Naast alle kritiek op de bitcoin van de laatste tijd, zijn er ook mensen die nog veel vertrouwen in de bitcoin hebben. Een daarvan is miljardair Paul Tudor, die de bitcoin prees om zijn betrouwbaarheid en consistentie.

Bitcoin is als wiskunde

De miljardair Paul Tudor heeft gezegd dat hij van bitcoin houdt. De reden hierachter is dat hij kan vertrouwen op wiskunde zegt de hedge fund manager. Een uitspraak die hij deed was dat bitcoin hem aansprak omdat het een investering is in zekerheid. Deze uitspraak kwam als reactie op de beleggingsstrategieën van Fed, de koepel van Amerikaanse centrale banken.

De Fed heeft laten weten dat ze vanaf 2023 de rente zullen gaan verhogen. De uitspraak van Tudor over zekerheid kan als controversieel gezien worden. De waarde van de bitcoin stijgt en daalt voortdurend, waardoor er van verschillende kanten angsten worden uitgesproken over de veiligheid van investeren bitcoin.

De Fed vergadering van deze week de belangrijkste zal zijn van de carrière van Jay Powell. Dit is zo omdat er gereageerd moet worden op alle binnenkomende gegevens. Dit zal voor beleggers belangrijk zijn voor hoe ze moeten omgaan met hun portefeuilles in de toekomst.

Zijn redenatie achter de veiligheid van bitcoin heeft hij gevonden in wiskunde. Bitcoin is als wiskunde en wiskunde bestaat al duizenden jaren. Uitkomsten van sommen staan vast en zullen de komende duizenden jaren ook niet veranderen.

Hij geeft aan te houden van consistentie en betrouwbaarheid en investeert graag in dingen die 100% zeker zijn, dus gaat zijn voorkeur naar bitcoin. Hij kijkt daarbij ook naar het verschil in Fed in 2013 en in 2021 en daarnaast naar het verschil tussen Trump en Biden. Deze verschillen in acht nemend zegt hij dat hij niet vertrouwt in menselijke natuur.

Wel verdeelt hij zijn portefeuille op in verschillende investeringen. Zo wil hij 5% in goud, 5% in bitcoin, 5% in cash en 5% in grondstoffen. Wat hij gaat doen met de overige 80% weet hij nog niet precies. De impact die Fed zal hebben met het rentebeleid zal hier een grote impact op hebben.

Verder zegt hij over de bitcoin dat hij een defensieve positie heeft om zichzelf, zijn familie en hun vermogen te beschermen op lange termijn. Daarnaast kijkt hij niet meer naar de prijs van bitcoin. 

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.