Al een lange tijd zijn bedrijven games aan het bouwen op de blockchain. Baas zijn over je eigen in-game items en daarmee geld verdienen terwijl je in je vrije tijd aan het gamen bent. Het klinkt bijna te leuk om waar te zijn, maar er zijn toch echt meerdere projecten die hieraan werken.

Zo ook ALICE. Een interessant project dat met een werkende use-case en verkochte NFT’s hoge ogen gooit. In dit artikel leggen we My Neighbor Alice uit, wat de ALICE prognoses zijn en kijken we ook naar de MY Neighbor Alice verwachting.

Wat is My Neighbor Alice?

My Neighbor Alice is een multiplayer game. In het spel kan je op een gekocht eiland je nederzetting bouwen. Je kan huizen, bruggen, boerderijen, straten, dieren en nog veel meer bouwen. Door het spel te spelen ontmoet je nieuwe vrienden en kan je items verzamelen die je later weer kan gebruiken of ruilen/verkopen.

ALICE laat twee doelgroepen bij elkaar komen. De gamer die houdt van bouwspellen en de crypto fanaten. Met NFT’s kan veel geld verdiend worden en dat kan beide doelgroepen aantrekken.

Een vergelijkbare coin is Decentraland. Ook in dit spel kan je een virtueel stuk land kopen en aanpassen naar jouw wensen. Net zoals in Decentraland kan je met ALICE een community opbouwen en op een in-game marktplaats je NFT’s verhandelen.

Naast dat je voor jezelf speelt en je eigen eiland opbouwt kan je ook je buurman helpen. En je raadt het al, dat is My Neighbor Alice. Deze interactie zorgt ervoor dat je beloningen kan verdienen door taken uit te voeren. De beloning voor de volbrachte taak kan je gebruiken om te verkopen, of om zelf te gebruiken voor je eiland.

Alles in het spel kan een NFT zijn en naast dat je dit kan verkopen kan je het ook verhuren. Het klinkt toch wel gaaf dat je met het spelen van een game een passief inkomen kan opbouwen.

De ALICE coin is gebouwd op het Chromia platform. Dit is een blockchain platform op het Ethereum netwerk. Chromia is speciaal in het leven geroepen om de schaalbaarheid voor dApps (ALICE is een dApp) te verbeteren. De My Neighbor Alice verwachting kan hierdoor afhangen van de prestaties van dit netwerk.

Naast dat Chromia een rol speelt, spelen ook de gebruikers een grote rol. Hoe meer gebruikers op het netwerk hoe beter dit kan zijn voor de ALICE waarde.

My Neighbor Alice koers

De ALICE koers heeft vooral in het begin grote sprongen gekend. Vanaf 15 maart 2021 is de ALICE coin op Coinmarketcap te zien. Binnen twee uur steeg de prijs van 18 dollar naar 36 dollar. Een ongekende stijging die zich snel corrigeerde. Een dag later stond de ALICE koers namelijk weer op 18 dollar.

Daarna is de My Neighbor Alice prijs nog aardig op en neer gegaan, maar zeker niet meer zo erg als in het begin. Voor een actuele prijsschommeling moet je kijken naar de afgelopen 24 uur. In de afgelopen 24 uur was het verschil in ALICE prijs -2.59%.

De ICO van My Neighbor Alice was op 4 februari. Het kleine bedrag van 2,2 miljoen dollar werd opgehaald. Wellicht een klein bedrag, maar het was wel een erg succesvolle ICO. Tijdens de ICO ging 1 ALICE crypto voor 0,125 dollar over de toonbank. In vergelijking, de My Neighbor Alice koers staat op dit moment op een prijs van $ 10.44.

Wil je meer weten over de prijs omdat je zelf meer onderzoek wilt doen? Dan kan je hieronder alvast beginnen met je eigen onderzoek. We hebben aanvullende My Neighbor Alice data voor je opgehaald.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

My Neighbor Alice verwachting

Eerder bespraken we de use-case van My Neighbor Alice crypto. De coin kan je niet alleen gebruiken om in-game items mee te kopen zoals een eiland, maar ALICE coin houders kunnen het ook gebruiken om te staken.

