Het netwerk draait op de blockchain van Ethereum, is schaalbaar, snel, stabiel en biedt handige tools aan voor ontwikkelaars van social dApps en games. Dit unieke project heeft al een aantal ontwikkelaars gevonden die gebruik maken van het netwerk. Een voordeel voor de Loom Network koers verwachting, maar houden ze stand in de alsmaar groeiende markt?

In dit artikel leg ik uit wat LOOM is, waarom het in de top-200 staat op Coinmarketcap, hoe het gaat met de Loom Network koers en nemen we de LOOM Network koers verwachting en voorspelling voor de toekomst onder de loep.

Wat is Loom Network?

Matthew Campbell, Luke Zhang en James Duffy hebben in 2017 Loom Network opgericht. Het is een Platform as a service (PaaS) dat ervoor zorgt dat dApps op het netwerk gemaakt kunnen worden met de programmeer taal: Solidity.

Wellicht ken je het succesvolle project CryptoZombies al. Met dit programma kan je leren programmeren en kan je smart contracts leren schrijven. Het is succesvol aangezien in de eerste zes maanden na lancering er al 130.000 ontwikkelaars gebruik maakte van deze gamified learning tool. Op dit moment heeft het meer dan 300.000 duizend gebruikers. Het eerste succes op het Loom Network is een feit.

Het netwerk heeft zulk soort successen nodig om te groeien en om uiteindelijk meer waarde te creeren waardoor de LOOM koers omhoog schiet. Om meer ontwikkelaars naar het netwerk te halen en daardoor meer gebruikers te krijgen moet LOOM snel en schaalbaar zijn. Schaalbaarheid en blockchain gaan niet altijd hand in hand. Veel blockchains hebben hier problemen mee, maar Loom Network denkt de oplossing te hebben voor hun netwerk.

Zij maken namelijk gebruik van Sidechains. Zo’n Sidechain staat in verbinding met de blockchain, maar kan geoptimaliseerd worden voor de dApp die op die chain wil draaien. dApps kunnen natuurlijk veel van elkaar verschillen. Sommige dApps hebben juist hele hoge snelheden nodig waar andere dApps met minder al goed werken.

Doordat de sidechain altijd in verbinding staat met de hoofdchain, in dit geval Loom Network, hoeft hij zich geen zorgen te maken om de veiligheid. Weet LOOM in de toekomst ervoor te zorgen dat het veilig blijft en trekt het ontwikkelaars aan die dApps gaan bouwen op het netwerk, dan kan dit gunstig zijn voor de LOOM koers.

Loom Network koers

De coin van Loom Networks ging tijdens de ICO voor 0,076 dollar over de toonbank. De verkoop van de coins die begon op 4 januari 2018 en eindigde op 10 januari 2018 zorgde voor een opbrengst van bijna 46 miljoen dollar.

Het koersverloop sinds de ICO heeft vooral in het begin tot vuurwerk geleid. Een enorme stijging in de prijs zorgde ervoor dat op vier maart 2018 één LOOM coin bijna 0,70 dollar waard was.

Hieronder zie je de  live LOOM koers in euro.

Loom Network koers verwachting

Wanneer je gebruik wilt maken van het netwerk moet je in het bezit zijn van LOOM-tokens. Deze token is je toegangskaart voor alle dApps die draaien op het netwerk. 1 LOOM-token is gelukkig al genoeg. Ontwikkelaars moeten trouwens 3000 LOOM per jaar betalen voor de hosting van hun dApp.

Dit geld kan je trouwens makkelijk terugverdienen door bijvoorbeeld de dApp Coins & Steel te spelen op het netwerk van LOOM. Dit spel draait op de blockchain wat er voor zorgt dat jij de eigenaar bent van je eigen karakter en van de in-game items die jij bezit. Dit houdt in dat als je een waardevol item vindt of maakt je dit ook kan verkopen aan iemand anders voor cryptocurrency.

Deze feature voor games op de blockchain is niet nieuw. Meerdere bedrijven zoals Enjin maken hier ook gebruik van. Naast Coins & Steel bestaat ook de game Axie Infinity op het Loom netwerk. In dit spel kan je Axies maken die vervolgens verkocht kunnen worden. De best verkochte Axie leverde 110 ETH op!

Loom Network koers verwachting

Mocht je nu niet zo’n gamer zijn dan kan je ook geld verdienen met DelegateCall. Deze dApp is een soort Quora waar mensen vragen kunnen stellen over van alles en nog wat. Beantwoord jij deze vraag dan kan je karma punten verdienen. Je berichten kunnen een soort upvote krijgen of een duimpje en op die manier vergaar jij de punten. Deze punten kan je omzetten in Ethereum en dus in harde euro’s.

Deze use-cases laten zien dat LOOM goed bezig is en dat er genoeg mensen zijn die gebruik maken van de mogelijkheden. Dit heeft echter nog niet tot enorme stijgingen geleid in de LOOM Waarde. Waar dat aan ligt weet ik niet precies, maar ze doen weinig aan marketing en hebben EOS als grote concurrent.

Weet Loom Network erin te slagen ontwikkelaars en gebruikers naar het platform te trekken en hun successen beter de wereld in te brengen dan zal dit zomaar goed kunnen uitpakken voor de Loom Network koers en resulteert dit in een hoge LOOM koers verwachting.

Loom Network prijs voorspelling 2021 – 2026

Er zijn veel factoren die de Loom Network waarde bepalen. Een van de belangrijkste in de cryptomarkt in zijn geheel. Vaak zien we dat als de Bitcoin stijgt de Alt-coins dalen en andersom. Het vertrouwen in de markt is ook belangrijk. Als de massa de blockchaintechnologie en de bijbehorende cryptocoins gaan vertrouwen kan ook LOOM in waarde groeien.

Er zijn zat bedrijven en mensen die de prijs voorspellen. Hieronder zie je de LOOM prijs voorspelling tot 2026.

2021: $ 0,11
2022: $ 0,12
2023: $ 0,15
2024: $ 0,19
2025: $ 0,21
2026: $ 0,24

LOOM kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van LOOM is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in LOOM? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.