Nebulas is dé zoekmachine op de blockchain. De coin staat al een lange tijd in de top 200 op coinmarketcap. Door deze mooie notering gaan wij in dit artikel kijken naar de NAS koers en kijken we naar de Nebulas koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Nebulas

Het doel van Nebulas is om de Google voor decentrale applicaties (Dapps) te worden. Het is namelijk makkelijk om het overzicht kwijt te raken wanneer je zoekt naar Dapps zonder een zoekmachine. Nebulas is hiervoor je grote vriend. Hij sorteert en rangschikt alle Dapps zodat jij de nuttigste kan vinden.

In de toekomst zullen het aantal blockchains alleen maar groter worden. Op deze blockchains worden niet alleen maar Dapps gemaakt, maar ook smart contracts. Dit zijn contracten met informatie, bijvoorbeeld een eigendomsakte, die op de blockchain staan. Verwacht wordt dat in de toekomst meer smart contracts en Dapps op blockchains komen te staan. Dit is voor Nebulas positief aangezien een zoekmachine dan nog belangrijker wordt.

De kracht van Nebulas is dat ze, nog voordat de ‘normale burger’ dit nodig heeft, een werkende zoekmachine hebben. Wanneer de ‘echte wereld’ overstapt op de blockchain zal de vraag naar een overzichtelijke zoekmachine groeien. Nebulas maakt het hierdoor voor de leek makkelijk om zijn weg te vinden in de blockchainwereld. Dit kan positief zijn voor de Nebulas prijs verwachting.

Het team dat achter Nebulas zit heeft veel ervaring op het gebied van blockchaintechnologie. Twee van de drie bazen hebben eerder bij AntShares gewerkt. Dit bedrijf kun je nu kennen als NEO. Ook buiten de blockchainwereld hebben ze veel ervaring opgedaan. Aan geloofwaardigheid zal het niet liggen als we kijken naar Nebulas.

De NAS koers is sterk afhankelijk van het aantal gebruikers die het platform heeft. Wordt de blockchain wereld populair en gaan mensen Dapps en smart contracts gebruiken, dan kan Nebulas op meer gebruikers rekenen.

De blockchain technologie blijft voor altijd bestaan. Het is een kwestie van tijd tot het aan populariteit wint. Dit is gunstig voor de NAS koers verwachting aangezien ze hierdoor meer verkeer op hun netwerk kunnen krijgen.

Nebulas koers verwachting

NAS heeft door middel van een aantal protocollen ervoor gezorgd dat ze oneindig kunnen doorgroeien. Deze protocollen zorgen ervoor dat er geen hard fork hoeft plaats te vinden op het NAS netwerk.

De community van NAS kan zelf de richting van het bedrijf bepalen. Door middel van stemmingen kunnen bepaalde updates wel of niet doorgaan. Dit kan ervoor zorgen dat er een sterke community ontstaat rondom het project. In dit geval heeft de community veel macht en kan dit in het voordeel werken voor de NAS koers, omdat het vertrouwen toeneemt.

De NAS waarde kan door drie partijen gestimuleerd worden. De eerste partij zijn de gebruikers van de blockchain. Daarbij geldt, hoe meer hoe beter omdat het verkeer op de Nebulas zoekmachine zal toenemen.

De tweede partij die de NAS waarde bevordert is de algehele cryptomarkt. Het is evident dat wanneer de bitcoin en de altcoins in waarde toenemen dat ook de NAS waarde toeneemt. Het vertrouwen in cryptocurrencies neemt toe waardoor er meer mensen investeren.

De laatste partij is de partij waar we het net over hadden, namelijk de community die het project versterkt en stuurt. Zij bepalen voor een groot deel de koers en zorgen voor een sterke blockchain.

Nebulas is niet de enige zoekmachine op de blockchain. Er zijn andere blockchainprojecten die als een soort search engine fungeren, maar Nebulas is de grootste en heeft de meeste gelijkenissen met Google, vandaar ook de vergelijking die breed wordt gedragen.

De drie bovengenoemde partijen die waarde toevoegen aan Nebulas zijn van groot belang. Wanneer deze partijen groeien en sterker worden dan zal dit goed uitpakken voor de NAS koers en resulteert dit in hoge NAS koers verwachting.

Historische NAS koers

De roadmap van NAS begint in juni 2017. De website kwam snel van de grond en het idee van Nebulas werd duidelijk toen de whitepaper in augustus online kwam. Investeerders zagen al snel dat deze coin potentie had want tijdens de ICO in december haalde NAS 60 miljoen dollar op. 

Met dit astronomische bedrag zijn ze begonnen aan een mooi avontuur waarin de koers meteen alle kanten op schoot. De NAS koers heeft pieken gezien tot boven de boomgrens, maar is ook diep gedaald.

Na de cryptogekte die we hebben gekend in 2018 is de koers aardig stabiel gebleven. Dit betekent niet dat deze slapende reus niet weer de top kan bereiken.

Nebulas prijs voorspellingen 2020 – 2028

De NAS prijs voorspelling hangt voor een groot deel af van de cryptocurrency markt. Gaan de altcoins en de bitcoin koers omhoog dan zal de koers van NAS hoogstwaarschijnlijk ook omhoog gaan.

Met dit in het achterhoofd kijken we naar het einde van 2020. Voorspeld wordt dat dan de prijs kan uitkomen op 0,40 dollar ($ 0,67).

Twee jaar later, december 2022, stijgt de prijs van een NAS coin naar 0,67 dollar. Een mooie stijging ten opzichte van de voorspelling over 2020. Deze groei trekt zich ook door in 2023: aan het eind van dat jaar zien we een prijs van 0,75 dollar.

Enkele andere Nebulas prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,48
2022: $ 0,58
2023: $ 0,68
2024: $ 0,82
2025: $ 0,92
2026: $ 1,19
2027: $ 1,14
2028: $ 1,51

NAS coin kopen?

De NAS coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de NAS koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van NAS.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.