Door te staken kunnen gebruikers extra coins verdienen. Je zet als het ware je eigen coins in om het netwerk veilig te houden en daarvoor krijg je een beloning. Dit betekent wel dat je in de tussentijd niet aan de coins kan komen. Met staken krijg je een deel van de transactiekosten, of bijvoorbeeld een klein percentage wanneer iemand een in-game item koopt op de marktplaats.

De coin is ook belangrijk voor het meebeslissen over verbetervoorstellen op het platform. Doordat je een aandeel hebt (ALICE crypto) kan je meedoen aan het bestuursproces. Nu denk je misschien dat het niet heel veel uitmaakt zolang jij coins via staken binnenhaalt, maar je wordt ook hier beloond om mee te doen.

Het kan een ideale manier zijn om je extra geld te verdienen. Want jouw totale My Neighbor Alice waarde kan stijgen naast dat de ALICE koers ook stijgt. Alhoewel de My Neighbor Alice koers verwachting lastig te voorspellen is kan het geen kwaad om passief coins te verdienen.

Je kan dus om meerdere redenen dit project interessant vinden. Als je het interessant vindt omdat je wilt investeren dan is het altijd belangrijk om goed je eigen onderzoek te doen. Als je alleen het spel wilt spelen dan hoef je er ook niet veel geld in te stoppen. Investeren daarentegen brengt natuurlijk altijd risico’s met zich mee, dus wees je daar bewust van.

Voor je eigen onderzoek kan historische informatie over de coin handig zijn. Het handelsvolume is bijvoorbeeld een indicator. Als het volume stijgt dan kan het zijn dat het vertrouwen in de coin toeneemt. Er handelen meer mensen in de coin en dat betekent hogere liquiditeit. Het handelsvolume van My Neighbor Alice is de afgelopen 24 uur $ 90,443,922.

* Currency in USD
Historical Price for My Neighbor Alice
DateOpenCloseHighLowVolume

My Neighbor Alice prijs voorspelling 2021 – 2028

De blockchain en de gaming industrie gaan goed samen. Er zijn veel gaming bedrijven die zich nu focussen op de technologie. Samen met de NFT’s kan dit de toekomst van het gamen veranderen. Alleen de games moeten uiteraard wel aan populariteit winnen.

In juli 2021 kan je ALICE op steam downloaden. Ze brengen hierdoor de game naar het grote publiek en dan is de vraag natuurlijk of het aanslaat. Wat voor effect dit zal hebben op de ALICE verwachting moeten we nog zien, maar het kan een van de factoren zijn die ervoor zorgt dat de My Neighbor Alice koers stijgt.

Voor een positieve ALICE prijs voorspelling zijn het aantal gebruikers belangrijk, maar ook de populariteit m.b.t. de NFT’s kunnen de ALICE prijs een handje helpen. Voor nu kunnen we in ieder geval kijken naar het verschil in de ALICE prijs in de afgelopen 7 dagen. Dit was namelijk -13.36%.

Verder hebben we enkele My Neighbor Alice voorspellingen gevonden en hieronder geplaatst. De ALICE prijs voorspellingen gaan tot 2028. Let wel, de ALICE waarde over 5 jaar blijft moeilijk te voorspellen.

2021$19,79
2022$23,62
2023$27,55
2024$34,15
2025$41,62
2026$46,51
2027$54,81
2028$61,68

My Neighbor Alice

Wanneer je een coin wilt kopen kan je altijd even kijken naar de hoeveelheid coins die er al op de markt zijn. Voor My Neighbor Alice zijn er nu 17,400,000 ALICE coins beschikbaar met een totale supply van 100,000,000 ALICE. De totale market cap is $ 181,860,005.

Waar je ook altijd even naar moet kijken is het moment van instappen. Een goed instapmoment is lastig te bepalen, maar de kunst is om de coins te kopen in een dip. Dat het lastig te bepalen is vinden wel meer mensen. Er zijn zat investeerders de fout ingegaan. Investeren in crypto is en blijft riskant en je kan snel tientallen procenten in de min staan.

De voorspellingen op het internet zijn vaak onzeker en daarom is het juist zo belangrijk dat je je daar niet op blind staart.

Wil je My Neighbor Alice kopen? Dan kun je dit doen op de beste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook gemaakte winsten kun je instant laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op bitvavo? Dan kun je die aanmaken via deze link en profiteren van een welkomstbonus. Je handelt de eerste € 1000 namelijk zonder handelskosten.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.