Op deze pagina behandelen we MOBOX. De kans aanwezig dat je inmiddels wel van NFT’s en DeFi hebt gehoord. Erg interessante nieuwe ontwikkelingen in de crypto wereld die veel extra’s bieden aan beleggers. De mogelijkheid om te verdienen aan je cryptocurrency door yield farming bijvoorbeeld, maar ook blockchain games waar je NFT’s mee kunt verdienen. MOBOX combineert het beste van beide werelden en maakt hiervoor hét ecosysteem.

We nemen in dit artikel MOBOX onder de loep. We gaan in op de MOBOX verwachting, de MOBOX coin en de potentie voor de toekomst. Het is de bedoeling dat je na het lezen van dit artikel meer weet over het project en of je hierin moet investeren. Wat gaat de MOBOX crypto doen?

Wat is MOBOX?

MOBOX is een blockchain gaming platform dat verschillende nieuwe facetten van de crypto wereld bij elkaar brengt. Het zorgt ervoor dat DeFi, NFT’s en blockchain gaming elkaar versterken. Door middel van free-to-play en play-to-earn games, zonder hiervoor eerst een investering te moeten doen, kunnen gebruikers deelnemen aan het platform.

Gebruikers kunnen hun cryptocurrency staken op MOBOX en hier meedoen aan yield farming. Hierdoor verdienen ze een rendement op hun tegoed en kan er bovendien meegedaan worden aan de games. Op deze games kunnen naast meer MOBOX tokens ook MOMO NFT’s verzameld worden. 

Deze NFT’s zijn weer te gebruiken in de, op dit moment, drie verschillende games om beter te worden. Je kunt ze uiteraard ook verkopen op de marktplaats. MOBOX heeft een samenwerking met Coinmarketcap en daarom is de speciale Coinmarketcap robot NFT als ‘legendary’ toegevoegd. Deze kun je verdienen door te gamen (als je geluk hebt) en is onlangs nog verkocht voor $ 60.000.

De verdiende NFT’s kun je ook gebruiken om te staken in een liquidity pool. Hiermee krijg je een beloning in de vorm van de MBOX coin of extra MOMO NFT ‘mystery boxes’. Hierin kunnen verschillende items zitten die je weer kunt gebruiken in de games of kunt verkopen op de marktplaats.

Als je wel eens een game gedaan hebt waar dergelijke mystery boxes hebt zien staan ben je bekent met het effect. Het spelen van een gratis game is natuurlijk leuk. Door het veel te spelen kun je meer punten (MOBOX keys) verdienen en dit gebruiken om mystery boxes te kopen. Hier heb je de kans om (dure) NFTs te vinden die je weer kunt gebruiken voor liquidity farming of kunt verkopen voor MOBOX coins.

Er zijn een hoop projecten die een van deze aspecten aan het uitwerken is. Het lijkt echter een van de eerste toepassingen te zijn waar al deze features gecombineerd worden. 

Wat doet de MOBOX koers?

De MBOX tokens worden verdeeld volgens een vast schema. Het overgrote deel is te minten door de gebruiken van het platform, bijvoorbeeld door hun coins te staken of de games te spelen. In totaal gaat dit om 51% van alle tokens. 20% is voor het team, 8 % voor strategische partners (ik neem aan bijvoorbeeld coinmarketcap & Binance) en 21% van alle coins is gereserveerd voor de marketing.

Als we de koers op coinmarketcap bekijken zien we dat de eerste notering was in april 2021. In de daaropvolgende maanden ging de koers wat omhoog tot het op de Binance exchange kwam te staan eind augustus. Tot 18 september kunnen gebruikers hier met een rendement van ongeveer 57% per jaar nieuwe MBOX tokens minten door de coin te kopen en dit te staken op Binance of MOBOX zelf. Dit kan die grote stijging verklaren.

De actuele koers van MOBOX is $ 0.628798. Met deze tokens kunnen investeerders nieuwe MOBOX tokens verdienen op het platform en de nog relatief nieuwe NFT’s proberen te bemachtigen. We hebben gezien bij Axie Infinity hoe hard een koersstijging in dat geval is gegaan. Het blijft afwachten of dat hier ook zo zal zijn, maar het is in ieder geval duidelijk dat veel mensen de MOBOX tokens proberen te krijgen. 

