Al enige tijd schrijf ik over cryptocurrencies en elke keer weer komt schaalbaarheid om de hoek kijken. Een probleem dat al een lange tijd bestaat en meerdere coins hebben zich daarop gefocust. Zo ook Marlin. Het mag van hun allemaal een stuk sneller, veiliger en anoniemer. Hoe Marlin dit doet, lees je in dit artikel.

Naast de use-case kijken we ook naar de Marlin verwachting. Uiteindelijk zijn er veel factoren die de POND waarde beïnvloeden dus ook daar gaan we over praten. Ik hoop dat dit artikel jou helpt in je onderzoek naar de Marlin koers verwachting.

Wat is Marlin?

Marlin is een layer 0 dat een netwerkinfrastructuur aanbiedt voor gedecentraliseerde blockchain netwerken. Met hun proberen ze de schaalbaarheid op het netwerk te optimaliseren. Zo willen ze ervoor zorgen dat de dApps die gedraaid kunnen worden op het niet onder doen aan Web 2.0 applicaties.

Het wordt gedraaid door Nodes die Metanodes worden genoemd. Zij draaien de zogenoemde MarlinVM die ontwikkelaars kunnen gebruiken om zelfgebouwde overlays te implementeren. Voor dApps uiteraard handig aangezien dit is wat wij te zien krijgen als gebruiker. 

Om het ontwikkelaars makkelijker te maken heeft Marlin een soort toolbox gemaakt. In die toolbox zit een software development kit (SDK) waar ontwikkelaars gebruik van kunnen maken voor hun dApps of games. Je kan hierbij ook denken aan streaming apps en hele blockchains. 

Het is als het ware een fundament waarop andere partijen hun diensten kunnen bouwen. Het idee is dan dat Marlin snellere transacties heeft, anoniem is en dat het schaalbaarder is dan de concurrenten. Als dit daadwerkelijk zo is dan kan dit goed zijn voor de Marlin crypto verwachting, echter zijn er veel coins die dit beweren. De concurrentie is enorm.

Een interessant onderdeel van Marlin is de Marlin Cache. Vaak zijn er enkele smart contracts die voor het meeste verkeer zorgen. Doordat Marlin de populaire transacties bijhoudt, hoeft de blockchain geen overuren te draaien. Door de cache kan de transactie lokaal worden uitgevoerd en blijft het op die manier rustiger op het netwerk.

Een netwerk dat een hoge transactiesnelheid kent en niet bezwijkt onder enorme drukte is belangrijk voor ontwikkelaars. Het wegblijven van ontwikkelaars en dus applicaties kan een negatieve impact hebben op de POND voorspelling. Gelukkig focust Marlin zich hier juist op.

Marlin koers

De Marlin koers kwam 22 december 2020 tevoorschijn op Coinmarketcap. Zoals veel andere coins gaat de POND prijs op en neer als een jojo. Marlin koersschommelingen van meerdere procenten zijn waargenomen en dit kan ik de toekomst ook gebeuren. 

Voor 22 december heeft Marlin een ICO gehouden. 1 November haalde Marlin een mooie 3 miljoen dollar op om verder te groeien. Leuk om te weten is dat toen 1 Pond crypto 0,025 dollar waard was. De Marlin koers staat op dit moment op $ 0.098996. Tijdens de ICO werden er 120 miljoen POND coins verkocht. 

Zoals ik al aangaf, heeft de Marlin prijs behoorlijk wat schommelingen meegemaakt. In de afgelopen 24 uur was het verschil in POND prijs 3.26%. Op dit moment staat Marlin op plek 495 op Coinmarketcap.

De ranking kan nogal veranderen en dat geld ook voor de prijs en bijvoorbeeld de All Time High. Dit is de hoogste waarde van Marlin in de geschiedenis. Dit kan natuurlijk veranderen in de toekomst, maar voor nu is de ATH $ 0.323362. Dit bedrag werd behaald op December 21, 2020 en dat is 300 dagen geleden.

