De bekendste socialemediakanalen op dit moment verdienen hun geld doordat wij (de gebruiker) op hun platform rondneuzen. Zij zorgen er uiteraard voor dat wij op onze wenken bediend worden, maar zonder de content die wij maken valt er geen geld te verdienen. Mithril wil de gebruiker wel belonen voor het maken van content en hoe ze dat willen doen wordt in dit artikel uitgelegd.

Verder gaan we kijken waarom Mithril in de top-500 staat op Coinmarketcap, hoe het ervoor staat met de Mithril koers en checken we de MITH koers verwachting en voorspelling voor de toekomst. 

Wat is Mithril?

Mithril is een gedecentraliseerd socialemediaplatform dat is gevestigd op de blockchain. Ze willen zorgen dat de gebruiker beloond wordt voor zijn deelname aan het platform. Iedereen die content maakt, erop reageert of deelt kan MITH verdienen. Met de MITH coins kunnen gebruikers vervolgens dingen kopen of een service afnemen. 

Het verdienen van deze MITH coins wordt ook wel ‘Social mining’ genoemd. Dit idee is door Mithril zelf bedacht en het moet er voor zorgen dat de verdeling van de coins eerlijk verloopt. Het komt erop neer dat gebruikers de coin minen door de sociale interactie aan te gaan. Alle interacties die jij maakt zorgen er voor dat er MITH wordt gemined. 

Mithril koers verwachting

Hoe waardevoller de content hoe meer MITH coins jij ontvangt. De waarde van content hangt natuurlijk ook af van het aantal gebruikers dat op jouw content reageert of jouw content deelt. Zowel Mithril als de gebruiker hebben dus baat bij groeiende gebruikersaantallen. 

Hoe populairder het netwerk wordt hoe meer kans er is om MITH te verdienen. Hierdoor kan er een domino effect ontstaan aangezien dit groei aanmoedigt. Op deze manier denkt Mithril groot te worden en te kunnen concurreren met de grote jongens. 

Er is alleen wel veel concurrentie. Facebook en Instagram domineren de markt en daarnaast zijn er ook blockchainbedrijven die zich focussen op socialemedia. We hebben bijvoorbeeld al eerder een keer geschreven over Steemit.

Het is dus zaak voor Mithril om gebruikers naar het platform te trekken. Met hun unieke ‘Social mining’ hebben ze een troef in handen die erg waardevol kan zijn in de strijd met hun concurrenten. Lukt het ze om te groeien, dan zal dit gunstig zijn voor de Mithril koers verwachting.

Mithril koers

De MITH koers op Coinmarketcap begint in maart 2018. Eigenlijk meteen schoot de koers omhoog tot boven de 1 euro. Dit was helaas niet van lange duur en na een korte piek daalde de koers weer en kwam het in rustig vaarwater. 

MITH heeft in plaats van een publieke ICO een private sale gehouden en had in het begin een deal met de OKEX-exchange. De CEO van Mithril zei hierover:

Exchanges were asking for million to multi-million list pricing, the biggest exchanges are like king makers. They (OKEX) said no fee and asked for exclusivity.

Hij koos wellicht voor een andere route, maar wel een die hem weinig geld kostte.

Mithril koers verwachting

Terwijl jij Snapchat gebruikt en er geen geld mee verdient zijn er in de tussentijd al mensen die wel geld verdienen met een soort gelijke socialemediaplatform genaamd LIT. Dit platform is gemaakt door het team van Mithril. Het is een plek waar jong en oud vrienden kunnen maken, story’s kunnen posten en met elkaar kunnen chatten. 

Natuurlijk kunnen gebruikers van het LIT-platform MITH verdienen met hun story’s en andere content. Je kan het vergelijken met andere grote socialemediabedrijven alleen krijgen gebruikers die viral gaan op het LIT-platform wel geld. 

Met LIT hebben ze zelf een platform gecreëerd, maar MITH kan ook geïntegreerd worden op andere socialemediaplatformen. Of Facebook of Instagram met Mithril in zee gaat weet ik zo net nog niet, maar Mithril is actief op zoek naar partners. 

Wanneer gebruikers MITH coins verdienen wordt dit opgeslagen in de Mithril Vault. Dit is een wallet waar jouw MITH op komt te staan nadat je die hebt gemined. Het is de bedoeling dat je de wallet connect met het platform waar jij op zit. Je kan meerdere platformen connecten met deze wallet. 

Als jij immens populair wordt op social media waardoor je bakken met MITH gaat verdienen dan kan je dit via deze wallet je coins omzetten naar bijvoorbeeld Bitcoin. 

Dat Mithril zich niet alleen focust op hun eigen Dapp (LIT), maar ook andere socialemediaplatformen opzoekt is een slimme zet. Mithril moet onder de aandacht komen en hoe breder het ingezet kan worden hoe beter. Weten ze erin te slagen om partnerships te vinden en hierdoor te groeien, dan zal dit goed uitpakken voor de MITH koers en resulteert dit in een hoge Mithril koers verwachting.

Mithril prijs voorspelling 2020 – 2026

Voor een positieve prijs voorspelling van Mithril is het van belang dat mensen gaan inzien dat hun input op sociale media waardevol kan zijn. Zij zijn de reden waardoor grote platformen zoals Facebook advertentiegeld binnenharken. Het is aan Mithril de taak om te laten zien dat het ook anders kan. 

Hieronder zie je de MITH prijs voorspelling voor de toekomst tot 2027.

2020: $ 0,027 ($ 0,015)
2021: $ 0,033
2022: $ 0,041
2023: $ 0,048
2024: $ 0,045
2025: $ 0,027
2026: $ 0,052

MITH kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van MITH is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in MITH? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Binance. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar
Hoe wordt de MITH koers bepaald?

De MITH koers wordt onder andere bepaald door het aantal gebruikers. Hoe meer mensen gebruik maken van MITH hoe beter het is voor de koers.

Wat is de beste wallet voor MITH?

MITH kan je het best bewaren op de MITH Vault aangezien je die kan connecten met het LIT-platform. Mocht je dit niet willen dan is de cold wallet van Ledger een van de veiligste opties.

Hoe koop je MITH?

De MITH coin kan je kopen via Binance.

Is MITH een goede investering?

Het is mogelijk om de coin te verhandelen op exchanges, maar doe altijd eerst goed onderzoek voordat je geld investeert in een project. Kijk op deze pagina voor crypto koers verwachtingen.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.