Leestijd: < 1 minuut

Multichain haalt $60 miljoen op in een seeding financieringsronde. Deze evenement werd geleid door Binance Labs. Onder andere Three Arrows Capital, Sequoia China, Primitive Ventures, IDG Capital, en vele andere investeerders maakten deel uit van de financieringsronde.

Multichain haalt $60 miljoen op

Een indrukwekkende prestatie van Multichain om maar liefst $60 miljoen op te halen in een seed funding ronde. Interessant genoeg komt deze prestatie een paar dagen nadat Anyswap omgedoopt werd tot een cross-chain protocol Multichain.

Behalve Binance Labs namen ook veel durfkapitaal en angel investeerders zoals Three Arrows Capital, Sequoia China, IDG Capital, Primitive Ventures, en DeFiance Capital deel aan het financieringsevenement.

Niet alleen de hierboven genoemde bedrijven namen deel aan het evenement, maar ook Circle Ventures, Hypersphere Ventures, HashKey, en Magic Ventures boden intuรฏtief steun aan het programma. Ook Binance, โ€™s werelds grootste cryptobeurs, heeft laten weten dat ze een sterke relatie met Multichain aan het opbouwen zijn.

Binance zet zich flink in om een goede relatie met het protocol te bevorderen. Dit omdat Multichain officieel is goedgekeurd als een geavanceerde tool en instrument om bToken te overbruggen via het Binance Smart Chain (BSC) netwerk. Het Multichain team kondigde het nieuws en hun inspanning ernaartoe officieel aan.

Bovendien sprak het BSC team ook hun volledige steun en vertrouwen uit dat ze in het Multichain protocol hebben. Het BSC team merkte op dat Multichain “een van de grootste routers op BSC is die een niet-custodiaal plus meerpartijen berekeningsmodel biedt om de veiligheid van on-chain activa te garanderen.”

Multichain is een cross-chain protocol dat interoperabiliteit mogelijk maakt op Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche, en Moonriver. Volgens de aankondiging is Multichain’s TVL meer dan $ 5 miljard met meer dan 300.000 actieve gebruikers.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • ๐Ÿ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • ๐Ÿ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • ๐Ÿ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • ๐Ÿ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • ๐Ÿ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.