Veel mensen denken dat cryptocurrencies zich met name richten op de economische sector van de wereld. Er worden crypto’s gemaakt voor banken, handelaren, investeerders en kunstenaars. Maar ook voor andere marktsectoren worden passende cryptosystemen ontworpen. Immers, pas als er voor elke marktsector een passend crypto project is dan kan crypto het huidige financiële systeem overnemen.

Voor de medische sector is de MediBloc crypto ontworpen. MediBloc crypto is een blockchain die speciaal is ontworpen voor mensen die zorg verlenen, patiënten en onderzoekers uit de medische wereld. Met de blockchain kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk en veilig medische gegevens opgeslagen of gedeeld worden.

Dit artikel behandelt verschillende aspecten van MediBloc. Er wordt gekeken naar de rol van MediBloc op de crypto markt en wat MediBloc kan betekenen voor de medische wereld. Ook kijken we in dit artikel naar de MediBloc crypto verwachting, de MED koers verwachting en het laatste MediBloc nieuws. Wat gaat de MediBloc koers doen?

Wat is MediBloc?

MediBloc is een blockchain die speciaal is ontworpen voor mensen van de medische sector van de samenleving. Vanuit een technisch standpunt is MediBloc een open-source protocol. Het protocol beschrijft zichzelf als een gedecentraliseerd gezondheidsinformatie ecosysteem dat gebouwd is op een blockchain. Het ontwerp is aangepast op de behoeften van patiënten, zorgverleners en onderzoekers uit de medische sector.

De blockchain kan gemakkelijk gebruikt worden om medische kennis op te slaan, in te zien en te delen wanneer dit nodig is. Uiteraard zijn de gegevens van patiënten op de blockchain zeer goed beschermd. Ook kunnen patiënten hun eigen medische gegevens invoeren als dit nodig zal zijn. Op deze manier wordt de medische wereld minder gecentraliseerd terwijl de kwaliteit van zorg behouden wordt en ook de veiligheid van medische gegevens wordt gewaarborgd.

Verbonden aan het MediBloc ecosysteem heeft de MED munt ook een functie op het netwerk. De MED munt zal in de visie van MediBloc gebruikt kunnen worden als betaalmiddel. De munt kan gebruikt worden om bijvoorbeeld te betalen voor medicijnen en onderzoeken. Daarnaast zal de munt ook gebruikt kunnen worden om regelmatig een vast bedrag aan een verzekeringsmaatschappij te betalen.

Wat doet de MediBloc koers?

Om geld op te halen voor het ontwerpen van de MediBloc blockchain heeft MediBloc een initial coin offering gehouden. Tijdens deze initial coin offering, die eindigde op 15 december 2017, is 7,13 miljoen dollar opgehaald. De waarde van 1 ETH munt was tijdens de initial coin offering gelijk aan 78809 MED munten. De actuele MED prijs is $ 0.01946.

De eerste koersgegevens van de MED munt stammen van 27 december 2017. Vlak na notering op de beurs liet de MED waarde een flinke stijging zien. Maar kort naar deze stijging liet de waarde ook een enorme daling zien. Dit patroon van stijging en daling leek zich enkele jaren later, begin 2021, weer te herhalen.

De hoogste MediBloc waarde aller tijden, ook wel de all time high genoemd, staat op $ 0.351852 en is bereikt op April 2, 2021. Dit betekent dat het 545 dagen geleden dat de koers van MED zijn hoogste piek heeft bereikt. Op dit moment heeft het project een market cap van $ 104,754,105 en staat de munt hiermee op plek 228 in de ranking van cryptomunten op basis van market cap.

De koers in de gaten houden is ontzettend belangrijk. Op sociale media platformen en het internet zijn allerlei influencers die zichzelf experts noemen op het gebied van crypto. Zij doen allerlei prijs voorspellingen. Echter, het is belangrijk om de koers zelf in de gaten te houden en je eigen voorspellingen te doen. Dan kun je ook als eerste adequaat handelen en je strategie optimaliseren. Hieronder staat de MED koersgrafiek.

Koersgrafiek:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de MediBloc verwachting 2022 – 2027?

