Wellicht heb je op de cryptomarkt al wel eens gehoord van het New Kind of Network. Het New Kind of Network, ook wel afgekort als NKN is een crypto protocol voor een netwerk dat gebruikers op de cryptomarkt kunnen gebruiken. NKN crypto is een gedecentraliseerd netwerk dat gebruikers op de cryptomarkt kunnen gebruiken om in contact te komen of om data uit te wisselen.

Het doel van NKN crypto is om een revolutie teweeg te brengen die ervoor zorgt dat mensen over de hele wereld anders gaan krijgen naar het internet en ook het internet anders gaan gebruiken. Met behulp van lage kosten hoopt NKN ervoor te zorgen dat uiteindelijk vrijwel iedereen toetreedt tot het netwerk en dat gecentraliseerde internet providers niet meer zullen bestaan.

In dit artikel gaan we het hebben over NKN. WE gaan in op de use-case en de manier waarop NKN probeert om een revolutie op het gebied van internetgebruik te weeg te brengen. We bekijken in dit artikel ook de NKN crypto verwachting, de NKN koers verwachting en we gaan in op het laatste NKN nieuws. Wat gaat de koers van NKN doen?

Wat is NKN?

Zoals eerder genoemd in NKN dus een gedecentraliseerd netwerk. Op dit moment is het internet gelimiteerd en treden er regelmatig problemen op bij websites doordat gecentraliseerde internetproviders onvoldoende bandbreedte bieden. NKN wil dit probleem oplossen. Door een gedecentraliseerd netwerk aan te bieden waarop internetgebruikers bandbreedte kunnen huren of lenen.

Het mainnet van New Kind of Network is gelanceerd in 2019 door onder andere Stephen Wolfram. Om het netwerk te onderhouden en de brede bandbreedte beschikbaar te houden heeft het netwerk van NKN ontzettend veel knooppunten. Waar een crypto als de Bitcoin 10.000 knooppunten heeft, heeft het NKN netwerk er meer dan 62.000.

Als we kijken naar de technologie achter het NKN netwerk dan zien we dat het netwerk een open-source protocol kent dat zeer geschikt is voor peer-2-peer gedecentraliseerde netwerken. Dit betekent dat gebruikers gemakkelijk een connectie kunnen maken met het netwerk en dat gebruikers daarnaast gemakkelijk data kunnen uitwisselen via het protocol.

Wat doet de NKN koers?

Om financiële ondersteuning te vergaren voor de bouw en de ontwikkeling van het NKN netwerk hebben de makers van het netwerk een initial coin offering gehouden. Tijdens dit evenement, dat eindigde op 19 april 2018, konden vroege investeerder de NKN munt kopen. In totaal is er 12,6 miljoen dollar opgehaald tijdens de token sale, waarbij 4150 NKN verkocht werd voor 1 Ethereum munt. De huidige koers van NKN is $ 0.090534.

Als we terugkijken naar de eerste koersgegevens van NKN dan zien we dat de munt een minder goede start op de cryptomarkt heeft gehad. Na de lancering van de munt op de beurs op 31 mei 2018 heeft de koers een kleine piek laten zien voordat deze zakte en een langere tijd stabiel was op een laag niveau. Desalniettemin heeft de koers zich vanaf 2021 weer weten te herpakken.

Op dit moment staat de all time high van NKN op een NKN prijs van $ 1.44. Deze NKN prijs is bereikt op April 9, 2021. Dit betekent dat het op dit moment 537 dagen geleden is dat de NKN waarde het hoogtepunt heeft bereikt. Met een market cap van $ 58,917,116 staat de munt nu op plek 358 in de lijst van grootste cryptocurrencies wereldwijd.

Als handelaar, investeerder of gebruiker van NKN is het belangrijk om de ontwikkeling van de NKN waarde over tijd in de gaten te houden. Door regelmatig de koers en de koersbewegingen te bestuderen ben je als eerste op de hoogste van schommelingen in de trend en kun je hier ook als eerste van profiteren. Je kunt de koers in de gaten houden aan de hand van de onderstaande NKN koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de NKN verwachting 2022 – 2027?

