Als je actief bent op de cryptomarkt dan heb je wellicht wel eens gehoord van Magic Internet Money. Magic Internet Money crypto heeft een eigen platform genaamd Abracadabra Money waarmee handelaren en investeerders Magic Internet Money kunnen genereren. Magic Internet Money is een cryptocurrency met veel verschillende toepassingen.

Als we kijken naar het doel van Magic Internet Money dan blijkt dat het enige doel van de MIM crypto te zijn dat deze gebruikt kan worden als onderpand voor verschillende toepassingen op de cryptomarkt. De MIM token kan daarom soms gezien worden als bijvoorbeeld een stablecoin. Een stablecoin is een munt waarvan de waarde over tijd relatief stabiel krijgt omdat de prijs gekoppeld is aan een andere munt. Deze andere munt is vaak een fiatvaluta.

In dit artikel gaan we het hebben over Magic Internet Money. We gaan in op de use-case en de manier waarop ze het probleem met onderpand op de cryptomarkt willen oplossen. We bekijken de Magic Internet Money crypto verwachting, de MIM koers verwachting en we gaan in op het laatste Magic Internet Money nieuws. Wat gaat de Magic Internet Money koers doen?

Wat is Magic Internet Money?

Magic Internet Money heeft dus zijn eigen platform genaamd Abracadabra Money. Dit platform is zeer goed ontwikkeld en actief binnen de wereld van gedecentraliseerde financiën, ook wel de DeFi wereld genoemd. Deze omgeving past ook goed bij het doel van de Magic Internet Money crypto, namelijk het verbeteren van de liquiditeit op de cryptomarkt.

Magic Internet Money is een crypto die werkt met twee tokens, namelijk de MIM token en de SPELL token. Beide tokens vervullen verschillende rollen op de cryptomarkt. Als je aan de slag wilt met het MIM token, en deze munt wilt gebruiken voor onderpand, dan zul je op het platform van MIM een rentedragende crypto activa moeten storten. Daarna kun je met de MIM munt aan de slag.

De MIM token kan, zoals eerder genoemd, gezien worden als de stablecoin van het Abracadabra Money platform. De waarde van de munt is gekoppeld aan de waarde van 1 dollar. Als de prijs van de coin onder de dollar zakt dan kunnen leners met succes de lening met het MIM onderpand terugbetalen.

Wat doet de Magic Internet Money koers?

Voor zover bekend zijn er geen gegevens beschikbaar over de initial coin offering van Magic Internet Money. We kunnen de huidige MIM prijs dus niet vergelijken met de prijs van de munt tijdens de initial coin offering. De actuele Magic Internet Money koers is $ 0.998014.

Zoals genoemd is de Magic Internet Money token gekoppeld aan de koers van de dollar. Hierdoor hebben beide koersen veel overeenkomsten. De all time high van Magic Internet Money staat momenteel op een waarde van $ 1.04. De koers heeft deze waarde bereikt op October 6, 2021. Dit betekent dat het 357 dagen geleden is dat de koers van MIM zijn hoogtepunt heeft bereikt. Momenteel heeft Magic Internet Money een market cap van $ 207,098,903 en daarmee staat deze munt op plek 154 in de ranking van cryptocurrencies op basis van market cap.

Als handelaar of investeerder is het belangrijk om de koers van Magic Internet Money in de gaten te houden. Hierbij is het ook belangrijk om te onthouden dat een Magic Internet Money voorspelling van een influencer of expert niet altijd de waarheid is. Iedereen kan een Magic Internet Money prognose opstellen, maar niemand kan voorspellen hoe de Magic Internet Money prijs zich precies ontwikkelt. De ontwikkeling van de koers is hieronder te volgen in de Magic Internet Money koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Magic Internet Money verwachting 2022 – 2027?

Inmiddels hebben we in dit artikel al gesproken over de markt waarin Magic Internet Money actief is. Het cryptoproject kan veel potentie hebben en de liquiditeit op de cryptomarkt in de toekomst verhogen.

Als we kijken naar de Magic Internet Money verwachting voor 2022 dan is het moeilijk om hier een uitspraak over te doen. Het enige dat vast staat is dat de MIM waarde de waarde van de Amerikaanse dollar zal volgen. Echter, het is niet mogelijk om uitspraken te doen over de ontwikkeling van Magic Internet Money in het komende jaar.

Kijken we echter naar de Magic Internet Money prognose voor 2027 dan kunnen we al wat meer zeggen. Omdat de overheid probeert om de waarde van de Amerikaanse dollar zo stabiel mogelijk te houden zal de Magic Internet Money waarde over tijd ook erg stabiel blijven. Hier kun je als handelaar gebruik van maken.

Het is onmogelijk om te voorspellen wat de Magic Internet Money koers precies gaat doen. Desalniettemin zijn prijsstijgingen niet ongewoon in de koers. Zo is de koers in oktober 2021 in enkele dagen gestegen met 3,4%!

Het is voor iedereen onmogelijk om de een goede Magic Internet Money prijs voorspelling te maken. Immers, niemand weet hoe de MIM waarde zich exact gaat ontwikkelen. Een MIM prognose op het internet moet je daarom niet zomaar geloven. Het is altijd belangrijk om zelf onderzoek te doen naar de koers. Dit kan met behulp van de onderstaande koersdata.

* Currency in USD
Historical Price for Magic Internet Money
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de MIM coin?

De Magic Internet Money coin heeft verschillende functies op het Abracadabra Money platform, maar de munt wordt grotendeels gebruikt voor onderpand van leningen. Als je in de munt wilt gaan handelen dan is het belangrijk om de koersveranderingen goed in de gaten te houden omdat een kleine verandering al grote gevolgen kan hebben.

Als je wilt gaan handelen in de MIM munt dan is het ook belangrijk om de schaarste van de munt goed in de gaten te houden. De schaarste van de munt kun je bekijken door de huidige supply van de MIM munt te vergelijken met de toekomstige supply. De huidige supply is 207,522,817 MIM. En de maximale supply is 1,819,116,749 MIM.

Naast de schaarste is het ook belangrijk om het prijsverschil in de gaten te houden. Het prijsverschil geeft namelijk informatie over de ontwikkeling van de koers. Het prijsverschil van de MIM munt in de afgelopen 24 uur was -0.24%. In de afgelopen 7 dagen was het prijsverschil -0.02%.

Waar Magic Internet Money kopen?

De Magic Internet Money munt kun je op verschillende plekken kopen. Er zijn namelijk verschillende online exchanges die deze cryptomunt aanbieden. Door de munt te kopen kun je leningen afsluiten binnen de cryptowereld en je met behulp van deze leningen ontwikkelen tot een succesvol handelaar en investeerder op de cryptomarkt.

Een bekende en populaire plek waar je Magic Internet Money kunt kopen is Bitvavo. Bitvavo is een online exchange die eenvoudig en veilig te gebruiken is. Hieronder kun je gratis een account aanmaken op Bitvavo waarna je kan beginnen met handelen!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Magic Internet Money nieuws

In dit artikel zijn verschillende aspecten besproken die van invloed zijn op de koers van de Magic Internet Money cryptomunt. Er is bijvoorbeeld als gesproken over de Magic Internet Money verwachting, de use-case en de specifieke eigenschappen van Magic Internet Money. Tot slot is ook het laatste Magic Internet Money nieuws belangrijk.

Door het Magic Internet Money nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het Magic Internet Money cryptoproject. Als je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen dan kun je hier adequaat op reageren met jouw handelsacties. Het officiële Twitteraccount is een goede bron van informatie voor het laatste nieuws over Magic Internet Money.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?