemene crypto markt (bear- en bullmarkt) zijn écht belangrijk in deze periode.

Kijken we verder vooruit naar de Litentry verwachting voor 2027 dan is het al anders. Een periode van vijf jaar geeft het team de tijd om nieuwe toepassingen voor het project te vinden en ook de investeerders kunnen Litentry eigen maken.

Geen enkele voorspelling is met 100% zekerheid te maken, maar als we naar stijgingen in het verleden kijken zijn grote ontwikkelingen niet uitgesloten. Zo zagen we bijvoorbeeld direct na de lancering van het project stijgingen van 300%+ binnen enkele dagen!

Hieronder vind je meer historische data van de Litentry koers.

* Currency in USD
Historical Price for Litentry
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de LIT coin?

Een precieze Litentry koers verwachting voor 2021 – 2028 kan niemand met zekerheid schetsen. Zoals ik al aangaf heeft dit onder andere met de algemene crypto markt te maken en de ontwikkelaars van Litentry zelf.

Hoe meer hacks er voorkomen online, hoe duidelijker de use-case wordt. Het is helaas met zekerheid te zeggen dat er in de toekomst nog slachtoffers zullen vallen van diefstal van o.a. wachtwoorden. Ook is het duidelijk dat onze data voorlopig nog wel even tegen ons gebruikt zal worden. 

Het is aan Litentry zelf om ervoor te zorgen dat de internetgebruikers het project weten te vinden en zullen omarmen. Dit moet het team doen door een goed product te bieden en daarnaast een goede beloning voor je data. Als ze dit voor elkaar weten te krijgen is de kans aanwezig dat er een explosieve groei zal plaatsvinden en dat dit zal resulteren in een positievere Litentry verwachting. De tijd zal het uitwijzen.

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van de LIT token 1.42%. Voor een belegging op de lange termijn kun je beter onderzoek doen naar de koers over enkele jaren.

Huidige supply37,619,383 LITMaximale supply100,000,000 LIT
% verschil 24u1.89%% verschil 7D1.42%

Waar Litentry kopen?

Wil je Litentry kopen? Dan kun je dat doen op de bekendste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt hier de laagste handelskosten en het werkt bovendien eenvoudig. Heb je hier nog geen account, maar wil je wel handelen? Maak dan hier een gratis account aan en ontvang € 1000 aan handelskosten cadeau.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Litentry nieuws

Hopelijk heb je iets gehad aan de informatie op deze pagina. De use-case en de toepassingen van het project helpen je hopelijk met het opstellen van een goede Litentry verwachting voor de toekomst waar je veel geld mee kunt verdienen. De laatste belangrijke factor in dit verhaal is de Litentry verwachting.

Zodra je dit op de voet volgt zie je namelijk als eerste de grote veranderingen aankomen. Vaak zijn dit de veranderingen waar je het meeste geld mee kunt verdienen als je een van de eerste bent. We raden je in ieder geval de twitterpagina aan, want zo zie je ook direct hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?