Eerder in dit artikel hebben we al meer informatie gegeven over de doelen van het NKN project op de cryptomarkt en de eerste koersgegevens van de crypto. Omdat het internet een steeds belangrijkere rol speelt in het dagelijks leven in allerlei sectoren kan het interessant zijn om in NKN te investeren als de crypto weet mee te groeien met de vraag en de eisen op de markt.

Als we kijken naar de NKN prognose voor 2022 dan is het moeilijk om hier op de korte termijn een uitspraak over te doen. Dit komt omdat er veel factoren zijn die de NKN waarde op de korte termijn kunnen beïnvloeden zoals de algemene markt en de ontwikkelingen van het project zelf.

Kijken we echter naar de NKN prijs voorspelling voor 2027 dan kunnen we al iets meer zeggen. Als het crypto project blijft groeien en het ruime aanbod aan bandbreedte meegroeit met de vraag op de markt dan kan NKN nog wel eens veel waard worden. En dit vooruitzicht kan het interessant maken om te beleggen in NKN voor de komende vijf jaar.

Het is onmogelijk om exact te voorspellen hoe de NKN koers zich de komende jaren ontwikkeld. Echter, als de ontwikkelingen positief zijn en de vraag naar een nieuwe vorm van internet blijft groeien dan kan de prijs van de NKN munt flink stijgen. Een eerdere flinke prijsstijging vond plaats in het begin van 2021, toen de koers van NKN steeg met maar liefst 2.906,4%!

Als je een NKN prijs voorspelling leest dan is het belangrijk om in je achterhoofd te onthouden dat niemand exact de NKN waarde kan voorspellen. Daarom is het belangrijk om altijd zelf onderzoek te doen naar de koers en om een eigen NKN voorspelling op te stellen in plaats van eentje over te nemen van een influencer of expert op het internet.

* Currency in USD
Historical Price for NKN
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de NKN coin?

Als je de NKN coin in je bezit hebt dan kun je deze munt gebruiken op het NKN netwerk. De munt kan gebruikt worden om transacties te betalen en om data uit te wisselen met verschillende bronnen die ook verbonden zijn met het netwerk. Daarnaast kan de munt gebruikt worden om mee te handelen of om in te investeren.

Als je gaat investeren, handelen of beleggen in NKN dan is het belangrijk dat je de schaarste van de munt goed in de gaten houdt. De schaarste van de munt kun je bekijken door de huidige supply (650,000,000 NKN) te vergelijken met de maximale supply (1,000,000,000 NKN) van de NKN munt.

Naar de schaarste is het ook belangrijk om de schommelingen in de koers van de NKN munt in de gaten te houden. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar het prijsverschil in de laatste 24 uur (-0.10%) of het prijsverschil van de afgelopen 7 dagen (0.44%).

Huidige supply650,000,000 NKNMaximale supply1,000,000,000 NKN
% verschil 24u-0.10%% verschil 7D0.44%

Waar NKN kopen?

De NKN munt kun je kopen op verschillende online exchanges zoals Bitvavo. Bitvavo is een online exchange platform dat wereldwijd al door miljoenen handelaren en investeerders in crypto wordt gebruikt. Het platform is erg betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het geschikt is voor zowel beginnende als ervaren handelaren.

Wil jij starten met beleggen in NKN? Maak hieronder dan een gratis account aan op Bitvavo en begin!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste NKN nieuws

In dit artikel hebben we al informatie gegeven over verschillende factoren die van invloed zijn op de NKN koers zoals de NKN verwachting, de use-case en specifieke eigenschappen van NKN. Tot slot is ook het laatste NKN nieuws belangrijk.

Door het NKN nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Het Twitteraccount van NKN is een goede bron.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
0 CommentsClose Comments

Leave a comment

Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?