In dit artikel hebben we de use-case van MediBloc besproken. We hebben de toepassing van MediBloc bekeken in de medische wereld. Als de medische wereld meer gebruik gaat maken van deze toepassing dan zal de waarde van het netwerk en de waarde van de munt flink stijgen.

Het is lastig om voor 2022 een MED voorspelling te doen rondom de koers omdat er veel factoren zijn die de prijs van de munt op de korte termijn gigantisch kunnen beïnvloeden. MediBloc kan bijvoorbeeld nieuwe samenwerkingen aangaan of ineens geïntegreerd worden in een toonaangevend ziekenhuis.

Wanneer we kijken voor de MediBloc koers verwachting voor 2022 – 2027 dan is deze positief wanneer de ontwikkelingen van het MediBloc netwerk goed verlopen. Toch blijft het lastig om een MED prognose te doen. Dit komt omdat het netwerk van MediBloc relatief nieuw is en er daarom nog geen schatting gemaakt kan worden voor de MediBloc prijs voorspelling over 5 jaar.

Wanneer je een MED verwachting voor over 5 jaar leest op het internet dan is het belangrijk dat je deze MED verwachting niet beschouwt als de waarheid. Niemand kan het verloop van de koers exact voorspellen. Doe daarom altijd zelf onderzoek naar de koersontwikkeling van MediBloc.

* Currency in USD
Historical Price for Medibloc
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de MediBloc coin?

Het MediBloc netwerk is dus gebouwd voor professionals en patiënten uit de zorgsector van de samenleving. De munt die behoort tot MediBloc, de MED coin, heeft voor deze doelgroep verschillende toepassingen. De munt kan gebruikt worden voor het verhandelen van medische diensten of het betalen van zorgverzekeringen. De munt kan ook gebruikt worden voor het handelen of investeren in economisch opzicht.

Wanneer je gaat handelen of investeren in MED dan is het belangrijk om de koers van de munt in de gaten te houden. Daarnaast kun je ook kijken naar de schaarste van de munt. Immers, naarmate de schaarste toeneemt zal de prijs van de munt stijgen als de vraag niet te veel daalt. De schaarste van MediBloc kun je bekijken door de huidige supply (5,382,401,140 MED) te vergelijken met de maximale supply (8,591,975,064 MED).

Over de afgelopen 24 uur heeft de koers enige volatiliteit vertoond. Dit betekent dat de prijs over de afgelopen 24 uur niet stabiel is geweest. Het prijsverschil in de afgelopen 24 uur was -0.79%. Voor investeerders over langere termijnen kan het interessant zijn om het prijsverschil over een langere periode te bekijken, zoals een week. De prijs over de afgelopen 7 dagen verschilde -2.49%.

Huidige supply5,382,401,140 MEDMaximale supply8,591,975,064 MED
% verschil 24u-0.79%% verschil 7D-2.49%

Waar MediBloc kopen?

Wanneer je gaat werken met het MediBloc netwerk of de MediBloc blockchain dan is het handig om de MED cryptomunt te bezitten. Deze munt kun je kopen via Bitvavo. Bitvavo is een betrouwbare cryptocurrency exchange.

Een cryptocurrency exchange zoals Bitvavo is een online platform die het handelen in crypto of andere valuta faciliteert. Je kunt fiatvaluta of cryptocurrencies gebruiken om deze vervolgens om te wisselen in MED munten die je op de MediBloc blockchain kunt gebruiken. Hieronder kun je een gratis account aanmaken op Bitvavo.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste MediBloc nieuws

In dit artikel hebben we al een aantal factoren genoemd die van invloed zijn op de MED koers zoals de verwachtingen rondom MediBloc, de use-case en specifieke eigenschappen van de crypto. Tot slot is het laatste MediBloc nieuws belangrijk.

Door het MED nieuws van vandaag in de gaten te houden dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het MediBloc netwerk, de nieuwste samenwerkingen van MED en de nieuwste investeerders. Het officiële Twitteraccount van MediBloc is een goede bron van informatie.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
0 CommentsClose Comments

Leave a comment

Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?