Leestijd: 1 minuut

Ruim een maand geleden werd El Salvador het eerste land ter wereld dat Bitcoin als wettig betaalmiddel accepteert. De Bitcoin ontwikkelingen in El Salvador werden al snel wereldnieuws. Maar het zijn niet alleen journalisten die de ontwikkelingen in de gaten houden, grote internationale bedrijven en andere landen doen dat ook.

Multinationals zijn zeer geïnteresseerd in de Bitcoin ontwikkelingen in El Salvador

De relatief nieuwe Bitcoin wet staat inwoners van het land toe om via Bitcoin te betalen. In El Salvador kiezen steeds meer inwoners en bedrijven ervoor Bitcoin als betaalmiddel te gebruiken. Niet alleen nationale bedrijven, maar ook grote multinationale ondernemingen als Starbucks en McDonald’s hebben mogelijkheden gecreëerd voor hun klanten om met cryptomunten te betalen. Als je de ontwikkelingen van Bitcoin in El Salvador bekijkt, lijkt het erop dat El Salvadoranen en ook bedrijven steeds positiever tegenover de cryptovaluta staan.

Veel bedrijven werken momenteel hard aan de ontwikkeling van een duurzaam systeem om Bitcoin in hun bedrijf te integreren. Wereldwijde multinationals houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Een groot aantal multinationals, zoals MacDonald, Starbucks, en Pizzahut gebruiken momenteel hun filialen in El Salvador om betalingsmogelijkheden met Bitcoin te testen. Ze profiteren van de ontwikkelingen in El Salvador om zelf te leren om eventueel ook op andere plaatsen in de wereld Bitcoin betaalmogelijkheden te gaan aanbieden.

Dit zijn positieve ontwikkelingen voor Bitcoin. We zien dat steeds meer banken, financiële dienstverleners en andere bedrijven Bitcoin en andere cryptovaluta een rol geven in hun bedrijf. Bovendien is het heel goed mogelijk dat ook andere landen in de koningsmunt zullen gaan investeren. In dat opzicht zijn de huidige Bitcoin ontwikkelingen in El Salvador een goede eerste stap om de rest van de wereld te laten zien dat het accepteren van Bitcoin en andere cryptovaluta als wettig betaalmiddel inderdaad tot succes kan leiden.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.