Er vinden constant verschuivingen plaats op de computer die voornamelijk te maken hebben met het gebruikersgemak. Eerst waren er de besturingssystemen die enkel gebruikt werden. Hierop werd vervolgens het internet gemaakt dat alle gebruikers tot zich trok. Vervolgens namen de internetbrowsers dit over en nu wordt in de browsers voornamelijk gebruikgemaakt van social media. Mask Network werkt aan de volgende stap in deze tijdlijn door een laag op social media te bouwen.

In dit artikel kijken we daarom naar Mask Network. We gaan in op de Mask Network verwachting en voorspellingen voor de toekomst. We bekijken de MASK koers en potentie en vertellen je meer over de use-case.

Wat is Mask Network?

Mask Network is een protocol dat het mogelijk maakt om versleutelde berichten te versturen over sociale media zoals Twitter en Facebook. Het slaat de brug tussen de decentrale wereld van de cryptocurrency en de meest gebruikte use-case van het internet op dit moment. Ruim 90% van alle internetgebruikers zitten namelijk op deze sociale media en gebruiken het als startpunt voor hun internetgebruik, het lezen van nieuws en het onderhouden van contact met vrienden.

Zoals we in de introductie ook al aangaven verschuift het startpunt van de computerervaring van mensen constant. Internetbrowsers waren de absolute nummer één, maar hier is een extra laag in ontstaan die alle aandacht van de gebruikers op zich vestigt; social media.

Mask Network maakt het protocol dat de volgende laag wordt op social media. Namelijk eentje waarmee iedereen versleutelde berichten kan versturen op deze bekende platformen. Een bericht kan echt een bericht zijn, maar ook een bestand, een financiële transactie, NFT of eigenlijk alles wat je normaal ook via het internet kunt versturen. 

Veel projecten willen een alternatief bieden voor de socialmedia giganten die we nu kunnen, maar dit is vechten tegen de bierkaai. Deze partijen hebben kapitalen en bovendien zitten ze vooraan in de gedachte van praktisch alle internetgebruikers. Het is dan ook interessant dat Mask Network een netwerk wil bouwen dat functioneert als een tweede laag op deze bekende sociale media. In theorie heeft iedereen de tools dus al op van Mask Network gebruikt te maken.

Via gratis te downloaden software kun je vanuit je browser direct berichten versturen via Mask Network op Twitter en Facebook. 

Mask Network koers

Mask Network is tot stand gekomen vanuit verschillende token sales. In deze eerste vier token sales ging één MASK over de toonbank voor tussen de $ 0,08 en $ 0.50. Later werd nog in totaal 7% van de supply verkocht aan het grote publiek voor $ 0,56 per MASK coin. De actuele Mask Network koers is $ 5.18.

De eerste notering van Mask Network op Coinmarketcap was begin februari 2021 en was al vele malen hoger dan de oorspronkelijke tolen sales. Verder is het relatief rustig gebleven tot het moment van schrijven ondanks de bull markt. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van de Mask Network coin 11.77%.

Mask Network verwachting

De Mask Network koers verwachting is lastig te voorspellen. Hier zijn zoals bij ieder ander project veel interne en externe factoren doorslaggevend. Niet op de laatste plaats kunnen we voor de Mask Network verwachting kijken naar de use-case en op het eerste gezicht lijkt deze interessant.

Ruim 90% van de internetgebruikers zit op social media. Al deze mensen kunnen hun eigen accounts gebruiken en beschikken gewoon nog steeds over al hun vrienden binnen enkele drukken op de knop. De stap is dan ook relatief klein om extra functionaliteiten naar deze gebruikers te krijgen op hetzelfde platform. 

Privacy is altijd een heikel punt online. Versleutelde berichten die je direct naar je vrienden kunt sturen is daarom een welkome aanvulling op de online-ervaring van socialmedia gebruikers. Helemaal als het hierbij ook gaat om financiele berichten. 

Een voorbeeld dat Mask Network bijvoorbeeld noemt is Onlyfans. Op dit platform kunnen mensen ‘volwassen’ foto’s en video’s van gebruikers kopen/volgen in een abonnementsvorm. Onlyfans pakt hier echter een behoorlijke hap tussenuit en dit komt de aanbieders van deze content niet ten goede. Via de versleutelde berichten zou dit direct peer to peer kunnen door gebruik te maken van Mask Network. Ook de verkoop van NFT’s zou gewoon direct van gebruiker tot gebruiker kunnen gaan. 

Dit soort toepassingen maakt de use-case een zeer interessante en dit draagt bij aan een positieve Mask Network verwachting voor de toekomst. In principe is het aan het team achter MASK om te zorgen dat de functionaliteiten blijven ontwikkelen en dat meer mensen weten hoe ze het Mask Network moeten gebruiken. In feite hebben ze dit dus in eigen hand, maar hiermee is het absoluut geen zekerheid of makkelijk.

Mask Network voorspelling 2021 – 2028

De Mask Network verwachting voor 2021 – 2028 is nooit met zekerheid te voorspellen. Zoals we al aangaven zijn er veel factoren die hier invloed op hebben. De use-case lijkt goed te zijn in dit geval, dus de interne factoren zoals de verdere ontwikkeling zullen belangrijk zijn voor een hoge MASK coin voorspelling voor de toekomst.

Je zou echter ook kunnen kijken naar bijvoorbeeld de schaarste van MASK. Hiervoor kun je kijken naar de totale supply (14,739,999 MASK) en de maximale supply (100,000,000 MASK). Hoe meer tokens er al uitgegeven zijn, hoe schaarser MASK is. Dit kan op de lange termijn positief zijn voor de MASK coin verwachting. 

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van de MASK coin 2.10%. Wil je echter verder vooruit kijken? Dan hebben we enkele voorspellingen voor je gevonden op het internet.

2021$7,01
2022$8,36
2023$10,45
2024$11,77
2025$14,04
2026$17,33
2027$19,25
2028$21,83

MASK coin kopen

Wil je Mask Network kopen? Dan kun je dit doen op de grootste exchange ter wereld, Binance. Een groot gedeelte van de handel in MASK tokens wordt hier al gedaan. Heb je hier nog geen account? Dan kun je die aanmaken via onderstaande link. Hiermee krijg je voor altijd 10% korting op je handelskosten.

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.