Voorheen Raiblocks (RBX), maar sinds 1 februari 2018 Nano. Dat het bedrijf anders heet betekent niet dat ze een ander doel hebben. Ze richten zich nog steeds volledig op het doen van betalingen.

Op Coinmarketcap staat Nano al een lange tijd in de top-100. De coin is sinds de naamsverandering erg populair geworden. In dit artikel gaan we kijken waarom Nano in de top 100 staat, hoe het gaat met de Nano koers en kijken we naar de Nano koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Nano

Nano focust zich alleen maar op transacties tussen consumenten. Het idee hierachter zit hem in de gedachte dat je een ding moet doen en dat uitstekend moet doen. Door deze focus hebben ze een sterk platform gebouwd met veel voordelen voor de consument.

Nano zorgt ervoor dat jij als consument zonder transactiekosten de Nano coin kan overmaken naar je buurman. Transactiekosten en transactiesnelheid zijn vaak de twee punten die blockchainbedrijven proberen te tackelen. Nano bodycheckt ze allebei tegelijk.

De schaalbaarheidsproblemen van blockchains was de reden voor Colin LeMahieu om Nano op te richten. Schaalbaarheidsbeperkingen kunnen ervoor zorgen dat de transactiesnelheid omlaag gaat waardoor het lang duurt voordat jij je coin hebt verzonden of ontvangen. Voor de Nano koers verwachting is het dan ook erg positief dat zij hier geen problemen mee hebben.

Nano heeft deze problemen opgelost door gebruik te maken van Block Lattice. Deze technologie verschilt met die van bijvoorbeeld Bitcoin. Dit mooie systeem zit zo in elkaar dat er niet een blockchain is, maar meerdere account-chains. Iedereen heeft op het Nano netwerk zijn eigen chain.

Jij bent de enige die jouw chain kan aanpassen. Als jij geld overmaakt naar je buurman die ook zijn eigen chain heeft moet hij eerst de transactie bevestigen voordat alles voltooid wordt. Nano zorgt er dan voor dat de block die wordt aangemaakt door een transactie de oude block vervangt met de nieuwe. Op deze block staat jouw nieuwe balans.

Met deze techniek kan Nano het erg ver schoppen in de blockchainwereld. Als ze hiermee de consument naar zich toe weet te trekken, dan kan dit erg goed uitpakken voor de Nano koers verwachting.

Over de Nano koers en de Nano koers verwachting

Nano heeft zoals veel andere coins die zich focussen op betalingen voor consumenten een enorme potentie. De bedoeling is uiteindelijk dat iedereen met de Nano coin kan betalen in winkels. Op dit moment is dat nog maar mogelijk bij een paar winkels. Online kan je er wel vaker gebruik van maken.

Als jij met je Nano coins een koffie wilt halen bij jou favoriete koffiebar dan is dit niet alleen voordelig voor jou. De eigenaar van de koffiebar haalt ook voordeel uit het feit dat er geen transactiekosten aan verbonden zit.

Bovenop al deze voordelen die Nano te bieden heeft is het ook nog eens een milieuvriendelijke coin. Doordat het netwerk geen gebruik maakt van miners schieten de energiekosten ook niet door het dak.

Deze mooie coin hebben we te danken aan Colin LeMahieu en zijn team. Het team bestaat uit twaalf personen. Zes programmeurs en zes business developers. Naast dit hechte team zijn er ook community managers over heel de wereld die klaar staan om de community die Nano heeft opgebouwd te helpen met vragen.

Blijft Nano vooruitstrevend en zorgen ze ervoor dat de massa Nano gaat gebruiken als betaalmiddel, dan zal dit erg gunstig zijn voor de Nano koers en resulteert dit in een hoge Nano koers verwachting.

Historische Nano koers

Colin LeMahieu begon met RaiBlocks in 2014. Vier jaar later veranderde de naam naar Nano. In 2015 werd Nano (toendertijd nog RaiBlocks) geintroduceerd voor het publiek. Het leuke aan Nano is dat er geen ICO is gehouden. Je kon bij de lancering van Nano coins verdienen door captchas op te lossen.

Deze captchas was in dit geval een computer stem die een reeks nummers voorlas. Deze nummers moest ingevuld worden waardoor diegene een x aantal Nano coins kon verdienen (toen XRB coins).

De Nano koers bleef in het begin erg rustig totdat de bitcoinwereld op zijn kop stond. De Nano prijs schoot regelrecht omhoog naar een ongekende All Time High van 37,62 dollar. Kort daarna gleed de koers al snel naar beneden.

Nano prijs voorspelling 2020 – 2026

In dit artikel zijn de krachten van Nano besproken en de enorme potentie die het bedrijf heeft. Omdat ze zich maar op een doel richten nemen ze meer risico dan andere cryptobedrijven. Aan de andere kant is dit volgens hun ook de kracht. Aan Nano zelf zal het in ieder geval niet liggen.

Helaas is Nano niet de enige in cryptoland. De bitcoin prijs heeft grote invloed op de markt en dus ook op de Nano koers verwachting. In het verleden schoten de altcoins vaak omhoog wanneer Bitcoin in waarde zakte en vice versa. Hieronder zie je een overzicht met de Nano prijs voorspellingen.

2020: $ 1,37

2021: $ 2,48

2022: $ 2,99

2023: $ 2,65

2024: $ 3,96

2025: $ 3,88

2026: $ 2,11

Nano kopen

Nano kopen doe je eenvoudig op Bitvavo als je besloten hebt dat het een goede aanvulling is voor je portfolio. Je stort gemakkelijk euro’s en ook je winst laat je direct weer uitbetalen op je bankrekening. Wallets worden er ook voor je aangemaakt. Heb je nog geen account? Doe dat dan via deze link en betaal in de eerste week tot € 1000 geen transactiekosten.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass