Op deze pagina behandelen we Mithril. De bekendste socialemediakanalen op dit moment verdienen hun geld doordat wij (de gebruiker) op hun platform rondneuzen. Zij zorgen er uiteraard voor dat wij op onze wenken bediend worden, maar zonder de content die wij maken valt er geen geld te verdienen. Mithril wil de gebruiker wel belonen voor het maken van content en hoe ze dat willen doen wordt in dit artikel uitgelegd.

We gaan hier dieper in op Mithril en de use-case waarmee het groot probeert te worden. Daarnaast behandelen we de MITH coin en de Mithril verwachting voor de toekomst. Wat gaat de Mithril crypto doen?

Wat is Mithril?

Mithril is een gedecentraliseerd socialemediaplatform dat is gevestigd op de blockchain. Ze willen zorgen dat de gebruiker beloond wordt voor zijn deelname aan het platform. Iedereen die content maakt, erop reageert of deelt kan MITH verdienen. Met de MITH coins kunnen gebruikers vervolgens dingen kopen of een service afnemen. 

Mithril verwachting

Het verdienen van deze MITH coins wordt ook wel ‘Social mining’ genoemd. Dit idee is door Mithril zelf bedacht en het moet ervoor zorgen dat de verdeling van de coins eerlijk verloopt. Het komt erop neer dat gebruikers de coin minen door de sociale interactie aan te gaan. Alle interacties die jij maakt zorgen ervoor dat er MITH wordt gemined. 

Hoe waardevoller de content hoe meer MITH coins jij ontvangt. De waarde van content hangt natuurlijk ook af van het aantal gebruikers dat op jouw content reageert of jouw content deelt. Zowel Mithril als de gebruiker hebben dus baat bij groeiende gebruikersaantallen. 

Hoe populairder het netwerk wordt hoe meer kans er is om MITH te verdienen. Hierdoor kan er een domino effect ontstaan aangezien dit groei aanmoedigt. Op deze manier denkt Mithril groot te worden en te kunnen concurreren met de grote jongens. 

Er is alleen wel veel concurrentie. Facebook en Instagram domineren de markt en daarnaast zijn er ook blockchainbedrijven die zich focussen op socialemedia. We hebben bijvoorbeeld al eerder een keer geschreven over Steemit.

Het is dus zaak voor Mithril om gebruikers naar het platform te trekken. Met hun unieke ‘Social mining’ hebben ze een troef in handen die erg waardevol kan zijn in de strijd met hun concurrenten. Lukt het ze om te groeien, dan zal dit gunstig zijn voor de Mithril koers verwachting.

Wat doet de Mithril koers?

De Mithril koers is tot stand gekomen vanuit een private token sale gehouden op 21 februari 2018. Voor 1 Ethereum konden beleggers destijds 5000 Mithril coin kopen. Dat komt neer op ongeveer $ 0,17 per stuk. In totaal is er 30% van de totale supply verkocht in die verkoopronde.

Zodra we de Mithril koers bekijken zien we duidelijk dat de eerste notering was op 1 april 2018. Direct na de lancering was er actie en zagen we de koers flink stijgen en schommelen. Tegen het einde van dat jaar was dit wat rustiger en begon de koers zijwaarts te bewegen.

MITH heeft in plaats van een publieke ICO een private sale gehouden en had in het begin een deal met de OKEX-exchange. De CEO van Mithril zei hierover:

Exchanges were asking for million to multi-million list pricing, the biggest exchanges are like king makers. They (OKEX) said no fee and asked for exclusivity.

Hij koos wellicht voor een andere route, maar wel een die hem weinig geld kostte.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Mithril verwachting 2022 – 2027?

Terwijl jij Snapchat gebruikt en er geen geld mee verdient zijn er in de tussentijd al mensen die wel geld verdienen met een soort gelijke socialemediaplatform genaamd LIT. Dit platform is gemaakt door het team van Mithril. Het is een plek waar jong en oud vrienden kunnen maken, story’s kunnen posten en met elkaar kunnen chatten. 

Natuurlijk kunnen gebruikers van het LIT-platform MITH verdienen met hun story’s en andere content. Je kan het vergelijken met andere grote socialemediabedrijven alleen krijgen gebruikers die viral gaan op het LIT-platform wel geld. 

Met LIT hebben ze zelf een platform gecreëerd, maar MITH kan ook geïntegreerd worden op andere socialemediaplatformen. Of Facebook of Instagram met Mithril in zee gaat weet ik zo net nog niet, maar Mithril is actief op zoek naar partners. 

Wanneer gebruikers MITH coins verdienen wordt dit opgeslagen in de Mithril Vault. Dit is een wallet waar jouw MITH op komt te staan nadat je die hebt gemined. Het is de bedoeling dat je de wallet connect met het platform waar jij op zit. Je kan meerdere platformen connecten met deze wallet. 

Als jij immens populair wordt op social media waardoor je bakken met MITH gaat verdienen dan kan je dit via deze wallet je coins omzetten naar bijvoorbeeld Bitcoin. 

Dat Mithril zich niet alleen focust op hun eigen Dapp (LIT), maar ook andere socialemediaplatformen opzoekt is een slimme zet. Mithril moet onder de aandacht komen en hoe breder het ingezet kan worden hoe beter. Weten ze erin te slagen om partnerships te vinden en hierdoor te groeien, dan zal dit goed uitpakken voor de MITH koers en resulteert dit in een hoge Mithril koers verwachting.

Wat is het nut van de MITH coin?

Voor een positieve prijs voorspelling van Mithril is het van belang dat mensen gaan inzien dat hun input op sociale media waardevol kan zijn. Zij zijn de reden waardoor grote platformen zoals Facebook advertentiegeld binnenharken. Het is aan Mithril de taak om te laten zien dat het ook anders kan. 

Verwacht je nou dat deze use-case in de toekomst alleen maar groter wordt? Dan kun je overwegen om de token te kopen. Hiervoor is het goed om in ieder geval te letten op de trend van de koers en de supply. Hoeveel tokens komen er in de toekomst nog extra op de markt?

Huidige supply618,753,636 MITHMaximale supply1,000,000,000 MITH
% verschil 24u1.87%% verschil 7D0.99%

Waar Mithril kopen?

Voordat je overgaat tot het kopen van MITH is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in MITH? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Binance. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?