Vandaag de dag wordt de film industrie gedomineerd door grote bedrijven die zonder inspraak van de kijker kunnen bepalen wat wel en niet doorgaat. Hierdoor worden de kleinere productiemaatschappijen soms overgeslagen omdat het te weinig geld oplevert. MovieBloc gaat dit tegen en wil er zijn voor iedereen. Als MovieBloc het lukt om voet aan de grond te krijgen betekent dit veel goeds voor de MovieBloc koers verwachting.

Op Coinmarketcap staat MBL in de top-500 en mede daardoor gaan we in dit artikel kijken wat MBL precies doet, hoe het gaat met de MovieBloc koers en kijken we naar de MBL koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van MovieBloc

MovieBloc wil de filmervaring voor de kijker verbeteren. Dit willen ze doen met behulp van de blockchain omdat dan de kijker op een gedecentraliseerde en democratische manier kan meebeslissen. Videomakers groot of klein kunnen geld verdienen door hun films of series op MBL te plaatsen en de kijker krijgt een enorm divers en groot aanbod.

Iedereen die gebruik maakt van MovieBloc maakt deel uit van het ecosysteem dat MBL creëert. De gouden formule die ze hanteren zorgt ervoor dat niet alleen de maker en de kijker deelnemers zijn, maar ook vertalers, recensenten ontwerpers etc zijn deelnemers op het netwerk.

De huidige filmindustrie heeft een paar problemen die MBL wilt oplossen. Grote bedrijven domineren de markt waardoor zij bepalen wat voor films er gemaakt worden. De keuze voor de consument is beperkt en ze hebben weinig inspraak.

MovieBloc heeft als oplossing een systeem bedacht dat volledig transparant is en waar iedereen een eerlijke beloning krijgt voor zijn of haar inzet. Iedereen op het platform kan geld verdienen in MBL coins. De maker op MovieBloc krijgt ongeveer 90% van de omzet. De prijs van de film, duur van de film en de locatie locatie worden toegepast zonder dat er toestemming nodig is van een derde partij.

Vervolgens kan de kijker geld verdienen door een recensie achter te laten of door subtitles te verschaffen in verschillende talen. Hierdoor wordt de film wereldwijd toegankelijker en levert dit in potentie meer geld op.

Voor MovieBloc zijn gebruikersaantallen essentieel. Hoe meer gebruikers het netwerk heeft hoe beter en het aanbod van series en films kan daarbij helpen. Als MBL duidelijk maakt aan de consument wat de voordelen zijn qua aanbod en dat iedereen mee kan verdienen, dan zal dit gunstig zijn voor de MovieBloc koers verwachting.

MBL koers

De koers van MovieBloc heeft in een redelijk korte periode aardig wat schommelingen gezien. Sinds juni 2019 volgt Coinmarketcap de MovieBloc koers. De waarde van een MBL zakte meteen, maar werd met grote sprongen opeens een stuk meer waard in februari 2020. Deze prijs heeft MBL niet weten vast te houden, maar de coin is nog steeds meer waard dan tijdens de ICO.

De ICO van MBL werd gehouden op 3 mei 2019. Er werd toen iets meer dan 4 miljoen dollar opgehaald. Als je mee had gedaan aan de ICO dan zou je voor 0,0012 dollar 1 MBL gekocht kunnen hebben. Hoe de live MBL koers er nu voor staat kan je hieronder zien in euro.

MovieBloc koers verwachting

Als je kijkt naar de grote aanbieders zoals Netflix en Amazon Prime dan heeft MovieBloc nog een lange weg te gaan, maar hun concept is wel uniek en biedt voordelen die de grote aanbieders niet bieden.

MBL bestaat uit drie lagen die samen het ecosysteem vormen. De eerste laag wordt BLOC genoemd. Dit is een community laag waar alle deelnemers samen kunnen komen en van alles en nog wat kunnen bespreken. Je kan het zien als een soort social media laag.

De tweede laag is de marktplaats. Hier wordt de content van de maker op gezet en kunnen de deelnemers deze content kopen of aanbieden dat ze wel een subtitle willen maken voor de desbetreffende content.

De derde laag is bedoeld voor fondsenwerving. Op deze laag wordt er elk kwartaal een filmfestival gehouden waar donateurs op af komen. Dit is bij uitstek het moment voor filmmakers om hun films te laten zien. Deze laag is erg handig voor het vergroten van het aanbod op MBL en de filmmakers willen hun beste materiaal laten zien voor de donateurs.

MovieBloc werkt samen met KMPlayer om de films en series uit te zenden. Deze player is voor MBL handig aangezien die al miljoenen gebruikers heeft over heel de wereld. Met meer dan 800 miljoen downloads is dit een sterke samenwerking. KMPlayer kan helpen met de marketing en de gebruikers van KMPlayer kunnen gemakkelijk overstappen op MBL.

Weet MovieBloc door hun unieke aanpak gebruikers te winnen en blijft het voor de deelnemers de moeite waard om hun bijdrage te leveren aan het netwerk, dan zal dit goed uitpakken voor de MBL koers en resulteert dit in een hoge MBL koers verwachting.

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

MovieBloc prijs voorspelling 2020 – 2026

De MovieBloc waarde hangt af van het aantal deelnemers. Zij bieden een dienst aan, maar daar moet uiteraard wel gebruik van gemaakt worden. Er moeten films op het netwerk komen en die moeten bekeken worden. Dit is het allerbelangrijkst voor MovieBloc.

Het idee van een community layer is goed bedacht aangezien ze op die manier een groter bereik kunnen opbouwen. Een sterke community kan een project vleugels geven.

Hieronder zie je de MBL prijs voorspelling t/m 2026.

2020: $ 0,0024 ($ 0,0050)
2021: $ 0,0029
2022: $ 0,0035
2023: $ 0,0041
2024: $ 0,0050
2025: $ 0,0053
2026: $ 0,0064

MBL kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van MBL is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in MovieBloc? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Binance. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken

  1. Ga naar de Binance exchange
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.