Het zijn allemaal veel cijfers en mooie gegevens voor je eigen onderzoek. Wil je meer aanvullende Marlin data, dan vind je die hieronder.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Marlin verwachting 2021 – 2026

Een mooie toekomst voor Marlin hangt af van het gebruik van het netwerk en de concurrentie. Zoals ik al zei zijn er veel andere coins die zich richten op schaalbaarheid. Marlin is echter een van de weinige die dit doet op layer 0 niveau. Wellicht werkt dit juist heel goed. Als dat zo is dan kan dat ook goed werken voor de Marlin prognoses en POND waarde.

Mijn advies is altijd om goed onderzoek te doen naar de coin. Wat is de potentie en hoe verhoudt de coin zich ten opzichte van de concurrenten? Uiteindelijk maak jij de afweging voor een eventuele investering. Check daarom ook de concurrentie.

De use-case is belangrijk voor je eigen onderzoek maar net zo belangrijk is historische data. Het kan verstandig zijn om bijvoorbeeld te kijken naar het handelsvolume. Als dit volume opeens hard stijgt dan kan dat betekenen dat het vertrouwen in de munt toeneemt. Er wordt meer geld in gepompt en dat doet wat met de Marlin prijs. 

Het handelsvolume in de Marlin coin was de afgelopen 24 uur: $ 42,033,067.

Tijdens een bull markt kunnen de All Time Highs van coins dik verbroken worden. Wanneer dit plaatsvindt, is alleen lastig te bepalen. Niemand weet dit 100% zeker aangezien er niet iets bestaat zoals een glazen bol. Koerstijgingen van meer dan 300% is in het verleden regelmatig gebeurd. 

Misschien dat de Marlin verwachting voor 2026 veel hoger is dan bijvoorbeeld de Marlin verwachting voor 2021. Wat we in ieder geval weten is dat het, maar afwachten is wat de Marlin token gaat doen in de toekomst. 

Hieronder een historische Marlin koersgrafiek:

* Currency in USD
Historical Price for Coin
DateOpenCloseHighLowVolume

Marlin coin

De Marlin coin waar je mee kan handelen heet POND. De Marlin Token die wordt gebruikt voor het draaien van de nodes heet MPOND. Wanneer iemand een MPOND heeft omdat hij/zij een node draait dan kan deze token worden omgezet in POND. 1 MPOND staat voor 1 miljoen POND coins. 

Er zijn in totaal 10000 MPOND token tegenover 10 miljard POND coins. Door MPOND te staken verdien je POND coins. Jij laat namelijk je MPOND werken om het netwerk veilig te houden. 

We focussen in dit artikel op POND aangezien dit de coin is waarmee je kan handelen. Bij POND kan ook schaarste ontstaan. Het aantal al uitgegeven coins kan een reden zijn om te investeren in een coin. Op dit moment zijn er 804,908,425 POND coins beschikbaar. De totale supply is 10,000,000,000 POND en de market cap is $ 80,451,281.

Marlin prijs voorspellingen zijn lastig. Niemand weet wat de toekomst brengt. Echter kunnen we wel in het verleden kijken. In de afgelopen 7 dagen was het verschil in de Marlin koers 6.46%. Wanneer je wilt investeren voor de lange termijn is het misschien verstandiger om verder vooruit te kijken.

Marlin coin kopen

Het kopen van Marlin coins is niet lastig. Echter kan je goed de boot in gaan wanneer je op een hoogtepunt koopt. Bekijk de markt zorgvuldig voordat je investeert. Marlin prijs voorspellingen op het internet zijn niet altijd accuraat. Eigen onderzoek is erg belangrijk.

Als je na je research toch overweging hebt gemaakt om te investeren in Marlin dan kan je dit gemakkelijk doen via meerdere exchanges. Bitvavo is daar een van. Heb je hier nog geen account? Maak die dan gemakkelijk aan via deze link.

 1. Geld storten met iDeal
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.