Het is goed om de koers data in de gaten te houden. Helemaal nu het project nog jong is kan er van alles gebeuren. Als je dit een tijdje in de gaten houdt kun je hierop inspelen en ervan profiteren. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van MOBOX 3.82%. Hieronder vind je de MOBOX koersgrafiek zodat je het koersverloop kunt volgen.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de MOBOX verwachting 2022 – 2027?

Het is zoals eigenlijk bij iedere coin best moeilijk om een precieze MOBOX koers verwachting te schetsen. Helemaal nu de koers en het project nog zo jong is kan er van alles gebeuren. Dit is zowel reden om voorzichtig te zijn als om een gok te nemen als je het mij vraagt. 

Het project heeft zich nog niet bewezen. Het is dan ook nog niet duidelijk hoe het team functioneert over meerdere jaren. Wel heeft het project al grote samenwerkingen met Binance en Coinmarketcap. Hierdoor komt het onder de aandacht van veel beleggers en weet het snel naamsbekendheid te krijgen. Dit soort zaken zijn altijd goed voor de MOBOX crypto verwachting voor de toekomst.

Sommige projecten moeten hard werken voor deze bekendheid, maar MOBOX heeft het al van de start. Het feit dat het project nog niet zo lang bestaat kan reden zijn om het nog eens aan te kijken, maar je zou er ook een gok mee kunnen nemen. Mensen die dit bijvoorbeeld deden met Axie Infinity hebben hier geen spijt van gekregen. Uiteraard is dit geen garantie dat de MOBOX verwachting vergelijkbaar zal zijn met die van AXS, maar door het onderzoeken van beide projecten zie je wel enige overlap.

In de afgelopen 24 uur heeft de MBOX coin een volume gezien van $ 5,279,254. Dit is altijd een goede graadmeter van hoe populair het project op dit moment is. Hieronder vind je extra data om jezelf wegwijs te maken met het project. 

* Currency in USD
Historical Price for Mobox
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de MOBOX coin?

Het schetsen van een exacte MOBOX verwachting voor 2022 is zoals ik je aangaf niet te doen. Normaal gesproken is dat al lastig, maar omdat MOBOX in het bijzonder nog zo jong is zal tijd moeten uitwijzen hoe de markt het project beoordeelt. 

Het staat buiten kijf dat de aspecten waarop MOBOX zich richt erg populair zijn en veel potentie hebben. Yield farming, NFT’s en blockchain gaming zijn allemaal onderwerpen waar projecten afzonderlijk erg populair mee zijn. Dat MOBOX deze features combineert is dan op z’n minst interessant te noemen en de moeite waard om in te duiken.

We hebben het al gehad over de use-case van het project. De data is ook heel goed om in de gaten te houden. Hiervoor kun je onder andere kijken naar de schaarste. Dit doe je door de huidige supply (157,662,354 MBOX) met de maximale supply (374,540,086 MBOX) te vergelijken. Op dit moment heeft MOBOX een marketcap van $ 99,241,201. In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil -11.25%.

Op het internet vind je voorspellingen, maar echt serieus zou je deze niet moeten nemen. Niemand kan je met zekerheid zeggen of en hoe hard de MBOX waarde zal stijgen. Het is verstandiger om hierover zelf een mening te vormen door te kijken naar de use-case, de coin data en de samenwerkingen die het project al aangegaan is.

Alleen zo weet je dat je keuze niet beïnvloed wordt door mensen met verkeerde intenties. Ik hoop in ieder geval dat je in dit artikel een beetje vooruit geholpen bent wat betreft de MOBOX potentie.

Huidige supply157,662,354 MBOXMaximale supply374,540,086 MBOX
% verschil 24u3.82%% verschil 7D-11.25%

Waar MOBOX kopen?

Heb je nu besloten dat je MOBOX wilt kopen als aanvulling op je portfolio of om MOMO NFT’s te farmen? Dan kun je MBOX kopen op verschillende decentrale exchanges en op Binance. Met de tokens kun je doen aan yield farming en zo meer tokens verdienen. Nog geen account op Binance? Maak die dan aan via deze link en ontvang een levenslange korting van 10% op je handelskosten.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste MOBOX nieuws

Als je echt goed op de hoogte wilt zijn voor het opstellen van de MOBOX verwachting is het verstandig om alles uit de kast te trekken. Informatie rondom de use-case, de historische koers en MBOX coin zijn hierin belangrijk samen met het laatste MOBOX nieuws. Door dit te volgen op twitter zie je direct hoe actief het team nog is en welke richting het project op wil.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?