Coinbase overweegt een aantal nieuwe projecten toe te voegen. En hoewel dit bij de verschillende exchanges wel eens vaker gebeurt, is een nieuwe Coinbase listing iets om rekening mee te houden. In het verleden is al duidelijk geworden dat alleen een aankondiging van Coinbase over een nieuwe listing al veel kan doen met de prijs van een project.

Nieuwe listings Coinbase

Enige tijd geleden heeft Coinbase een aantal nieuwe potentiële plaatsingen aangekondigd. Ze gaven hierbij aan de mogelijkheid te onderzoeken om de volgende projecten te plaatsen op het bekende trading platform:

Wat deze aankondigingen bij Coinbase zo interessant maakt is dat Coinbase een enorme grote hoeveelheid gebruikers heeft. Ze hebben meer dan 13 miljoen gebruikers. Daarnaast is Coinbase ingericht voor beginnende handelaren. Deze beginnende handelaren (meer dan 13 miljoen) krijgen bij een nieuwe listing direct de mogelijkheid om een van de bovenstaande projecten aan te schaffen. Je kunt je voorstellen dat dit iets doet met de prijs.

In het verleden heeft een listing van Bitcoin Cash voor veel ophef gezorgd, omdat er volgens sommigen sprake was van ‘insider trading’. En hoewel hier nog wat discussie over is, blijft het een feit dat de prijs van BCH bij de listing op Coinbase enorm in prijs toenam in de daaropvolgende dagen. Binnen een dag nam de prijs toen toe met ongeveer 64%. Het is natuurlijk geen garantie dat dit weer gaat gebeuren met een van de bovenstaande projecten. Maar het is in ieder geval interessant om in de gaten te houden.

Cardano

Sinds de aankondiging van Coinbase is de prijs van Cardano gestaag gedaald. De laatste weken blijft de prijs redelijk gelijk en het is daarom interessant om te kijken wat er gebeurt met de prijs als Coinbase actie onderneemt.

cardano coinmarketcap

Wil je alvast Cardano kopen voordat het eventueel op Coinbase geplaatst wordt? Dan is Bitvavo hier geschikt voor. Op deze exchange kun je eenvoudig handelen met euro’s en je eventuele winst weer direct laten uitbetalen op je bankrekening. Je kunt hier je account aanmaken op Bitvavo.

Basic Attention Token

Sinds de aankondiging van Coinbase op 17 juli is de prijs van Basic Attention Token gestaag gedaald, eigenlijk net zoals Cardano. Alleen sinds de afgelopen week neemt de prijs sterk toe. In een week is de prijs met ongeveer 63% gestegen. Of dit alleen te maken heeft met een eventuele plaatsing op Coinbase is niet duidelijk. Want de Brave Browser, waar BAT een onderdeel van is, heeft een nieuwe update uitgebracht.

Basic attention token coinmarketcap

Wil je alvast Basic Attention Token kopen voor een eventuele plaatsing op Coinbase? Dan kun je ook gemakkelijk BAT kopen op Bitvavo.

Stellar Lumens

Op het moment van de aankondiging van Coinbase is de prijs van XLM aanzienlijk gestegen. Maar sinds die aankondiging is de prijs ook weer gedaald, hoewel de koers meer volatiel is gebleken dan de eerder genoemde projecten.

Stellar Lumens coinmarketcap

Wil je nog XLM kopen voordat het wellicht geplaatst wordt op Coinbase? Dan kun je ook deze munt aanschaffen op Bitvavo.

Zcash

Ook Zcash is sinds de aankondiging gedaald in waarde en de laatste tijd redelijk gelijk gebleven. Geen grote schommelingen zoals bij Stellar Lumens en ook geen grote stijging zoals bij de Basic Attention Token.

Zcash coinmaketcap

Als je Zcash wilt kopen voordat het eventueel geplaatst wordt op Coinbase kun je dit doen via Binance. Dit is de grootste exchange van het moment en heeft daarom het meeste trading volume. Je kunt hier je account aanmaken op Binance.

0x protocol

Sinds de plaatsing van 0x op Coinbase en het bijbehorende trading platform Coinbase pro is de prijs van ZRX toegenomen met zo’n 20%. Op onderstaande afbeelding zijn de introductie data goed te zien. Zowel op 12 als op 16 oktober is een duidelijke toename in het handelsvolume en de prijs te zien.

0x coinmarketcap

Wil je 0x protocol aanschaffen? Dan kun je dit gemakkelijk doen met Bitvavo.
Daarnaast kun je inmiddels dus 0x kopen op Coinbase. Meld je je aan via deze link dan ontvang je ook nog eens €10 gratis wanneer je voor minimaal $100 aankopen doet op Coinbase. Het kan hierbij tot vijf werkdagen duren voordat je de aanmelding van je account goedgekeurd is.

Conclusie

Zoals al eerder aangegeven is er geen garantie dat een van de bovenstaande projecten daadwerkelijk geplaatst zal worden op Coinbase. Maar het is wel interessant om deze ontwikkelingen in de gaten gehouden. In het verleden heeft een plaatsing geresulteerd in flinke prijsstijgingen en wie weet gebeurt dat nu weer. Lees ook dit artikel over de Bitcoin koers verwachting.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.