Eens in de zoveel tijd komen er nieuwe coins beschikbaar op exchanges. Zojuist liet Bitvavo weten een hoop nieuwe coins toegevoegd te hebben aan het platform. Dit betekent concreet dat je voor meer handelsparen terecht kunt op de grootste exchange van Nederland.

Welke coins zijn nieuw?

In totaal heeft Bitvavo zojuist veertien nieuwe cryptocurrency toegevoegd. Hiermee wordt de keuze voor de gebruikers groter en kun je voor meer crypto aankopen op dezelfde plek terecht. Voor de beleggers in Nederland is dit goed nieuws, enkele van de populairste coins van de afgelopen tijd zijn aan de exchange toegevoegd.  

Heb je nog geen account op Bitvavo, maar wil je wel een van bovenstaande nieuwe coins handelen of een van de 50+ andere coins? Maak dan een account aan via deze link en betaal in je eerste week geen handelskosten!

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.